-
[quote=selçuklu;32987]52025 maliyet kısalarla girdim geceye.... stoploss 52125...
stop olursam olurum yoksa vade sonu uzlaşırız artık.... :cool: :cool: .dng[/quote]
İki foruma da baktım hissenete de.Herkes geçende kalan shortları bir sürü kar ettiler zararına kapattılar.Şimdi de sen kar etmişsin.Sıra sana gelmesin selçuklu.Sen bence 52125 yerine 51000 e koy stopunu.51000 geçerse yeniden bu delmedik zirve bırakmaz.Kolay gelsin.
-
[quote=selçuklu;32988]tam tersi olacak bencede.... bu seviyeler mumla aranacak ... her longör şelaleyi ve çöküşü tadacaktır...[/quote]
Benim için zaten uzaya da değse toprakta mezara da girse ikisini de idare ederim.Ama bence yine bırakmayacaklar aşağı.Ah ya şelale yada feza olsun da iyi para yapalım.
-
[QUOTE=Ronaldinho;32989]İki foruma da baktım hissenete de.Herkes geçende kalan shortları bir sürü kar ettiler zararına kapattılar.Şimdi de sen kar etmişsin.Sıra sana gelmesin selçuklu.Sen bence 52125 yerine 51000 e koy stopunu.51000 geçerse yeniden bu delmedik zirve bırakmaz.Kolay gelsin.[/QUOTE]
olmaz 51.000 e stop yazsam yarın stop olurum.. inad ettim 52125 stopum .. 100 puan zarara kapatırım hiç önemi yok.. normalde böyle bir poz ve strateji olmaz ama dedim ya inad ettim. .boks. .boks.
-
Bugun klasik indikatorlere ısrarla al gelmedi..
S&P potaya girmiştir.
[IMG]http://img65.imageshack.us/img65/5153/aang5.jpg[/IMG]
-
Arkadaşlar ben şunu düşünüyorum ne kadar uzun vade yorum yapsam da çoğu zaman tutmaz ama bence dow jones yarın saat 3 30 kadar 11400 üstüne atmazsa şelale başlar.11325 altında olursa o saate kadar şelaleden daha çok emin olurum.Bunun yanında usdjpy 107 civarına gelirse imkb için artık 39000 altı banko olur.Ben böyle düşünüyorum.Bol profitler.Ben yarın 11400 e gelirse fdow kapanacak şekilde kendime short açacam açılışta.Gelmezse oraya şelale başlar ve yataylıktan çıkarız.Gelirse yataya devam.Belli olmaz.
-
SP DE malları 1235 den kaptirdik .1241 oldu adamlarınki borsa teknik şahane çalışıyor.Dow un düşeceği yok bu gece .
-
[QUOTE=Ronaldinho;32995]
ne kadar uzun vade yorum yapsam da çoğu zaman tutmaz
ama bence 11400 üstüne atmazsa şelale başlar.
usdjpy 107 civarına gelirse imkb için artık 39000 altı banko olur.
gelirse fdow kapanacak şekilde kendime short açacam
Gelmezse oraya şelale başlar
Gelirse yataya devam.
Belli olmaz.[/QUOTE]
Vallahi senin yorumlarına bayılıyorum, herkesi mutlu ettin yorumlarınla,flat bile mutlu oldu :)
-
bugece dow golu atmış son saatinde 11400 istiyoruz..millilerde iyi oynuyor ama yine herzaman yediigmiz gollerden birini yedik üzdüler onlarında son 45dk sinde 3gol istiyoruz..
-
[quote=teo;32997]Vallahi senin yorumlarına bayılıyorum, herkesi mutlu ettin yorumlarınla,flat bile mutlu oldu :)[/quote]
Orada eksik alıntılamışssın Fdow 11400 e gelirse demişim.
-
Pis kısalayacam yarın pehhhh.Kaza bela 50300 lere long yollamayın betonlarım hazır bir çimento kamyonu hemide.
-
Harbi az önce boğaydım şimdi ayu oldum.Siz bir de seans içinde görün beni.Bir etobur bir otobur oluyorum.
-
hem dow hemde milli takım gecemi iyice kararttılar..mevlüt 1top tutamadı semihin aklı nerde anlamadım şu belçikayı yenemedik yuhh