-
endeks ... wave 4..y.a bitti bence .... buralar dip olabilir ...... ... üçgen daralan olacak gibi .. wave 4- wave 5 süresince .. bu seviyeler bir daha görülmez tahminm .... ..... .. ..... biraz alım yaptım ....spottan .... ..altın ve gümüşte dipledi bence ..... yılsonu rallisi tüm hızıyla yolda bence ........
-
[quote=saraylı;317268]ABS tam mekanik değil.
20' ve 5' lık periodlarda ; t/yh durumuna göre karar alıp bazı tg lere bakıyorsun...
sizinki de benimki gibi o zaman..:)))[/quote]
anlaşıldı zaten bunu full mekanik yapacak bir altyapı yok diye tahmin etmiştim.
-
[quote=selçuklu;317269]endeks ... wave 4..y.a bitti bence .... buralar dip olabilir ...... ... üçgen daralan olacak gibi .. wave 4- wave 5 süresince .. bu seviyeler bir daha görülmez tahminm .... ..... .. ..... biraz alım yaptım ....spottan .... ..altın ve gümüşte dipledi bence ..... yılsonu rallisi tüm hızıyla yolda bence ........[/quote]
benim sistem satta abim,;)
onu dokuzu anlamam..:..::D:D
-
[quote=cırcır;317273]anlaşıldı zaten bunu full mekanik yapacak bir altyapı yok diye tahmin etmiştim.[/quote]
doğru,;)
en azından bende yok..
-
[QUOTE=saraylı;317278]benim sistem satta abim,;)
onu dokuzu anlamam..:..::D:D[/QUOTE]
birazdan al verir abi Ali baba ...... tahminim. .. :o:o:D:D:D
-
[quote=selçuklu;317269]endeks ... wave 4..y.a bitti bence .... buralar dip olabilir ...... ... üçgen daralan olacak gibi .. wave 4- wave 5 süresince .. bu seviyeler bir daha görülmez tahminm .... ..... .. ..... biraz alım yaptım ....spottan .... ..altın ve gümüşte dipledi bence ..... yılsonu rallisi tüm hızıyla yolda bence ........[/quote]
ayıp oluor patron sistem aldayken böle projekşionlar yapmnıon ama :o:..:
-
USD/TL trend direnci 1,5300 - 1,5330 duruyor, bakalım kırarmı ?
-
[QUOTE=zozo;317290]ayıp oluor patron sistem aldayken böle projekşionlar yapmnıon ama :o:..:[/QUOTE]
patron .... sistemler ala geçer yakında ... hiç bi sistem dipten al veremez .. ama ew verebilir .... :D:D:D
-
[quote=saraylı;317284]doğru,;)
en azından bende yok..[/quote]
Selam Patron,
Bu akşam "ikili dip" marka soğuk badem servisi yapılacakmış diye duydum vob da...senin görüşün nedir patron...var mı aslı söylentinin.lelele:o
-
[quote=Astatin;317332]Selam Patron,
Bu akşam "ikili dip" marka soğuk badem servisi yapılacakmış diye duydum vob da...senin görüşün nedir patron...var mı aslı söylentinin.lelele:o[/quote]
patron olabilir ,
benim de 2 li dip olayı dikkatimi çekti,
ama burda sisteme tam uyan aşırı disiplinli bi trader sözkonusu olduğundan,
sadece dikkatimi çekti,
öngörüyü bitirdim asti..:::
sistematik saraylı:..:
-
[QUOTE=saraylı;317346]
öngörüyü bitirdim asti..:::
sistematik saraylı:..:[/QUOTE]
.brvTebrikler , hörmetler, basarilar...
-
ahada buda minordeki bitmiş olabilir dediğim ... üçgenin a.y dalgasının tahmini ... minor sayımı .... ...wave b yarın başlar yukarı bence ....
[IMG]http://img697.imageshack.us/img697/1694/adszmxp.png[/IMG]