50400 den long açtım kısa vadeli her an dönebilirim.
Printable View
50400 den long açtım kısa vadeli her an dönebilirim.
[QUOTE=jelibon;32787]50400 den long açtım kısa vadeli her an dönebilirim.[/QUOTE]
kademelere bakarak long actıysanız aman dıkkat!!!!
[QUOTE=Vob Tüccarı;32784][IMG]http://img235.imageshack.us/img235/9691/dadasq8.png[/IMG][/QUOTE]
Teşekkür ederim dostum. Ara ara bu tabloyu gönderebilirseniz biz görmezler (körler) için çok aydınlatıcı olur.
475 ortalama ile kapattım kısalarımı lehmanı beklememeye karar verdim pariteler sıkı duruyor nedense.
[QUOTE=akinolukentuf;32791]475 ortalama ile kapattım kısalarımı lehmanı beklememeye karar verdim pariteler sıkı duruyor nedense.[/QUOTE]
Tufan sattın bizi.
Hani kısalarla iftar yapcaktık :)
lehmanla ılgılenenler arasında hsbc nın de adı gecıyormuydu?
[QUOTE=rcp;32793]lehmanla ılgılenenler arasında hsbc nın de adı gecıyormuydu?[/QUOTE]
geçiyordu bir ara.
spot ile birlikte yapmadılar salma işini ,şimdi lehman öncesi gel gel yapılabilir piyasalara bu sırada 50800 e kadar gitme potansiyeli var aşağıda 500 puan altta kesin alıcı olacaklar gibi geldi bana ordan longlarız .burda tutan adam alt tarafın hesabını yapıyordur bence.hayırlısı artık işim olmaz bu köftehorlarla yurt dışı daha iyi biri düştümü diğeride düşüyor bu ise ağanın eline bakıyor.
hsbc nın asya pasıfık CEOsu bir yatırım bankası almalarının olası olmadıgını acıklamıs, lehmanla ılgılenen son yatırımcı japonlar kaldı, onlarda vazgecerse ortada sımdılık kımse kalmayacak gibi...
Kapandıkya yurt dışı yukarıda gitse kaldırmazlar 475 üstüne pehh.malların içinde boğulmaları temennisiyle voba verselr spotta çakılmış durumlar.Bunlar malda olmasa idi bu sabah 49500 ü öpmüş olurduk.
[QUOTE=rcp;32798]hsbc nın asya pasıfık CEOsu bir yatırım bankası almalarının olası olmadıgını acıklamıs, lehmanla ılgılenen son yatırımcı japonlar kaldı, onlarda vazgecerse ortada sımdılık kımse kalmayacak gibi...[/QUOTE]
ozamanda bir kılıf bulur bu coniler..dng
Şu anda 51.575 den yaptığım 2 gün önceki shortlarımı kapatıp flate geçtim, ve long için sinyalimi bekliyorum...Artık short tehlikeli olmuştur.
200-300 puan lık marjlar vardır ama ben bunun için uğraşmayıp büyük balığı bekliyeceğim....