bugün muhteşem bir gün olacak inşallah. :..:
Printable View
bugün muhteşem bir gün olacak inşallah. :..:
[quote=unlimitted;247451]bugün muhteşem bir gün olacak inşallah. :..:[/quote]
inşallah abi beklıyos:..: longlar kapandı.lelele
[quote=Kennym;247441]EFG o kadar satıp duruyodu , sanki biraz kapak oldu adamlara , allah allah bunu yapmazdı genelde , son durumu nedir ? vade bası itibariyle detaylı pasta atabilecek var mı ?[/quote]
en son dün kapanışa yakın baktığımda + 20 bin kontrat alıcı üstünlüğü vardı..ama hafta başında 28 binleri gördü..
alış tarafında yeni belirip 10 bin kontrat üzeri pozisyon taşıyan kurumlarda efg nin ekürileri diye tahmin ediyorum..
değişen bişey yok esas oğlan aynı sadece nickini değştirdi haziran vadede..
bu vade binbir suratı oynuyor efg..
vadeli günlük
[IMG]http://i47.tinypic.com/xm349y.jpg[/IMG]
yeşil düşen üst bandına çarptık ve ufak çaplı bir satış yedik.bana göre yeşil bant ihlal edilse bile 71500 üstüne atamazsak buralar iyi satış noktaları olabilir bugünlük.Genel manada ise yeşil kanalı yukarıya geçeceğimizi düşünüyorum.yalnızca bıraktığımız gap doldurulmaya çalışılmalı.belki de biraz daha fazlası olmalı.
[quote=unlimitted;247451]bugün muhteşem bir gün olacak inşallah. :..:[/quote]
sanki ters/yüz bekliyor gibisin patron :::
bugünün kapanışı bence her zamankinden önemlidir.
göstergelerimden bir tanesindeki bir veriyle birlikte okuyacağım eksi bir kapanış benim görüşüme göre fiş çekilmiş, can çekişme bitmiş anlamına gelecektir.
o gösterge desteklemezse, eksi kapanırsak yine can çekişme sürer ağalar yatay piyasayı sevdi anlamına gelir...
çok heycanlı.:::
3 mayıs ta bozulan gün periyodu bugün 69700 üstü kapanış geldiği taktirde yeniden olumluya dönmüş olacak bende..
[QUOTE=unlimitted;247451]bugün muhteşem bir gün olacak inşallah. :..:[/QUOTE]
bence yarın muhteşem bir gün olacak...lelele
bugün şu görüntüyü bozacak bir veri v.s. yok.. akşam TR saati ile 18.15 de Bernanke konuşacak o da bizim piyasaya yetişmez.. ama yarın tarımdışı istihdam sonrası o muhteşemlik olabilir işte..:::
[quote=YAVUZHAN;247455]sanki ters/yüz bekliyor gibisin patron :::[/quote]
abi beni biliyorsun. ben senaryo yazarım. senaryolarımı gelecek okuma yetisine göre değil, geçmiş deneyimlerime göre yazarım. çünkü geleceği görmek gibi bir şansa sahip değiliz.
geçmiş deneyimlerle harmanlayarak "ben pela olsam ne yapardım" derim.
herkesin yapması gereken, kendisine para kazandıran ne ise onu keşfetmektir.
buraya kadar gelmişken 71.300 gapını kapatmadan dönerse çok ayıp ederler..:)
[quote=jerfin;247459]bence yarın muhteşem bir gün olacak...lelele
bugün şu görüntüyü bozacak bir veri v.s. yok.. akşam TR saati ile 18.15 de Bernanke konuşacak o da bizim piyasaya yetişmez.. ama yarın tarımdışı istihdam sonrası o muhteşemlik olabilir işte..:::[/quote]
anaaa tarım dışı istihdam verisi yarınmış bea..
bugünkü tarımdışı verimlilikmiş.
kimse de uyarmıyo ki uyanamamışsın lem limitsiz diye! :D:D
[QUOTE=unlimitted;247463]anaaa tarım dışı istihdam verisi yarınmış bea..
bugünkü tarımdışı verimlilikmiş.
[COLOR="Red"]kimse de uyarmıyo ki uyanamamışsın lem limitsiz diye! [/COLOR]:D:D[/QUOTE]
işte uyandırdık ya unlu limitim..:D:D