Lütfen sakin olalım boşverin didişmeyi.Uzun zamandan beri forumun tadı kaçtığının herkes farkında zaten.Ama asıl farkında olması gerekenler seyrediyor.Zararlar ve gün içi stres çoğalıncada gergin oluyor herkes ....herşeye rağmen relax lütfen ....
Printable View
Lütfen sakin olalım boşverin didişmeyi.Uzun zamandan beri forumun tadı kaçtığının herkes farkında zaten.Ama asıl farkında olması gerekenler seyrediyor.Zararlar ve gün içi stres çoğalıncada gergin oluyor herkes ....herşeye rağmen relax lütfen ....
[quote=PEHLİVAN;108620][B]shortladıkça yukarı gidiyor vay beee[/B][/quote]
niye şortluyounuzki? bu havada şortlamak rügara karşı iş...ek gibi bişey, dikkatli olmak lazım
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108636]Ben okudum okumazsa üç dört gün sonra batar.Okumak zorunda işte ben de ondan bahsediyorum.Kuralını bilmediğiniz futbol maçı kazanılırmı?Bilenle bilmeyen bir olurmu diye ayeti kerime var.Herkes açacak okuyacak mevzuatı.Başka açıklaması yok bunun.Vob oynayalım başlayalım diyen olursa bana ilk işim vobaş sitesine yönlendirip hepsini okutmak o mevzuaatın.Bir de şunu sorabilirmiyim?Ya sizi forumdaki kişi yanlış yönlendirdiise yandım Allah demektense bilinçli olup mevzuaatı okumak daha sağlıklı değilmi?Size bu 10 20 milyara bile patlayabilir.Belki de aynı hisse gibi tutanlar da olabilir.Margin call da neymiş deyip?Başına gelince anlayan?[/QUOTE]
mevuzatı okumadım ama ne yazıyor ? teknik bilgimi var ? matriksimi anlatıyor ? hiç okumadım hamdolsun batmadık :) okunacak bişey yok kimseninde okumasına gerek yok ha okumanın zararı olurmu dersen elbette olmaz .. vobu arkadasından yada forumlardan okumadan giren adam yoktur hisse gibi olmadgınıda bilmek için mevzuatı okumasına gerke yoktur...ben bankacılık işlemlerinde otomatik operatore baglanmayı sevmem insanla konusmak isterim bu da o hesap :)
[quote=abka;108637]bak kemiği hak eden velet...seninle hiç muhatap olmadığım halde dün,sistemler hakkında fikir beyan ettiğim [B]için''şimdi öyle konuşacagım ki forumda beni yasaklayacaklar diye ,demiş gibi olan kişi ,adi savaşı başlatmış olur...[/B] yoksa bana bulaşmayana hiç bulaşmam...öyleyse başkasına nefsi müdafa hakkı verme...[/quote]
Tamam sus ozaman kapat.
[quote=Astatin;108635]Artiz pambbık..almdın sen mesajı..ula gün bugün..referans değer her iki vade için aynı..ama nisanın son günü..felakin hazirana çok var..kısa vadede eğer nisan artı makas atıyosa spota (ve hazirana), kısa trade için ya nisan pahalıdır ya [B]haziran ucuzdur[/B]... :) iki vadenin primlerine bak istersen.. :) aldınnı mesacı..[/quote]
teorik olarak HAZİRAN ucuz şu anda ve KISA yapılmaz.bu işin teorik kısmı.ama benim dediğim doğru diyelim buradan SAT geldi ve haziran-spot makası -800 olsun vade başı henüz.ve diyelim abiler geri makası + yapmak istediler e noolucak zaten vadeli yukarı giderken sistem AL verir LONG yaparız.deeel mi?
yani boşver makası...
ınnnnn ınnnnnnn ınnnn....VINNNNNNNNN :..:
Dünkü rallinin aynısı oluyor işte.Sisstem sistemse oturun aslan gibi de kazanmanıza bakın.Ne yoruluyorsunuz.Kaybeden adamların stresinden bıktım zaten.Sistemi al vermiş flat flat bakar durur sonra ona buna sataş.Ben dadısımıyım sizin sistemin
Arkadaşlar her sistem tepeyi bulmaz dedim ve flata geçtim güzel iki gün oldu herkese bol kazançlar .
Hay Maşallah Maşallah, Haziran vadeyi 1000 puan çizmişler yukarıya:) Çok kişinin canını yakmışlardır şu son iki günde, margin kollar dizilmiştir, dizemediklerine üzülmesin py, hemde hiçbirzaman, 50000 e kadar götürse dizemez nasıl olsa, şimdi Haziran vadede full kısa gidilmemesi gereken tepelerdeyiz diyorum, py bu, biraz biraz derken 45000-50000 e kadar götürebilirde, bilirim ben onun ne manyak olduğunu:..::..::..:, bilmeyenlere öttürsün borusunu, dikkatli olun, saygılar....
[quote=bull market;108647]Hay Maşallah Maşallah, Haziran vadeyi 1000 puan çizmişler yukarıya:) Çok kişinin canını yakmışlardır şu son iki günde, margin kollar dizilmiştir, dizemediklerine üzülmesin py, hemde hiçbirzaman, 50000 e kadar götürse dizemez nasıl olsa, şimdi Haziran vadede full kısa gidilmemesi gereken tepelerdeyiz diyorum, py bu, biraz biraz derken 45000-50000 e kadar götürebilirde, bilirim ben onun ne manyak olduğunu:..::..::..:, bilmeyenlere öttürsün borusunu, dikkatli olun, saygılar....[/quote]
Bilirsen abi ne olacak yön söyle de biz de bilelim?:..:
[quote=GOKHANFINDIK;108645]Dünkü rallinin aynısı oluyor işte.[/quote]
dünkü 5'lik 2 çıbıhta 600 puan aşağıyı gösterdiklerini hatırladım bak birden şimdi.:..:
[B]bugünkü haberlerden[/B]; Kısa dönem askerlik kalkıyor..Üniversite mezunlarına kötü haber... Herkes 12 yada 15 ay askerlik yapacak. Asteğmenlik kalkıyor...Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, ileride de tek tip askerlik mesajını verdi. 4 yıllık fakülte mezunu herkes er olarak askerliğini yapacak.
[url]http://www.bugun.com.tr/haber-detay/67626-kisa-donem-askerlik-kalkiyor-haberi.aspx[/url]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108648]Bilirsen abi ne olacak yön söyle de biz de bilelim?:..:[/QUOTE]
Elbet birgün aşağıya doğru olacaktır, amma py nin sabrına bağlıdır:..::..::..:
3 günlük tatil var 2. seans kar satışı bende bekliyorum.ama vade sonu olduğunda belli olmaz yinede petrol çıkışa hazırlanıyor çıkarsa dowun daha yolu var
3-4 gündür bakamıyordum buralar,ancak bakıncada çok üzüldüm.ne oluyoruz arkadaşlar yaw?hep aynı olaylar yineleniyor,bizler birarada durmayı tahammülü neden beceremiyoruz? lütfen şu uyumlu ortamı bozmayın.bizler için her fikir değerli,okuyup olabildiğince yararlanalım.fikir ayrılıkları olacaktır ama yazılana cevap verilmeden sadece kendi fikrini yazmak hepimize yetsin lütfen.tartışmayıda çok sevenler ya özelden yada maillerle halletsinler işlerini.şahsen ben her fikri okumak istiyorum tartışma ve hakaretleri değil. saygılar........
İkinci seans spot açılıınca yukarı yapıp, dünkü gibi kapanışımızı %+5 yaparız heralde artıkın:)
Ne borsaymış yaaa, %+5 dünkü yükselişi deli dumrul görse şaşardı, lem buna yön veren bendende deli beee, durup dururken %+5 yapan borsa görmedimdi ben derdi.dng.dng, bugünde %+5 isteriz diyen varmı:..::..: gerçi şimdiden %+3 olmuş, üç seansda %+8 den fazla, peeeeh beee, bakırköyde değil dimi borsaların yön vericisi:..::..:saygılar...
Ortada fol yok yumurta yok, kendi coşar kendi göçer borsa...
Bilmece bildirmece bu, bilin bakalım hangi borsa:)
[B]haziran vade 38.800'e geri dönermi ?[/B]
trübülans var kemerleri bağlayın....
Böyle olacağını seans açıldı ilk 20 saniyede anladım.Short zamanı.
[quote=PEHLİVAN;108656][B]haziran vade 38.800'e geri dönermi ?[/B][/quote]
döner.
[B]sonuçta nisan vade beklediğim 40.400 noktasını gördü ve geri geldi ?[/B]
[QUOTE=PEHLİVAN;108656][B]haziran vade 38.800'e geri dönermi ?[/B][/QUOTE]
Döner, eli mecbur başka tarafı ne yapsın:..::..::..:
Hoşgeldin bu arada, yazıcam bi türlü aynı anda online olamadık dün geceden beridir, iki yazı yazdın gittin yattın hemen:)...
[quote=unlimitted;108659]döner.[/quote]
[B]valla ben ciddi anlamda dedim ama ? [/B]
[QUOTE=traderx;108613]ben bu kısaları bozmam daha:D
buda benden kısacılara moral olsun buyrun:..:
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/selaleeeabfba.jpg[/IMG][/QUOTE]
grafiğin üzerinde selçuklu gibi çalışma yapmak serbesttir telif hakkı istenmez:)))
Ereğli garanti isc bunların hepsi 4er kademe altta sabaha göre.Vob ise 500 puan haybiye arttı.Düşmemiz lazım.
[quote=bull market;108661]Döner, eli mecbur başka tarafı ne yapsın:..::..::..:
Hoşgeldin bu arada, yazıcam bi türlü aynı anda online olamadık dün geceden beridir, iki yazı yazdın gittin yattın hemen:)...[/quote]
[B]eyvallah hoşbulduk abi saol , malum iş güç yorgunluk vakit kalmıyor[/B]
[quote=PEHLİVAN;108662][B]valla ben ciddi anlamda dedim ama ? [/B][/quote]
39.375 (haziran) maliyetli bir kısacı olarak benim şaka yaptığımı nereden çıkardın?
:)
[quote=unlimitted;108666]39.375 (haziran) maliyetli bir kısacı olarak benim şaka yaptığımı nereden çıkardın?
:)[/quote]
[B]yahu o zaman ben biraz sevineyim valla [/B]
[B]alım yerlerim : 39.125 - 39.200 - 39.725 [/B]
[B]sonuncuda uyandım :):)[/B]
[URL=http://img522.imageshack.us/my.php?image=sonkarar.png][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/4919/sonkarar.png[/IMG][/URL]
taze kısa..40300 den...
bende sat yok henüz sayın abka
adamlar resmen mal kitliyor, haziran vadede yapılan makas oyunuydu sadece, bizde -1000makas varken o oyuna geldik kısaları nisandan açmak lazımmış neyse izleyelim bakalım.....
dolar hareketlenmeye başladı.sanırım 1.6 üstünde realizasyon bekliyorum kısa vade için.
[QUOTE=QUEEN;108669]bende sat yok henüz sayın abka[/QUOTE]
sonuçta sistemim yanılabilir..
Şimdi Nisan vadede 40500 ün üzerinde bir uzlaşma bekliyorum, artık kaç olursa, al sat yapmaya müsait vade budur, spot piyasayı o yüzden 40000 üzerinde tutuyolar, vade sonunda yani günün sonunda kapanışta endeksleri yukarı yapacaklar ve 40500 üzerinde bir spot olacak diyorum, bakalım kapanış tahminim budur, al sata uygun Vade Nisan vade, şunun şurasında ne kaldı, ama Nisan vadede uzunlar para kazandırır diyorum, saygılar....
saat 17;00 da vade değiştireceğim...
[QUOTE=bull market;108673]Şimdi Nisan vadede 40500 ün üzerinde bir uzlaşma bekliyorum, artık kaç olursa, al sat yapmaya müsait vade budur, spot piyasayı o yüzden 40000 üzerinde tutuyolar, vade sonunda yani günün sonunda kapanışta endeksleri yukarı yapacaklar ve 40500 üzerinde bir spot olacak diyorum, bakalım kapanış tahminim budur, al sata uygun Vade Nisan vade, şunun şurasında ne kaldı, ama Nisan vadede uzunlar para kazandırır diyorum, saygılar....[/QUOTE]
bende zirveden kapanış bekliyorum sayın bul market.
[B]haziran vadede 39.550 düşmemekte direniyor yine [/B]
[QUOTE=abka;108672]sonuçta sistemim yanılabilir..[/QUOTE]
benimkide o yüzden dedim dikkatli olun
inanamayacaksınız ama eksi kapanış bekliyorum:..::..::..:
[quote=traderx;108678]inanamayacaksınız ama eksi kapanış bekliyorum:..::..::..:[/quote]
ahaha neden inanmayalım ki! :..::..: