li li li li li li li
Printable View
li li li li li li li
global dax max heryer düşüyor hepsi birbirine bağlı bunnarın..
Dax 7641.30 -107.56 -1.39%
alman bangalarıyla ilgili spekülasyon çıkmış deyorlar vay anasını arkadaşş
sanırım bu kadar hacılar...
[quote=ATHLON;428810]sanırım bu kadar hacılar...[/quote]
derken? :confused:
[quote=flexy;428813]derken? :confused:[/quote]
hacı hacımsız 1400 pts koydu..ve hiç bişii olmadı benım indıklerde systemde,fiyatta yuksek olduu ıcın marjlar geniş...tabi bu ilerde değişmez demek değil...ama kısacılar tetıkte olsun abey..tabı kısacılar tetıkte olsun dedırte dedırte de gomebılır..
[quote=ATHLON;428817]hacı hacımsız 1400 pts koydu..ve hiç bişii olmadı benım indıklerde systemde,fiyatta yuksek olduu ıcın marjlar geniş...tabi bu ilerde değişmez demek değil...ama kısacılar tetıkte olsun abey..tabı kısacılar tetıkte olsun dedırte dedırte de gomebılır..[/quote]
Annadımmm :).Arz-talep şuan dengelendi patron, bakalım burdan ne yapacak..
iş artıya geçecek 1 gademe sonra pehhh
[IMG]http://d1301.hizliresim.com/15/q/j6ty5.jpg[/IMG]
daxda vurgun...
28 ocak pazartesi moodys.
raLLYENSYNC....
Büyük vurgun var global...
Konferans verecekmiş adamlar bunlar ralli yaptı..
efeler diyarından selam abeyler...portföyde + oldukya .. kaşınıyoz vermem lazım...
108.250 ten kısaladık. 108.650 stop...hehehe...
ulen bunu da stoplarsa helali hoş olsun deyyuza.hehehe
abicim 3 etiketini takalımmı ne dersin ?
böyle çıkışla sayım olurmu :D
spot kapalı ne olacağı belli değil...
zaten bu hamle olursa çok sert vermeli (şöyle bir 3.000 puan bugün yeter) bak o zaman 3,5 deyom mu...hehehe
Şortladım abiler...
Bugün, 11:42
seagate
Bu Mesaj seagate tarafından silinmiştir. Sebep: diiikkat global soygun var..
[QUOTE=abicim;428881]zaten bu hamle olursa çok sert vermeli (şöyle bir 3.000 puan bugün yeter) bak o zaman 3,5 deyom mu...hehehe[/QUOTE]
abi saat 2 de bizim faiz olayıda var çok denk getirdiler
108.250 kısamı , 108.400 dokunursa uzuna çevirecem sonrasına bakacaz...
[quote=seagate;428891]abi saat 2 de bizim faiz olayıda var çok denk getirdiler[/quote]
abey faiz olayı da ne yahu... ulen gene numeromu çevirecekler.. neyse 400 dedi mi 2 tepe daha bekliyeceğimden son dip geçilene kadar uzuna dönerim. 2 tepe sonra tekrar kısa... ööfff ulen öfff...bıktım bu numerolardan..hehehe
yahu buralardan normalde cümbüşün(graşın) kralını göstermeli ama...(tamemen duygusal hehehe..)
merkez faiz indirim indirmeme olayı.. bankalar açısından önemli kur bide.
gecelik borçlanma faiz oranını yüzde 4.75'e indirdi (beklenti 5.00%, önceki 5.00%)
kurlar zıpladı
Full short
ulen deyyuz 108.200 den kısalamaya zor yetiştim. 400 stop bu sefer..cebelleşeceğiz anlaşıldı..
[QUOTE=abicim;428899]ulen deyyuz 108.200 den kısalamaya zor yetiştim. 400 stop bu sefer..cebelleşeceğiz anlaşıldı..[/QUOTE]
[IMG]http://e1301.hizliresim.com/15/q/j6xm8.jpg[/IMG]
evladiyelik olur umarım yoksa pis bittik
109,800 ****
iş 7.24
hacılar umarım yara bere yoktur..sabahten beri feci işlemler dönuor...uwwwwww
ulen çok kötü verecen işte ne numero çekiyon.hehehe...(avcı konuştu.bakalım ayıoğlu ayı ne etcek...hehehe)
[quote=ATHLON;428907]hacılar umarım yara bere yoktur..sabahten beri feci işlemler dönuor...uwwwwww[/quote]
Matriks yüzünden olacaktı, hızlı hareketlerde experti hesaplarken yamuluyor namussuz.İşlemcim ahım şahım deil ama insaf yani..neyse, biraz fazla kaydırdık ama napalım..Gidip i7 16gb ramlık cihaz alıcam ama yine aynısını yapar diye korkuyorum bu program..:mad:
**'un programı ya..kulakları çınlasın yazılımcılarının
[QUOTE=seagate;428903]iş 7.24[/QUOTE]
7,34
vay anasını ralli
[quote=flexy;428912]Matriks yüzünden olacaktı, hızlı hareketlerde experti hesaplarken yamuluyor namussuz.İşlemcim ahım şahım deil ama insaf yani..neyse, biraz fazla kaydırdık ama napalım..Gidip i7 16gb ramlık cihaz alıcam ama yine aynısını yapar diye korkuyorum bu program..:mad:[/quote]
32 bit çalışan programa, i9000 alsan ne yazar? 16 gb ram taksan ne yazar.? Kullanabilir mi sence??
[quote=excali;428917]32 bit çalışan programa, i9000 alsan ne yazar? 16 gb ram taksan ne yazar.? Kullanabilir mi sence??[/quote]
Eğer bir çözüm önerisi istiyorsan, expert advisor kullandığın bilgisayarın yanına, bir de sırf emir göndermek için basit bir bilgisayar koy. Böyle daha sağlıklı çalışma ihitimalin var , bence...
[quote=excali;428917]32 bit çalışan programa, i9000 alsan ne yazar? 16 gb ram taksan ne yazar.? Kullanabilir mi sence??[/quote]
Bi çıkaramadılar 64'lüğünü,haklısın..
Yoncanın balyası 10.00tele olmuş haciler....+.
[quote=excali;428918]Eğer bir çözüm önerisi istiyorsan, expert advisor kullandığın bilgisayarın yanına, bir de sırf emir göndermek için basit bir bilgisayar koy. Böyle daha sağlıklı çalışma ihitimalin var , bence...[/quote]
patron onu düşündüm ama matriks trader kullanıyorum emir iletimi için.Daha önce geneks vob vardı çok iyi çalışıyodu.Foreks aldıktan sonra serverlarını mı değiştirdiler naptılarsa emirler çok geç gitmeye başladı.Trader'a geçtim mecbur.
[quote=flexy;428919]Bi çıkaramadılar 64'lüğünü,haklısın..[/quote]
Lüzümsuz grafikler varsa, onları kapat. Belki biraz hızlanır. Bizdeki sabit mantık: "Mikroişlemciyi büyütürsem , bilgisayarım hızlanır". Merak ediyorum, şu anki bilgisayarının işlemcinin % kaçını kullandığını görüp ona göre bilgisayar işlemcisi seçen kaç kişi var diye. Etrafımda hiç görmedim. Geçen gün sana mı demiştim?" 3 sene önce kullandığım bilgisayarla ,yeni kullanmaya başladığım bilgisayar arasında PROGRAM hızı açısından gözle görülür bir fark olmadığını"
Paramı korumam lazım, vopta harcarım....:D
108.300 tekrar kısa. ulen harbiden fıkra gibi beya...400 stop gene
425 stopa döndürdüm
tam altınvuruşluk gün...
ula ne beklentiymiş kartlara saldiriyirler hala üwwwwwwwwwwwwwwwwwww
[quote=flexy;428922]patron onu düşündüm ama matriks trader kullanıyorum emir iletimi için.Daha önce geneks vob vardı çok iyi çalışıyodu.Foreks aldıktan sonra serverlarını mı değiştirdiler naptılarsa emirler çok geç gitmeye başladı.Trader'a geçtim mecbur.[/quote]
Bir bilgisayardan Trader'da SADECE expert advisor'ı çalıştırıp , Diğer bilgisayarda TRADER'dan fiyat izleyip emir göndersen , olmuyor mu???
[quote=excali;428923]Lüzümsuz grafikler varsa, onları kapat. Belki biraz hızlanır. Bizdeki sabit mantık: "Mikroişlemciyi büyütürsem , bilgisayarım hızlanır". Merak ediyorum, şu anki bilgisayarının işlemcinin % kaçını kullandığını görüp ona göre bilgisayar işlemcisi seçen kaç kişi var diye. Etrafımda hiç görmedim. Geçen gün sana mı demiştim?" 3 sene önce kullandığım bilgisayarla ,yeni kullanmaya başladığım bilgisayar arasında PROGRAM hızı açısından gözle görülür bir fark olmadığını"
Paramı korumam lazım, vopta harcarım....:D[/quote]
Geçenlerde konuştuk evet, haklısın patron ama olay dönüp dolaşıp "süper pi" muhabbetine geliyor.Atomda da çalışır matriks ama bende 40 saniye donuyosa onda 10 dk donar.i7 alsam onda da 3 sn donar.Nası bi kodlama yaptılar matrikste anlamadım ki :..: