ne biçim MC imiş bu daha dünkü işlemler hesabımıza gecmedi! benim durumda olan varmı? ata online ile çalışıyorum ben, diğer kurumlarda aynımı?
Printable View
ne biçim MC imiş bu daha dünkü işlemler hesabımıza gecmedi! benim durumda olan varmı? ata online ile çalışıyorum ben, diğer kurumlarda aynımı?
[quote=unlimitted;108593]ben senin her yazdığını anlıyorum.
garibime giden kısmı bazı konularda 30 saniye, bazı konularda 2 gün aralıklarla kendinle çelişmen...:..:
kişisel görüşümdür.:D[/quote]
Ekmek teknesi naparsın.:D:DAma farkındaysan hiç önceki yazıları kopyalayıp şöyle böyle demiştim demiyorum.İhtiyaç yok çünkü beş dakikam beş dakikakım tutmuyor.Para kazandıktan sonra görüş tutmasın.Borsa işte görüyorsunuz bir anı bir anını tutmuyor.İsc garan düştü diye şelale dedim ama 800 üstüne çıkınca da longlamasını bildim.İnatla işim olmaz.Zaten alsat hastalığım olduğu için hiç margin call yemem ben.Gece terste düşsem bile pozu bozarım yine yemem.Vob uçuyor.Geceye short kalacam gibi.
[QUOTE=traderx;108596]kama flama bayrak artık her neyse çoğu zaman olduğu gibi yukarı kırıldı
short devam.[/QUOTE]
yapacağını yaptı yine.
Mc ler ne zaman son? Teşekkürler.
37.125 LONG devam...yanlız diğer vadeye taşımam sanıyorum artık...gün sonuna kadar SAT gelmezse uzlaşmayla kapanır ve FLAT kalırım...
dinlene dinlene alıyorlar realizasyon gelsede sanırım vade sonunu en tepede bitirecekler.
arkadaşlar dolarda kıpırdanma var . haftaya düşüş olacak hissi verdi borsalarda.
[quote=misafir;108599]ne biçim MC imiş bu daha dünkü işlemler hesabımıza gecmedi! benim durumda olan varmı? ata online ile çalışıyorum ben, diğer kurumlarda aynımı?[/quote]
hemşo çok para kazandın heralde parayı hemen yeme diye sana düşünmen için süre tanıyolar. genelde kazandığın zaman parayı geç hesaba geçerler ama öyle de saat 12 ye kadar sürmez. belki senin de benim gibi laz olduğunu anlamışlarsa 12 den sonra da geçmezler. anlıyon demi?
150 flat short emri de verdim gitmedi.75 long 100 den flate yakın 40 000 den full long.
1.57 den dönmüş gibi tekrar bir salınımda bir miktar alıp koymak gerek sanki kendi adıma.
[quote=juliano;108606]hemşo çok para kazandın heralde parayı hemen yeme diye sana düşünmen için süre tanıyolar. genelde kazandığın zaman parayı geç hesaba geçerler ama öyle de saat 12 ye kadar sürmez. belki senin de benim gibi laz olduğunu anlamışlarsa 12 den sonra da geçmezler. anlıyon demi?[/quote]
Kim dedi sürmediğini?Kuralları bilmeden vob oynuyorsunuz.Vob margin call son saatine açın bakın vobaştan.Bu kadar mı bilinçsiz bu yatırımcılar ya.Bu arkadaşın parası aracı kurumdaki en çok kar edene en son geçer parası şeklinde kurumdaki margin callar kapandıkça parası gelir arkaşın hesabına.Ama en çok kar eden kişi ise en son gelir.En geç saat 2 30 a kadar kapanmak zorunda olduğu için pozisyonlar veya teminat tamamlama.Saat 2 30 dan sonraya kalma şansı yok.Ayrıca siz de ozaman daha iyi bir kurum seçebilirsiniz.Benim kurumum bana kendi hesabından veriyor paramı.Karlar margin callar kapanınca onların hesabına geçiyor.Bir de benim kurumda eğer margin call yiyen varsa ben o gün kesin en çok kar eden oluyorum.Kar en son giriyor bana.
[IMG]http://i44.tinypic.com/2bazrl.jpg[/IMG]
cillop sistem burada... ee ama paralar nerede...???üwwwwwwww...sisteme sahip olabilmek değil, uygulayabilmek marifet...bunu da hep deriz ama dediğimizle kalırız...way canına..şuna bak beaa...realizasyon sonrası al teyitleri bile var...way anasını
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/aaac394e.jpg[/img][/url]
Aha 5 dklık okla falan uğraşma alttaki çizık kırmızıya değdimi al üstteki çizık kırmızıya değdimi sat şaşmaz 4*4
yawww şimdi, nisan vade sat verse ne olcakki :( nisan da kısa yapmak sıkar son gün..haziranın makası spota göre -500..ordada sıkar...peeeee
ben bu kısaları bozmam daha:D
buda benden kısacılara moral olsun buyrun:..:
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/selaleeeabfba.jpg[/IMG]
40450 evelden destek olmuş direnç olarak çalışabilir yinede sistem daha iyi bilir anormal alıyolar çok dikkat...
[quote=GOKHANFINDIK;108609]Kim dedi sürmediğini?Kuralları bilmeden vob oynuyorsunuz.Vob margin call son saatine açın bakın vobaştan.Bu kadar mı bilinçsiz bu yatırımcılar ya.Bu arkadaşın parası aracı kurumdaki en çok kar edene en son geçer parası şeklinde kurumdaki margin callar kapandıkça parası gelir arkaşın hesabına.Ama en çok kar eden kişi ise en son gelir.En geç saat 2 30 a kadar kapanmak zorunda olduğu için pozisyonlar veya teminat tamamlama.Saat 2 30 dan sonraya kalma şansı yok.Ayrıca siz de ozaman daha iyi bir kurum seçebilirsiniz.Benim kurumum bana kendi hesabından veriyor paramı.Karlar margin callar kapanınca onların hesabına geçiyor.Bir de benim kurumda eğer margin call yiyen varsa ben o gün kesin en çok kar eden oluyorum.Kar en son giriyor bana.[/quote]
kusura bakma gökhan yaptık bi hata benim başıma hiç gelmedi ben de atayatirim la çalışıyorum. bilinçsiz falan sana yakışmayan laflar bunlar. peki bu bilinçsiz lafı fullll mu yoksa hafifmiydi. kırıldım sana ben 94 den beri borsa dayım okumamış olabiliriz.
Full short.
[quote=juliano;108615]kusura bakma gökhan yaptık bi hata benim başıma hiç gelmedi ben de atayatirim la çalışıyorum. bilinçsiz falan sana yakışmayan laflar bunlar. peki bu bilinçsiz lafı fullll mu yoksa hafifmiydi. kırıldım sana ben 94 den beri borsa dayım okumamış olabiliriz.[/quote]
Özür dilerim ama geçmesi lazım dememeniz lazımdı.94ten beri borsada iseniz vobu okuyarak oynayın lütfen.Ben hakaret olarak söylemiyorum.Siz bile debilirsiniz.Ama çoğu yatırımcı yapıyor hataları.Vob oynuyorsak evvela kuralalları öğrenmeliyiz.Adamın birisi yazmış foruma.Kontrat ne kadar 10 adet alırsam 1000 puanda ne kadar değişir.Bunları forumda soracağına açarsın resmi siteyi okursun.Herkes ayağıma gelsin diyor hizmeti.Ne kadar çok okumayan milletiz ya.
bundan fazlası köpük olacak gibi dursada halen sat sinyali yok !
[IMG]http://i44.tinypic.com/mmg2vm.gif[/IMG]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108617]Özür dilerim ama geçmesi lazım dememeniz lazımdı.94ten beri borsada iseniz vobu okuyarak oynayın lütfen.[/QUOTE]
gökhan söyledigin o ayrıntıyı biilmesede olur insanlar..ehliyet alırken trafik kitabını okudunmu sorsam bilirmisin :)
[B]shortladıkça yukarı gidiyor vay beee[/B]
40400ü geçsin bu vob yukarı patlar..nezamandır ayılık bitti diyorum inanaan yok
çok saygısız ,kendini bilmezin tekisin GÖKHAN...arkadaşların bilmediği olabilir...ama uslubun igrenç..adam olamamışsın gökhan...magruriyet,kibir hat safhada..başarıda bir haltda yok..ortalama 5.000 puan kazandıran sisteme pramit full oynansa seni 4 e katlar....[B]eski ingiltere hindistan kolonisi valisi [/B]bile senin yanında mütevazi kalır..
diline sahip ol gökhan...
Tahminim buralarda baskı yapacaklar voba.Böyle kapanacaz gibi.Çünkü dow çok arttı.Geceye Allah ne verdiyse cinsinden short kalma şansım yüksek.Bugün hedefim 20 000 ytl idi.Yarısına ulaştım.Saat 5 e kadar bakalım diğer yarısı gelecekmi.
[quote=PEHLİVAN;108620][B]shortladıkça yukarı gidiyor vay beee[/B][/quote]
genelde öyle olur :)
[quote=YAVUZHAN;108624]genelde öyle olur :)[/quote]
[B]ama böyle hep yukarı gidecek hali yok kanımca ?[/B]
[quote=Astatin;108612]yawww şimdi, nisan vade sat verse ne olcakki :( nisan da kısa yapmak sıkar son gün..haziranın makası spota göre -500..ordada sıkar...peeeee[/quote]
lem hasta etme adamı SHORT derse nisan da ne işin var? manyadın mı? haziran'a bakacaksın SHORT derse SHORT makas mukas boşver herşey o fiyatın içinde zaten.makası kapatmak hatta üstüne çıkmak isterlerse fiyat yükselecek değil mi? EVET e o zamanda senin sistem LONG der zati aval aval bakmaz...
beni çileden çıkarma asti :mad:
bu vob 42000görmek ister
[quote=furkan;108619]gökhan söyledigin o ayrıntıyı biilmesede olur insanlar..ehliyet alırken trafik kitabını okudunmu sorsam bilirmisin :)[/quote]
Bilmese de olmuyor maalesef.Birisi var gelmiş yav hesabıma elmi koyacaklar aracı kurum bana hesabını kapatacaz dedi.Yardım edin ne olur diyor ve vobta bu adam para kazanmak için oynuyor.O ayrıntı ufak değil.Yatırımcı hakkını bilecek.Aracı kurum saat 12 ye kadar kapatmalısınız diye yalan bile atar.Halbuki esas hakkımız sat 14 30 a kadar.14 30 a kadar kapatmayabilirsiniz margin calları ve pozisyonun 12 de belki daha çok zarar edecek ama 14 30 da az zarar edecek.Onun için haklarınızı bilin.Hiç bir aracı kurum 14 30 dan önce zorla poz kapattıramaz.Hele bana teklif bile edemez.Siz de ettirmeyin.Bir de onlar çok şerefsizlik yapıp bir an önce hallolsun diye yorumda bile bulunurlar daha çok uçarız diye.Yatırımcıyı hep panikletirler.
[quote=abka;108622]çok saygısız ,kendini bilmezin tekisin GÖKHAN...arkadaşların bilmediği olabilir...ama uslubun igrenç..adam olamamışsın gökhan...magruriyet,kibir hat safhada..başarıda bir haltda yok..ortalama 5.000 puan kazandıran sisteme pramit full oynansa seni 4 e katlar....[B]eski ingiltere hindistan kolonisi valisi [/B]bile senin yanında mütevazi kalır..
diline sahip ol gökhan...[/quote]
Yav kardeşim sana kemik atan oldumu ya.Bi muhattap olma.Sen nasıl adamsın ya.Onu bunu kıskanacağına işine bak para kazan.Piramit mi kiremit mi her ne haltsa yap da kazan.Sanal paralardan bahsetmeyi bırakalı ben 10 yıl oldu.Sen 35 yaşına gelmişsin hala sanal paralardan bahsediyorsun.ODTÜ bitirmek vobta para kazandırmıyor maalesef.Kibir olayına da gelince.Tanımadığın kişiler hakkında fazla yorum yapma.Sana laf atanmı var ya git bi işine.Elalem para kazanıyor diye onun bunun parasını hesaplıyorsun kim ne kazanmış kim ne kazanmamış.Senle mi uğrasacam zırt bırt ya.Sana yazı yazan mı var.
[quote=SEYYAH;108626]lem hasta etme adamı SHORT derse nisan da ne işin var? manyadın mı? haziran'a bakacaksın SHORT derse SHOR makas mukas boşver herşey o fiyatın içinde zaten.makası kapatmak hatta üstüne çıkmak isterlerse fiyat yükselecek değil mi? EVET e o zamanda senin sistem LONG der zati aval aval bakmaz...
beni çileden çıkarma asti :mad:[/quote]
Flying tech me...bilirmisin? .leleleo kadar engilizya okudun bilmen lazım :..::..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108628]Bilmese de olmuyor maalesef.Birisi var gelmiş yav hesabıma elmi koyacaklar aracı kurum bana hesabını kapatacaz dedi.Yardım edin ne olur diyor ve vobta bu adam para kazanmak için oynuyor.O ayrıntı ufak değil.Yatırımcı hakkını bilecek.Aracı kurum saat 12 ye kadar kapatmalısınız diye yalan bile atar.Halbuki esas hakkımız sat 14 30 a kadar.14 30 a kadar kapatmayabilirsiniz margin calları ve pozisyonun 12 de belki daha çok zarar edecek ama 14 30 da az zarar edecek.Onun için haklarınızı bilin.Hiç bir aracı kurum 14 30 dan önce zorla poz kapattıramaz.Hele bana teklif bile edemez.Siz de ettirmeyin.Bir de onlar çok şerefsizlik yapıp bir an önce hallolsun diye yorumda bile bulunurlar daha çok uçarız diye.Yatırımcıyı hep panikletirler.[/QUOTE]
okumasın onuda bırak foruma sorabilsin insan forumlar ne için var ? dürüst olalım kimse vob mevzuatını gidip okumaz bende okumadım forumları okuyarak ögrendim
[quote=PEHLİVAN;108625][B]ama böyle hep yukarı gidecek hali yok kanımca ?[/B][/quote]
elbette hep yukarı gitmeyecek..
ama yanlış yönde olduğumuzda hep böyle olur,daha çıkmaz satalım deriz yükselir.daha düşmez alım zamanı dediğimizdede yeni dipler yoldadır..
kolay gelsin !
gökhan naber nevar ne yok 40150 :..::..::..::..::..::..:
haziran vade spota yaklaşıyor..
[quote=SEYYAH;108626]lem hasta etme adamı SHORT derse nisan da ne işin var? manyadın mı? haziran'a bakacaksın SHORT derse SHORT makas mukas boşver herşey o fiyatın içinde zaten.makası kapatmak hatta üstüne çıkmak isterlerse fiyat yükselecek değil mi? EVET e o zamanda senin sistem LONG der zati aval aval bakmaz...
beni çileden çıkarma asti :mad:[/quote]
Artiz pambbık..almdın sen mesajı..ula gün bugün..referans değer her iki vade için aynı..ama nisanın son günü..felakin hazirana çok var..kısa vadede eğer nisan artı makas atıyosa spota (ve hazirana), kısa trade için ya nisan pahalıdır ya haziran ucuzdur... :) iki vadenin primlerine bak istersen.. :) aldınnı mesacı..
[quote=furkan;108631]okumasın onuda bırak foruma sorabilsin insan forumlar ne için var ? dürüst olalım kimse vob mevzuatını gidip okumaz bende okumadım forumları okuyarak ögrendim[/quote]
Ben okudum okumazsa üç dört gün sonra batar.Okumak zorunda işte ben de ondan bahsediyorum.Kuralını bilmediğiniz futbol maçı kazanılırmı?Bilenle bilmeyen bir olurmu diye ayeti kerime var.Herkes açacak okuyacak mevzuatı.Başka açıklaması yok bunun.Vob oynayalım başlayalım diyen olursa bana ilk işim vobaş sitesine yönlendirip hepsini okutmak o mevzuaatın.Bir de şunu sorabilirmiyim?Ya sizi forumdaki kişi yanlış yönlendirdiise yandım Allah demektense bilinçli olup mevzuaatı okumak daha sağlıklı değilmi?Size bu 10 20 milyara bile patlayabilir.Belki de aynı hisse gibi tutanlar da olabilir.Margin call da neymiş deyip?Başına gelince anlayan?
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108629]Yav kardeşim sana kemik atan oldumu ya.Bi muhattap olma.Sen nasıl adamsın ya.Onu bunu kıskanacağına işine bak para kazan.Piramit mi kiremit mi her ne haltsa yap da kazan.Sanal paralardan bahsetmeyi bırakalı ben 10 yıl oldu.Sen 35 yaşına gelmişsin hala sanal paralardan bahsediyorsun.ODTÜ bitirmek vobta para kazandırmıyor maalesef.Kibir olayına da gelince.Tanımadığın kişiler hakkında fazla yorum yapma.Sana laf atanmı var ya git bi işine.Elalem para kazanıyor diye onun bunun parasını hesaplıyorsun kim ne kazanmış kim ne kazanmamış.Senle mi uğrasacam zırt bırt ya.Sana yazı yazan mı var.[/QUOTE]
bak kemiği hak eden velet...seninle hiç muhatap olmadığım halde dün,sistemler hakkında fikir beyan ettiğim [B]için''şimdi öyle konuşacagım ki forumda beni yasaklayacaklar diye ,demiş gibi olan kişi ,adi savaşı başlatmış olur...[/B] yoksa bana bulaşmayana hiç bulaşmam...öyleyse başkasına nefsi müdafa hakkı verme...
[B]hala kar satışı yok ne biçim iş anlamadım bende bir sorun var demekki :)[/B]