[QUOTE=belhal;32837]sayın hexen benim sistem doğru söylemiş dün.:)))[/QUOTE]
+.+.+.
Printable View
[QUOTE=belhal;32837]sayın hexen benim sistem doğru söylemiş dün.:)))[/QUOTE]
+.+.+.
[QUOTE=Vob Trader;32830]ben de hızlı silah çeken pynin alnını karışlarım herşey hazır rakamı gördüğüm an basarım yöne göre:)[/QUOTE]
Yeni avatarın hayırlı olsun, hemşerimi de vob cuların kralı yaparsın sen:))).
sn ronaldinho cezanız bittimi ? pozisyonunuz ne acaba
Ekim vadeli 50200 altına sarkarsa işler kötü, demektir, ama ben sanmıyorum, lehman beklentisi çoktan alındı satıldı ve beklentiden iyi bile gelebilir, bu durumda dow yukaru, biz yukarı olur, saygılar.
bumudur? evet budur?bu nedir?kucuk bir tepkidir.ne olmustur?longlar verilmistir?ne olacaktir?50.500 den tekrar acilacaktir.saygilar.
noldu bılanco geldı mı, goren, duyan oldu mu??
Yok buradan artık uzun olunur sanırım, bunlar zorla çevirecekler yukarı, lehmanmış, ulan adam sana dönüp bakmıyordu, ne faydası nede zararı vardı, biz tutup onun haberine göre al satmı yapıcaz, saçmalık, batsın selametle gitsin cehennemin dibine yaa.
[B][COLOR="Red"]Lehman Brothers: Yilin Ucuncu Ceyreginde Hisse Basina Zarar 5.98 Dolar Oldu
-matriks-[/COLOR][/B]
zarar 5,92, oy oy oyyyy
Ohhh... İki katı neredeyse... Hala mı longsun piyasa yapıcı merak ediyorum...
[QUOTE=açık-pozisyon;32864]Ohhh... İki katı neredeyse... Hala mı longsun piyasa yapıcı merak ediyorum...[/QUOTE]
Az kaldı verecek .kom
50.300 tekrar long kar 1.500 puan oldu cok da umurumdaydi cakin piyasaya ben riskimi bilirim :):)