üstüne birde sat sinyalim gelirse tövbemi bozarım dünkü gibi full artı full 2*2 full şort olurum:..:
Printable View
üstüne birde sat sinyalim gelirse tövbemi bozarım dünkü gibi full artı full 2*2 full şort olurum:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108555]Ben de öyle düşünüyordum ama o zaman dow 50 puan daha artmamıştı.Artarken bizi almayı bırak 300 puan verdiler.Bu da şelale demek oluyor.Kusura bakmayın artcak artcak diye şelaleyi kaçıramam.[/QUOTE]
senle nadiren aynı yönde düşünüyoruz şu anda aynı yöndeyiz çünkü
[B]yarım saatte 500 trilyon hacim ve satış baskısı[/B] işc garan sabah tepeden aşağı doğru mal yediriyorlar şimdi şortlmayalımda ne zaman şortlayalım:D,
hacim yalan söylemez breh breh.dng
[quote=GOKHANFINDIK;108555]Ben de öyle düşünüyordum ama o zaman dow 50 puan daha artmamıştı.Artarken bizi almayı bırak 300 puan verdiler.Bu da şelale demek oluyor.Kusura bakmayın artcak artcak diye şelaleyi kaçıramam.Tepeden 300 puan düştü kardan zarar ettim diye düşünemem.Nasılsa short da para verir.Maliyetimi epey düşürür.[/quote]
sen devam et...
senin long cort demenden gıcık olan olabilir ama
simit satmak kalkan satmaktan her zaman daha karlıdır.
sürümden kazanmak iyidir...
[B]valla onu bilmemde fdow 8.230 gibi , yani yaklaşık % 1 e yakın primli [/B]
[B]bende shortlamak için tetikteyim ama sanki daha değil ?[/B]
dün çok kişinin canı yandı galiba ... MC lerden dolayı hala hesaplara kazançlar aktarılmamış
ortalamalar dünkü sert yükseliş ve sabah gab i ardından oldukça aşağı seviyelerde kaldı..bu yüzden net sat sinyali gelmesi zor önümüzdeki 2/3 saat içinde.
çok çıktık satalım,realize tepkisine oynayalım kumarı tutmadı genelde olduğu gibi..
kaldıracını ayarlayamayanlar için sıkıntılı bir durum.
EFG hazıran vadede 63040 ad 37120 malıyetden uzun açmış nisandada böle bı hareket vardı ya bildikleri bir şey var yada ıkı,üç kurum vob da at oynatıyor 37120 malıyet ordan aşagısı yok der gıbı keza iş yatırımda 23616 adet 37650 açmış buna mukabil Deuce 26 bın 36578 malıyetlı kısa 12358 ad garantı yakın malıyetde açmış bu tablo hazıran vade de ekmek cıkmıcak gıbı duruyor bırde hazıran vadede 30040 short var kı diger yazan kurumlarda bu belkı canlandırır bu tabloya göre hazıran vade yabancı short gıbı bırde uzman arkadaşlar bakarsa memnun olurum
[QUOTE=misafir;108561]dün çok kişinin canı yandı galiba ... MC lerden dolayı hala hesaplara kazançlar aktarılmamış[/QUOTE]
malesef...., öyle bir fenomenin içindeyizki birinin canı yanmadan diğeri gülemiyor...
nakdi uzlaşmaya gidiyorum arkadaşlar fiyatın önemi yok .. ben bu pozda stopu margin calla koymuştum .... şimdi flatlemek olmaz yılanlara ayıp olur .. ... ..haziran vadede daha çok at koştururuz ....ilk ve son kez uzlaşacağım sanırım ... çok heyecanlıyım ... hahahhahahhahah ... :D:D:D
kapanışa yetişmeye çalışacağım ....
size iyi seanslar ... bol kazançlar ...
[QUOTE=traderx;108564]malesef...., öyle bir fenomenin içindeyizki birinin canı yanmadan diğeri gülemiyor...[/QUOTE]
doğru vahşi bir piyasa .....yamyam piayasası işte bu futureler ....
birbirimizin etini yiyoruz gibime geliyor ..... üüüüğüüüüüüüüüüüüüüü
[quote=selçuklu;108513]kontrolden çıktılar patron .. ama haziran vadede o engereklerden çorba yapacağız ..
Amonra yılanları peygamber develeriyle öldürecek .. , mbm çorba yapacak .. gokhanda ateş yakacak .. ilk kıvılcımları gokhan verecek ... hep beraber çorba içeceğiz .. .çorbanın adı yılanın gözyaşları ....herkese tavsiye ederim .. hahahhaha :D:D :D :D :D[/quote]
vay be patron..timsahın gözyaşları ve akrebin gözyaşlarından sonra jargona bir de bunu ekleyecez he..yılanın gözyaşları...iyiymiş...
fdjı falan çıkıyor ama hikaye biz conilerle gelmedikki buralar onlarla düşelim.
bugün yıkılır buralar o kadar:D
düşüyomuyuz uzunlar sıktı biraz fdow gidiyo biz kaldık
[QUOTE=QUEEN;108569]düşüyomuyuz uzunlar sıktı biraz fdow gidiyo biz kaldık[/QUOTE]
yukardada yazdım
bu saatten sonra dowun çıkmasının bir anlamı kalmadı benden söylemesi.
38700 ler sat olur bende oradan döner bu şimdi ortalamalar böyle olunca zor oluyor
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/screenhunter-10a1ba.jpg[/img][/url]
Nisan vadede 15 dklık süper çalışmış toplam 6 defa işleme girmiş çıkmış 12000 puanın üzerinde getirisi var.
[quote=SaNCaKTaR;108563]EFG hazıran vadede 63040 ad 37120 malıyetden uzun açmış nisandada böle bı hareket vardı ya bildikleri bir şey var yada ıkı,üç kurum vob da at oynatıyor 37120 malıyet ordan aşagısı yok der gıbı keza iş yatırımda 23616 adet 37650 açmış buna mukabil Deuce 26 bın 36578 malıyetlı kısa 12358 ad garantı yakın malıyetde açmış bu tablo hazıran vade de ekmek cıkmıcak gıbı duruyor bırde hazıran vadede 30040 short var kı diger yazan kurumlarda bu belkı canlandırır bu tabloya göre hazıran vade yabancı short gıbı bırde uzman arkadaşlar bakarsa memnun olurum[/quote]
Bence uzman takasa hiç bakmaz.Kişisel görüşümdür.
Piyasada şu anda dönüş işareti yoktur, dönüşü görmeden kısalar can yakabilir.
Özellikle MC saatine kadar daha dikkatli olmalı...
ıkı ıslem var 750 short 825 long 875 full short.Sağlam çaktılar isc ve garana.Devam short.
aşağı kama var bu çok tırstırtıyor beni:..:
yükseliş trendlerinde en güvenilen formasyon bence ve yukarı yukarı işaret ediyor çoğu zaman, endeksi parçalamasalar buralardan alım girilebilirdi ama, endeksi parçalarken vobu almazlar heralde:eek:
xu100 hacim 1 katrilyon ve daha 4 saati var...bugün 2/2,5 katrilyon işlem olacak gibi...
[quote=QUEEN;108571]38700 ler sat olur bende oradan döner bu şimdi ortalamalar böyle olunca zor oluyor[/quote]
öyle bir hale getirdiler ki, sistemlerin sat verme noktaları aynı zamanda olası bir düzeltmenin son noktaları...yani ordan satan terste kalabilir.garip bi durum oldu.
[QUOTE=unlimitted;108578]öyle bir hale getirdiler ki, sistemlerin sat verme noktaları aynı zamanda olası bir düzeltmenin son noktaları...yani ordan satan terste kalabilir.garip bi durum oldu.[/QUOTE]
fazla kıpırdarsam zarar ederim şimdi rahat değilim ama
[quote=Larossıan;108572][URL="http://www.kucukresim.com]"][/URL]
Nisan vadede 15 dklık süper çalışmış toplam 6 defa işleme girmiş çıkmış 12000 puanın üzerinde getirisi var.[/quote]
haziran vade için de aynı grafiği koyabilir misiniz sn Larossian?
[quote=GOKHANFINDIK;108573]Bence uzman takasa hiç bakmaz.Kişisel görüşümdür.[/quote]
haziran vadede piyasada neredeyse her satılan malı EFG ve İŞ almış.
şimdi bunun ismi piyasa mı oluyor?
yani alan piyasa öyle mi?
vade hacı vadee...
bugün alıp bugün satacak olan adam pastaya bakar.
haklıdır da. pastaya bakması uzmanlığından bişey de götürmez...
ben uzmanım bakmam diyen adamın eline verir EFG / pardon piyasa!..
he şimdi haziran vade indi 38.500'e. yazacağın şeyi söyleyeyim: neymiş? EFG iş hikayeymiş.
çıktık 40.000'e. yazacağın şey: neymiş? demek ki EFG ve İŞ birşeyi satın alıyorlarmış, bi bildikleri varmış...
kişisel görüşümdür...
[B]hala haziran vadede 39.100 gibi direniyoruz [/B]
[B]haziran vadede 60 dk'lık grafikte artık doyum noktasına yaklaşıyoruz gibi gözüküyor kanımca siz ne dersiniz dostlar ?[/B]
[B]ama 5 dk'lık grafikte ise yine 39.225 denemesi olabilir diyor :)[/B]
[FONT=Verdana]• Domuz gribi yayılıyor—bize komaz.
• ABD’de 1Ç2009 GSYIH %5 daralması beklenirken %6.1 daraldı---boşver gitsin.
• Fed’den açıklama, stres testine giren 19 bankadan 6’sı duvara çakıldı---kimin umurunda?
• AB’de krediler yine daraldı, Avrupa Merkez Bankası o kadar bölünmüş ki yakında yap-boz olarak piyasa sürecekler---mal alıyorum, sonra ara. [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]atila yesilada[/FONT]
[quote=asyalı;108585][FONT=Verdana]• Domuz gribi yayılıyor—bize komaz. [/FONT]
[FONT=Verdana]• ABD’de 1Ç2009 GSYIH %5 daralması beklenirken %6.1 daraldı---boşver gitsin. [/FONT]
[FONT=Verdana]• Fed’den açıklama, stres testine giren 19 bankadan 6’sı duvara çakıldı---kimin umurunda? [/FONT]
[FONT=Verdana]• AB’de krediler yine daraldı, Avrupa Merkez Bankası o kadar bölünmüş ki yakında yap-boz olarak piyasa sürecekler---mal alıyorum, sonra ara. [/FONT]
[FONT=Verdana]atila yesilada[/FONT][/quote]
[B]koptum abi süperdi valla[/B] .lelele
[QUOTE=PEHLİVAN;108582][B]hala haziran vadede 39.100 gibi direniyoruz [/B][/QUOTE]
bir gün fena can yakacak.
Full long.Maliyet değişmedi.O kadar verdiler isc garana ık banamısın demedi.Demekki artacaz.Bunu garanti 2.9 a verdiklerinde vob 36750 de tutunarak farkı üste atarak göstermişti.Aynı sinyali alıyorum şu anda.
[quote=unlimitted;108581]haziran vadede piyasada neredeyse her satılan malı EFG ve İŞ almış.
şimdi bunun ismi piyasa mı oluyor?
yani alan piyasa öyle mi?
vade hacı vadee...
bugün alıp bugün satacak olan adam pastaya bakar.
haklıdır da. pastaya bakması uzmanlığından bişey de götürmez...
ben uzmanım bakmam diyen adamın eline verir EFG / pardon piyasa!..
he şimdi haziran vade indi 38.500'e. yazacağın şeyi söyleyeyim: neymiş? EFG iş hikayeymiş.
çıktık 40.000'e. yazacağın şey: neymiş? demek ki EFG ve İŞ birşeyi satın alıyorlarmış, bi bildikleri varmış...
kişisel görüşümdür...[/quote]
Ben abi sen ne yazsan anlamıyorum.Var bende birşey.:..:Kişisel görüşümdür.
Sazan hala short. (Cidden.!) :cool:
[QUOTE=sazan;108590]Sazan hala short. (Cidden.!) :cool:[/QUOTE]
marjiniz baya sağlam ozaman :eek::eek::eek:
[QUOTE=sazan;108590]Sazan hala short. (Cidden.!) :cool:[/QUOTE]
ayyyüüüüüübari hazirana taşıyın
[quote=GOKHANFINDIK;108589]Ben abi sen ne yazsan anlamıyorum.Var bende birşey.:..:Kişisel görüşümdür.[/quote]
ben senin her yazdığını anlıyorum.
garibime giden kısmı bazı konularda 30 saniye, bazı konularda 2 gün aralıklarla kendinle çelişmen...:..:
kişisel görüşümdür.:D
[quote=asyalı;108585][FONT=Verdana]• Domuz gribi yayılıyor—bize komaz. [/FONT]
[FONT=Verdana]• ABD’de 1Ç2009 GSYIH %5 daralması beklenirken %6.1 daraldı---boşver gitsin. [/FONT]
[FONT=Verdana]• Fed’den açıklama, stres testine giren 19 bankadan 6’sı duvara çakıldı---kimin umurunda? [/FONT]
[FONT=Verdana]• AB’de krediler yine daraldı, Avrupa Merkez Bankası o kadar bölünmüş ki yakında yap-boz olarak piyasa sürecekler---mal alıyorum, sonra ara. [/FONT]
[FONT=Verdana]atila yesilada[/FONT][/quote]
temel analistler piyasada çoğunlukla kaybeder. günlerden birgün
seykota yla temel analistçi yemek yiyormuş masadan keskin bıçak düşerken seykota ayağını çek bıçak düşüyor demiş temel analist te ayağını çekmemiş ve bıçak saplanmış ayağına. seykota neden ayağını çekmedin dediğinde ise temel analizstçi bıçağın tekrar yukarı çıkmasını bekledim demiş:p
[QUOTE=traderx;108576]aşağı kama var bu çok tırstırtıyor beni:..:
yükseliş trendlerinde en güvenilen formasyon bence ve yukarı yukarı işaret ediyor çoğu zaman, endeksi parçalamasalar buralardan alım girilebilirdi ama, endeksi parçalarken vobu almazlar heralde:eek:[/QUOTE]
kama flama bayrak artık her neyse çoğu zaman olduğu gibi yukarı kırıldı
short devam.
[quote=sovalye;108594]temel analistler piyasada çoğunlukla kaybeder. günlerden birgün
seykota yla temel analistçi yemek yiyormuş masadan keskin bıçak düşerken seykota ayağını çek bıçak düşüyor demiş temel analist te ayağını çekmemiş ve bıçak saplanmış ayağına. seykota neden ayağını çekmedin dediğinde ise temel analizstçi bıçağın tekrar yukarı çıkmasını bekledim demiş:p[/quote]
eheh bu süperdi.
Amanın ayağım! :..::..:
[quote=sazan;108590]Sazan hala short. (Cidden.!) :cool:[/quote]
ne kadar cidden..:eek::eek::eek: sistemsiz sanırsam :(