-
[quote=excali;428927]Bir bilgisayardan Trader'da expert advisor'ı çalıştırıp , Diğer bilgisiyarda TRADER'dan fiyat izleyip emir göndersen , olmuyor mu???[/quote]
onu denemedim ama terminal hesabına bağlı galiba trader hesabıda, biri açıkken başka bilgisayardan giriş yapmaz gibime geliyor.
-
Aslında ekstradan yazdığım indikatörlerin anlık güncellemesini kaldırınca rahatlıyor.Sadece yeni bar açıldığında update ediyor.Teoride sorun yok.Geçen gün denediğimde bi barda hesaplama yapmamış,sağ alttan verileri güncelle dediğimde geldi sinyal..
-
[quote=flexy;428929]Geçenlerde konuştuk evet, haklısın patron ama olay dönüp dolaşıp "süper pi" muhabbetine geliyor.Atomda da çalışır matriks ama bende 40 saniye donuyosa onda 10 dk donar.i7 alsam onda da 3 sn donar.Nası bi kodlama yaptılar matrikste anlamadım ki :..:[/quote]
Ezbere konuşma bence. Madem o kadar eminsin, dene başka bir bilgisayarda . Hem sorunu görmen daha kolay olur.(Internete bağlantıyı aynı yerden yap)
JAVA Matriks mi kullanıyorsun?
-
[quote=excali;428935]Ezbere konuşma bence. Madem o kadar eminsin, dene başka bir bilgisayarda . Hem sorunu görmen daha kolay olur.(Internete bağlantıyı aynı yerden yap)
JAVA Matriks mi kullanıyorsun?[/quote]
Terminal kullanıyorum, java deil.
-
[quote=abicim;428924]108.300 tekrar kısa. ulen harbiden fıkra gibi beya...400 stop gene
425 stopa döndürdüm[/quote]
abey 3 stop bu ne ya... 108.550 kısa tekrar.
475 kapandım..
-
Emir'i matriks dışından ileticem ,başka çözüm yok gibi şuan.
-
16,76 fk olmuş vatandaşda hay maşşallahhhhh
-
[quote=flexy;428936]Terminal kullanıyorum, java deil.[/quote]
Matriks penceresinin Sol üst köşesinde "MATRİKS" butonu var mı? Mouse'u onu üzerinde tuttuğunda açılan pop-up penceresinde ne yazıyor?
versiyon:...............??
-
[quote=flexy;428940]Emir'i matriks dışından ileticem ,başka çözüm yok gibi şuan.[/quote]
Java Matriks üzerinden denesen? Hem aracı kurumlar, genellikle ücretsiz veriyorlar. Diğer platformunla da çakışma olmaz.
-
[quote=excali;428942]Matriks penceresinin Sol üst köşesinde "MATRİKS" butonu var mı? Mouse'u onu üzerinde tuttuğunda açılan pop-up penceresinde ne yazıyor?
versiyon:...............??[/quote]
7 versiyon
[quote=excali;428944]Java Matriks üzerinden denesen? Hem aracı kurumlar, genellikle ücretsiz veriyorlar. Diğer platformunla da çakışma olmaz.[/quote]
Hah bu aklıma gelmediydi, java matriks üzerinden emir iletildiğini bilmiyodum saol patron.
-
[quote=flexy;428946]7 versiyon
.[/quote]
Trader deyince anlamadım. Matriks GOLD 7.00 kullanıyorsun, değil mi?
Bunda sadece expert advisor'ı açıp, Java Matriks üzerinden diğer bilgisayarda da Sadece fiyat izleyip emir atıp sonucu iletirsin ...
Ona göre KEDİ danışmanlık ücretini alıyim...:D (Şaka)
-
108.775 kısa stopu 2.000 puan(110.775). ben günü kapatıyom. allaha emanet olun abeyler...
-
[quote=excali;428947]Trader deyince anlamadım. Matriks GOLD 7.00 kullanıyorsun, değil mi?
Bunda sadece expert advisor'ı açıp, Java Matriks üzerinden diğer bilgisayarda da Sadece fiyat izleyip emir atıp sonucu iletirsin ...
Ona göre KEDİ danışmanlık ücretini alıyim...:D (Şaka)[/quote]
Evet gold patron, ayıpsın kedi IBAN ver göndereyim :D :D saol patron
-
[quote=flexy;428950]Evet gold patron, ayıpsın kedi IBAN ver göndereyim :D :D saol patron[/quote]
Kedübang, Kedü Maması şubesi, Hesap no:99999:D
Not: Para geçmez, Kedü Maması gredi kartuna %15 ekstra indirim. Mama gard kullanın, tasarruf edin..)
Deneyip , çözüm oldu mu iletiver. Ne zaman denersin?
-
hacılar para yaptınız mı?..yaptınız mı para hacılar...?..para yaptık deyin hacılar..uwwww
-
[quote=excali;428952]Kedübang, Kedü Maması şubesi, hesap:99999:D
deneyip , çözüm oldu mu iletiver. Ne zaman denersin?[/quote]
Java matriksi açtırmadıydım, akşama açılacak.Yrn geçmiş olurum, canlı canlı test sonuçlarını iletirim :D
-
[quote=ATHLON;428953]hacılar para yaptınız mı?..yaptınız mı para hacılar...?..para yaptık deyin hacılar..uwwww[/quote]
Ultra haşırta rağmen yaptık patronaj :))) abi o kaymadan sonra başıma ağrı girdi ilaç aldım yaw :..:
-
[quote=flexy;428955]Ultra haşırta rağmen yaptık patronaj :))) abi o kaymadan sonra başıma ağrı girdi ilaç aldım yaw :..:[/quote]
maşallah..devamı gelsin..spot 112500e kadar
-
valla abi karşılıklar artırılıyor bankalar ralli yapıyor daha neyini yorum yapacaz..
-
[quote=abicim;428949]108.775 kısa stopu 2.000 puan(110.775). ben günü kapatıyom. allaha emanet olun abeyler...[/quote]
kapandım 750 gene... tırsmak böyle birşey işte...
-
[QUOTE=ATHLON;428953]hacılar para yaptınız mı?..yaptınız mı para hacılar...?..para yaptık deyin hacılar..uwwww[/QUOTE]
short açtım abii gene 108 üzerinden geçmiş olsun bana üwwwwwwwwww
-
[quote=seagate;428957]valla abi karşılıklar artırılıyor bankalar ralli yapıyor daha neyini yorum yapacaz..[/quote]
Arasıra TAYFile de bakıver. Faizler düşmüş mü???
-
[quote=ATHLON;428956]maşallah..devamı gelsin..spot 112500e kadar[/quote]
Eyvallah, hepimizin cepleri dolsun patron.
-
[quote=flexy;428961]Eyvallah, hepimizin cepleri dolsun patron.[/quote]
Patron,
Ben Kanguru değilim ki. Cebim yok.:D
-
[quote=seagate;428957]valla abi karşılıklar artırılıyor bankalar ralli yapıyor daha neyini yorum yapacaz..[/quote]
Mesela, piyasanın nasıl gittiğine odaklansan daha iyi olmaz mı? Sebep sonuçları piyasanın nasıl fiyatladığına göre kararlarını almayı denesen mesela???:o
-
[quote=ATHLON;428953]hacılar para yaptınız mı?..yaptınız mı para hacılar...?..para yaptık deyin hacılar..uwwww[/quote]
yok hacı..sabah 1200 puan kar teklif etti almadık..bir toplantıya girdim...nasılsa graşıyor gruşuyor deyu bakmadım..baktığımda 107400 dü ki, son maliyete den geliyordu stopladım...şimdi ekran başındayım..düz binliklerde realiz yapıyıor deyu şort açtım şimdi 108900 den...ü[url]www...müz-genç+kredü[/url] notu seanryosu gerçek olabilir ama ben ters tarafta olabilirim..üğww
-
hwp kedünün yüzünden..garanı 10 dedi yaptı iki dakkade kedü..pısstt..gışşşş
-
fiyat kaç abiler benmi yanlış görüyorum
-
a-ha..900 puan vurdu layyn 2 dakkada...yoksa gra....
-
-
o-ha..1400 puan verdi...goçum benim..nooldu laynn haber mi var
-
ohaaa ... 107.600 kar aldım.. tekrar bakacez.
-
aahgahahahhaha
moodyys koydu lafı
ahahahahahah
-
[quote=Astatin;428969]a-ha..900 puan vurdu layyn 2 dakkada...yoksa [B]gra[/B]....[/quote]
şi......
-
-
ülke ile alakalı değil şirketlerle konuşacakmış
-
[quote=seagate;428974]aahgahahahhaha
moodyys koydu lafı
ahahahahahah[/quote]
way**..haberli koymuş...habersiz koysa daha eyiydi
-
[quote=abicim;428972]ohaaa ... 107.600 kar aldım.. tekrar bakacez.[/quote]
107.600 tekrar kısa açtım. bu ne beya .. hehehe...
750 ye stop koydum...
-
not bakışı aynıymış
abi
4
başlasın ************
-
ohaaaaaaaaaaaaaaaaa
noolııı haculaaa