[QUOTE=follow;32766]vallahi hic gulecegim yoktuu :):):) avatarda cok janti hani :)[/QUOTE]
pis güldürürüm :D
Printable View
[QUOTE=follow;32766]vallahi hic gulecegim yoktuu :):):) avatarda cok janti hani :)[/QUOTE]
pis güldürürüm :D
:):):)
sanırım haklısınız
neyse, bu sıkıcı pıyasada arkadasları guldurduysek ne mutlu, AMA MADEM KONUYU ACMISIZ BI KEZ, GEREKSIZ TARTISMALARA PESINEN TEPKI KOYMUS OLDUM:)
lehman'la ılgılı bır komplo soruyla gundeme donelım, evangelıstler yahudı yatırım bankasının batmasına musaade eder mı sızce?
[QUOTE=Nohamura;32765]hosgeldin sn rcp uzun suredir yoktun eger yeni geldiysen eski sayfalardan okumaya basladın herhalde .simdi oyle durum yok :)[/QUOTE]
nasılda bildim :D geçende bende yazıcaktım bi baktım meger eski sayfalara bakıyomusum :)
[QUOTE=rcp;32769]:):):)
sanırım haklısınız
neyse, bu sıkıcı pıyasada arkadasları guldurduysek ne mutlu, AMA MADEM KONUYU ACMISIZ BI KEZ, GEREKSIZ TARTISMALARA PESINEN TEPKI KOYMUS OLDUM:)[/QUOTE]
[QUOTE=rcp;32769]:):):)
sanırım haklısınız
neyse, bu sıkıcı pıyasada arkadasları guldurduysek ne mutlu, AMA MADEM KONUYU ACMISIZ BI KEZ, GEREKSIZ TARTISMALARA PESINEN TEPKI KOYMUS OLDUM:)[/QUOTE]
hocam sana ceza ! 1 gun nuri alco avatari tasima cezasi :):) bak ne guzel anlasiyoruz biz burada :)
[QUOTE=follow;32773]hocam sana ceza ! 1 gun nuri alco avatari tasima cezasi :):) bak ne guzel anlasiyoruz biz burada :)[/QUOTE]
canın saolsun kardes, ne demek... dukkan senın:)
allah muhabbetımızı bozmasın
[QUOTE=rcp;32771]lehman'la ılgılı bır komplo soruyla gundeme donelım, evangelıstler yahudı yatırım bankasının batmasına musaade eder mı sızce?[/QUOTE]
işine gelirse eder niye etmesin kılını parayla satar bunlar
[QUOTE=Nohamura;32772]nasılda bildim :D geçende bende yazıcaktım bi baktım meger eski sayfalara bakıyomusum :)[/QUOTE]
aynen oyle olmus, :)
bu arada avatarın bana LEHMANda trade edıyormussun ızlenımı yarattı:)
[QUOTE=rcp;32776]aynen oyle olmus, :)
bu arada avatarın bana LEHMANda trade edıyormussun ızlenımı yarattı:)[/QUOTE]
:) düşüş sürecek sanki simdi devamı gelyor
lehman ı karşılama töreni başlıyor galiba
çok acıktım.
Sanal pasta verecek varmı aranızda. (oRUÇ BOZMASIN)
Teşekkürler.
[QUOTE=BULUT;32780]çok acıktım.
Sanal pasta verecek varmı aranızda. (oRUÇ BOZMASIN)
Teşekkürler.[/QUOTE]
[IMG]http://img235.imageshack.us/img235/9691/dadasq8.png[/IMG]