Teşekkürler py biz kısacılara ekmek kapısı açtığın için.
Printable View
Teşekkürler py biz kısacılara ekmek kapısı açtığın için.
[QUOTE=unlimitted;108220]biliyorum sn mbm, benimki de şaka zaten.
hem şaka olmasa da noolacak ki.
[COLOR="Red"]adım ters indikatöre çıksa hoşuma bile gider eheh. anlayan anlar! [/COLOR]:..:[/QUOTE]
kafama bi taş geldi sanki..:..:.dng
eyyyy forum ahalisi,piyasa hareketinin bu kadar yavaş ve tek taraflı olmasının en güzel yanı nedir?
gökhanın long cort diyememesi... :..::..:
gökhan bi ses ver şşşş... eheh :D
[quote=QUEEN;108201]ben 2500 puan yapmışım an itibariyleüüü bu ay ne biçim uycam ama mayısta... kademe kaçırıyorum bazen alırken satarken piyasa basıncada en kötüsü oluyor[/quote]
Ben de bürüt 40000 net 30000 puan.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108228]Ben de bürüt 40000 net 30000 puan.[/QUOTE]
tüm kıvrımları aldım diyosun helal olsun.brv
alın sie fxci den fexceci formasyonu
[IMG]http://i43.tinypic.com/oawtbo.png[/IMG]
[quote=VOBiX;108224]kayahan'ın üstüne dipten dönüş göstergesi tanımam[/quote]
özletti kendini kayahan valla :..:
Ah ah, sanırım dolar aşağıya borsa yukarıya yapacak, sonuçta 40000 seviyelerine ulaşan bir hareketin sesleri gelmeye başladı diyorum, çok sinsiymişler, bu hareketlerin en tatlı yeri arkaya yaslanılacak zamanlardan birini daha yaşıyoruz bugün, biraz dik oldu açısı ama devamı var görülüyor, saygılar...
[QUOTE=YAVUZHAN;108231]özletti kendini kayahan valla :..:[/QUOTE]
Ciddi bir düşüş gelsin düşüş bitmek üzereyken gelir.
Bir de onun tersini yani tepe göstergesini bulsak tam süper olacak.
[QUOTE=AMON RA;106986]Efendim şimdi diyeceksinizki bu AMON RA kafayımı yedi saat sabahın 2 si olmuş grafik ekliyo! Gün içi blokeli olduğu için grafik ekleyemiyorum.Şu anki durumda eğer bozulmaz ise (malum formasyonlar bozulmak içindir) bir ''BEARISH WOLF VAVE '' ilerliyor. İlk hedef 39 lar ve bozulmaz ise 34 lere doğru bir geri çekilme yaşayacağız. Bu bazı arkadaşların '' OBO'' teoreminede yakın tabi bu durumda sağ omuzu parçalayarak yukarı kırmış olacağız.Vade sonu beklentimize uygun bir durum. Aynı zamanda mayıs ayı ''SELL'' ayı diyen arkadaşlarda haklı çıkacak.Şu anki yapı boğaların yanında gibi görülüyor.. (Formasyonun 5. dalgasının malum trend hedefini çoğu zaman aştığı bilinir. Ancak geri dönüşte katliam olur.Bu noktada herkes çok dikkatli olmalı.)[/QUOTE]
bunu öne çıkaralım grafik gelmedi
shortttt.550
[QUOTE=QUEEN;108234]bunu öne çıkaralım grafik gelmedi[/QUOTE]
Evet sağ omzu parçaladık. :D İyi oldu bu. Grafik evdeki pc'de akşama tekrar son haliyle koyalım neler olmuş!
yılan bizide soktu Allah kahretsin:D
38800 den bende deniycem short
yaw piyasayı yukarı taşıyan kurum bile yok.
bilakis, tutmaya çalışanın EFG olması ise ekstra düşündürücü. bi nanik yaparsa piyasa 39.000 üzerine atar ve kısalar mortingen şıtrayzen. :..:
not: lafım pastaya bakanlar içindir.
haziran vadede 38 bine ulaştı..
yılan tıslamaya devam ediyor :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108235]shortttt.550[/QUOTE]
fullunu yazmamışın... :D
bu gece kısalık gece gibi dowdada......fdowdaki uyumsuzluktan.....
daha çok vakit var... son karar son 5 dakikada....
şimdilik takıldık peşlerine pynin ...ıslık çalarak takip ediyoruz....
yarım pozisyon.......
Baskı var dün akşamdan itibaren yaklaşık 200 puan arttık.Dikkat edin.Short devam 550.Ben verdim isc cizdiler 600 e gittik.Ama baskı hissedilir derecede arttı.Şimdi isc ve garan düşecek voba verecekler.
[quote=GOKHANFINDIK;108243]Baskı var dün akşamdan itibaren yaklaşık 200 puan arttık.Dikkat edin.Short devam 550.Ben verdim isc cizdiler 600 e gittik.Ama baskı hissedilir derecede arttı.[/quote]
korkma Gökhan atom bombası düşse bunlar gidecek ben duştum o hataya -1000 puan içimizde bögrum yanıyor domuz grıbı dax dow hikaye oldu ....
[QUOTE=mbm;108242]bu gece kısalık gece gibi dowdada......fdowdaki uyumsuzluktan.....
daha çok vakit var... son karar son 5 dakikada....
şimdilik takıldık peşlerine pynin ...ıslık çalarak takip ediyoruz....
yarım pozisyon.......[/QUOTE]
su gecelik fdow analizin cok faydalı oluyo abi saol +.
ben ocakta bir günde 3500 puan almıştım uzundan ne gündü..
valla beni döktüler, burdan aşağı giderse çok üzülürüm be:(
sat sinyali yok,bugün gelmeside çok zor..
hislerim % 4 artan piyasa satılır diyor.
halen pozisyon olmsada geceye kısa giricem kesinlikle..
full değil yalnız :)
Başbakan şımdı dese IMF ıle anlaşmıyoruz düşecegını mı sanıyorsun bunları Kıytırık bı kredı derecelendırme kurumu TUrk bankaları ıyı kar acıklıcak dedı dıye uctular.. beklıyorum hala 40 bınlerı gösterırıler inşallah
Gene milleti kısada fena yakalamışlar.üüü
1.7 milyar ytl yenidirenci bir günde delmek için az gözüktü gözüme.Çok dikkat edin.Emirleri yakalayamazsınız gelen satışta.
5 kakalıkdaki negatif uyumsuzluklar dikkatinizi cektimi
[QUOTE=aslan;108250]Gene milleti kısada fena yakalamışlar.üüü[/QUOTE]
yok ya şükür sadece 200 puan terste kaldık:D
bugün baya artıdayız şükür.lelele, kısadanda para yiyelim dedik olmadıüüü
Long yine.
daha nerdeyse 2 saat var 2 milyarı rahat geçer bugün.
[quote=GOKHANFINDIK;108251]1.7 milyar ytl yenidirenci bir günde delmek için az gözüktü gözüme.Çok dikkat edin.Emirleri yakalayamazsınız gelen satışta.[/quote]
Hemen altında kapatırız bugün delinecekse yarın sabah delinir. 30.4xx gibi.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108251]1.7 milyar ytl yenidirenci bir günde delmek için az gözüktü gözüme.Çok dikkat edin.Emirleri yakalayamazsınız gelen satışta.[/QUOTE]
gokân yön yukarı devam gozukuyor sankim ins. yanılırım. 5 kakalık negatif uyumsuzluklar kurtarır seni
[quote=fXci;108257]gokân yön yukarı devam gozukuyor sankim ins. yanılırım. 5 kakalık negatif uyumsuzluklar kurtarır seni[/quote]
5dklık uyumsuzluklrı boşver fx ci..onu 5 imiz bir aray gelse deler geçeriz be :)
[quote=fXci;108252]5 kakalıkdaki negatif uyumsuzluklar dikkatinizi cektimi[/quote]
evet 5 dk lıkta uyumsuzluk gözüküyor ama ben dikkate almıyorum 30 dk altındaki periyotlu grafikleri.
çok yanıltıyor beni.
[QUOTE=Astatin;108258]5dklık uyumsuzluklrı boşver fx ci..onu 5 imiz bir aray gelse deler geçeriz be :)[/QUOTE]
gokânın bakıs acısıynan diyorum yanı hemen kapayor ya pozisyon 300-500 puvana.
negatif uyumsuzlukla belkı 300 duseriz diye :D
way anasını patron...selçuklu jübile değil GALA yaptı beaa :) :)
fxci günlük uyumsuzlakları takmayan adamlar 5 dakkalığa sanmıyorum baksınlar be:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108254]Long yine.[/QUOTE]
aha bende azıcık kısa yaptım.......550 den.. dörtte bir....
veriye kısa....
sistem dışı
[QUOTE=Astatin;108261]way anasını patron...selçuklu jübile değil GALA yaptı beaa :) :)[/QUOTE]
peri tozu işinemi girsem acep. Sonra alsam tozu şeriatla yönetilen ülkelerdeki kopan uzuvları iyileştirsem..