[quote=jerfin;247464]işte uyandırdık ya unlu limitim..:D:D[/quote]
he valla saolasın. ulem işin yoksa şimdi otur yeni senaryo yaz. :D:D
mürsel bey, mürsel bey...danışmadan bekleniyorsunuz...:..::..:
Printable View
[quote=jerfin;247464]işte uyandırdık ya unlu limitim..:D:D[/quote]
he valla saolasın. ulem işin yoksa şimdi otur yeni senaryo yaz. :D:D
mürsel bey, mürsel bey...danışmadan bekleniyorsunuz...:..::..:
[quote=jerfin;247461]buraya kadar gelmişken 71.300 gapını kapatmadan dönerse çok ayıp ederler..:)[/quote]
71.300 gapı dolacağı gibi,gapli sabahlarla 75.000 e gidiş mümkün...:..:
diye düşünüyorum...piyasada önemli bir gevşeme öngörmüyorm...
66.500 den başlayan bu çıkış ,önümüzdeki salı-çarşambaya kadar sürebilir...:)
bu rakamlar kesin ,kristal küreme baktım....:..::D
şaka şaka,aman haa..:eek::rolleyes:;)
gösterge sabah gab iyle beraber aşırı alıma oldukça yaklaştı..
yön ve iştah bariz yukarı..
ilk hedef 71250 çanağı olabilir..
69700 üstünde bir kapanış orta vadede olumluya dönüş için kafidir bence bugün için..
[IMG]http://i46.tinypic.com/bi2ons.jpg[/IMG]
625 ort kısa ... 750 üstü istop .. bakalım
[QUOTE=hpy;247454]vadeli günlük
[IMG]http://i47.tinypic.com/xm349y.jpg[/IMG]
yeşil düşen üst bandına çarptık ve ufak çaplı bir satış yedik.bana göre yeşil bant ihlal edilse bile 71500 üstüne atamazsak buralar iyi satış noktaları olabilir bugünlük.Genel manada ise yeşil kanalı yukarıya geçeceğimizi düşünüyorum.yalnızca bıraktığımız gap doldurulmaya çalışılmalı.belki de biraz daha fazlası olmalı.[/QUOTE]
güzel grafış abi teprik ederim ... .brv.brv
85 den aud/usd short.. full fulll...::: stop 85.20 üstünde tutunması.. hedef 77 civarları...lelele
350 aşağı geçerse 1000 puan düşüşe hazırlıklı olmak lazım bence.
ihtiyacım olduğumda kullanmak için 1gb lık(yaklaşık) taşınabilir internet paketi var mı...hangi operatör olması farketmez..ama uzun süreli taahhüt olmasını istemiyorum..
[quote=abka;247477]ihtiyacım olduğumda kullanmak için 1gb lık(yaklaşık) taşınabilir internet paketi var mı...hangi operatör olması farketmez..ama uzun süreli taahhüt olmasını istemiyorum..[/quote]
Telsimin haftalik 3g kampanyası var ama cepten diyordu pc yada notebook a nasıl oluyor bilmiyorum. Bakmaniz lazım.
[quote=jerfin;247472]85 den aud/usd short.. full fulll...::: stop 85.20 üstünde tutunması.. hedef 77 civarları...lelele[/quote]
4 saatlikler pull back yapmış ve yine 4 saatliklere göre ilk durak yeresi 0,86 gibi duriy...tıkat eyle.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[QUOTE=abka;247477]ihtiyacım olduğumda kullanmak için 1gb lık(yaklaşık) taşınabilir internet paketi var mı...hangi operatör olması farketmez..ama uzun süreli taahhüt olmasını istemiyorum..[/QUOTE]
Hepsinde var diye biliyorum, ben henüz almadım.
Yanlız kullanacağın adresleri verip bağlantıyı kontrol ettirmeyi unutma, sanırım her yerde bağlanamıyormuş. Bayilerden birisi biz satmadan önce bölgenizde bağlantı durumunu sorup satıyoruz demişti...
euheuh yaf resmen piyasayı tutuyolarya ueheuh gulmemek elde degil :) ah kefereler ahh.. daha uc gun once yıkıyodunuz ortalıgı , sata sata bı hal olduydunuz.. noldu da bugun kapısmaya basladınız :) uheuehueh