-
pek sevmedim bu uzlaşma işini daha atraksiyonlu olmasını bekliyordum .. .. dahada uzlaşmam .. ilk ve son oldu ... haftasonuna flat .. ..graflara bakarız haftasonu ... short kovalayacağım ama bugün haziranda kısa girmem .. graflara bakmak lazım
şimdi kafa bi milyon oldu ...haftasonuna flat ..
-
[QUOTE=PEHLİVAN;108798][B]saat kaçta bu uzlaşma ?[/B][/QUOTE]
Spotun son 15 dakikadsında rasgele alınan 10 adet fiyat ortalamasından oluşan rakamdır, yani belli olduda işte millet Nisan kısasını alışla kapatıp Haziranda satış yapıyor, bu yüzdende Haziran vadelide fiyatlar spotun 1000 puandan fazla aşağısında oluşuyor
-
evet, EFG'den bi "vazgeçtim 22.000den, 15.000 giricem geceye" hareketi bekliyoruz. :D
-
pil bitmek üzere,son çırpınışlar..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2cxz5vo.gif[/IMG]
-
Nisan vade sonu uzlaşması 40400 geldi vay anasını, 40500 üzeri yapamadılar:)
-
[QUOTE=abka;108795]yakın vade al da...haziran vade sat da..acaba ptesi sabahı en son sinyal ne olacak..[/QUOTE]
Pazartesi sabahı kaldığımız yerden bile açsak yakın vade açılışı 39350 gibi yaklaşık 1000 puan aşağısını göstereceği için yakın vadede pazartesi sabah sata geçecek. O yüzden haziran vadeye göre işlem yaopmanızda sakınca yok.
-
[QUOTE=VOBiX;108808]Pazartesi sabahı kaldığımız yerden bile açsak yakın vade açılışı 39350 gibi yaklaşık 1000 puan aşağısını göstereceği için yakın vadede pazartesi sabah sata geçecek. O yüzden haziran vadeye göre işlem yaopmanızda sakınca yok.[/QUOTE]
işte bu..tşkler...
-
[QUOTE=YAVUZHAN;108806]pil bitmek üzere,son çırpınışlar..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2cxz5vo.gif[/IMG][/QUOTE]
fiyat kısmı yok ne grafiği belli değil :D anlayamadık gıı
-
[quote=abka;108795]yakın vade al da...haziran vade sat da..acaba ptesi sabahı en son sinyal ne olacak..[/quote]
SAT olacak elbette böyle kalırsa...yakın vade grafı kafadan 1000 puan aşağıdan başlayacak zaten otomatik SAT a geçecek (bu son derece güvensiz)
diğeri zaten SAT ta kalırsa SAT demektir...
yeni vadenin ilk 1/2 günü aktif vade grafına bak abi.yakın vade sakat.barlar oturunca 1/2 gün sonra en yakın vadeye dönersin.
-
Anna ziestenimin performansını acıklıycam birazdan :(
-
hafta sonu flat giriyorum.
-
nisan vade bitti .. yılan grafa artık haziranda devam edeceğiz .. son kez koyayım bu grafı...vay anasını iyi vadeydi bu nisan vade .. nur içinde yatsın .. hahahhaha
.....the end ..........
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3107/adszecz.jpg[/IMG]
-
geceye HAZİRAN vade 39.400 SHORT...sistem SAT dedi verdim...o gader...
-
[QUOTE=selçuklu;108803]pek sevmedim bu uzlaşma işini daha atraksiyonlu olmasını bekliyordum .. .. dahada uzlaşmam .. ilk ve son oldu ... haftasonuna flat .. ..graflara bakarız haftasonu ... short kovalayacağım ama bugün haziranda kısa girmem .. graflara bakmak lazım
şimdi kafa bi milyon oldu ...haftasonuna flat ..[/QUOTE]
Hafta sonuna azucuk short.Çünkü grafikte belirttiğim 5. dalga hedefi ok! bi dalgamız eksik kaldı 6 oda felaket dalgası.:..: Borsalar ilk hedefiniz 34000 ler İLERİİİİİİİİ
-
[QUOTE=fXci;108812]Anna ziestenimin performansını acıklıycam birazdan :([/QUOTE]
vazcaydım açıklamaycam sinir harbi :(
-
[QUOTE=SEYYAH;108811]SAT olacak elbette böyle kalırsa...yakın vade grafı kafadan 1000 puan aşağıdan başlayacak zaten otomatik SAT a geçecek (bu son derece güvensiz)
diğeri zaten SAT ta kalırsa SAT demektir...
yeni vadenin ilk 1/2 günü aktif vade grafına bak abi.yakın vade sakat.barlar oturunca 1/2 gün sonra en yakın vadeye dönersin.[/QUOTE]
yakın vadeyi ve haziran vadeyi kaydettim...p.tesi sabahı cuma için hangisini esas almış tesbit edeceğim..
-
Vade sonu uzlaşması 40400 geldi düzeltelim, saygılar...
-
[QUOTE=selçuklu;108814]nisan vade bitti .. yılan grafa artık haziranda devam edeceğiz .. son kez koyayım bu grafı...vay anasını iyi vadeydi bu nisan vade .. nur içinde yatsın .. hahahhaha
.....the end ..........
[/QUOTE]
abi iyi vadeydide bende tık yok gercekten mumla aranacak vadeydi ziestenimler acısından .dng
-
vallahi şort hemde full*full bu gece dow çöksün yarın bir daha çöksün:D:D
hoşçakalın.
-
herkese iyi tatiller ..........
-
[quote=YAVUZHAN;108806]pil bitmek üzere,son çırpınışlar..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2cxz5vo.gif[/IMG][/quote]
haziran 30 elbette..
fiyat tarafı top secret :)
-
yahu 2 dk nefes alırım sandım...SHORT sinyeli gelmez sandım HAZİRAN a bastılar...vay anasını...durmak yok yola devam gibi oldu bu :p
sanki yakın vadeyi bilinçli yukarıda tuttular gibime geldi yaf diğerinde rahat basmak için...ya da ben SHORT ladım ya psikolojik öyle geliyor bana :D
-
[quote=selçuklu;108822]herkese iyi tatiller ..........[/quote]
yılanı sepete koymayı unutmayalım :)
iyi tatiller !
-
Haziran vade düşerek kapanmasına rağmen benim sistemde en kısa periyod dahil yüm periyodlarda AL konumunda kapandı, buda ilginç düşerek kapandı ama 5 dk lık sat demedi, neyse, der elbet acelesi yok, vade sonuna kadar al konumunda duracak hali yok ya:) ..herkese iyi akşamlar, saygılar...
-
[quote=bull market;108787][B] Imf ile anlaşma yolda[/B] der gibi bi haber duydunuzmu?[/quote]
Tamamen vade sonu alakalı.Başka nedeni yok.
-
güzel ve kıpkırmızı bi şovdu...
İŞ yatırım nasıl taraf satılacağını EFG 'den öğrenmiş belli ki. :..::..:
iyi tatiller...
-
Hadi geçmiş olsun geceye seans sonu en dipten 1200 puan makasla alttan full short.39100 den.Haydi görüşmek üzere ben Marmarise çadırıma.Kendinize iyi bakın.Bu baskı ile vobun anasını everirler pazartesi.
-
Gokhan Sen TERA ıle çalışıyordun galiba bi sorsana abim kapanan vadede son dakıka 126 adet neden alım yapmış amcamlar bı acıklaması vardır heralde sımdıden tşk ederım merak ettım .....
-
[URL=http://img412.imageshack.us/my.php?image=ensonakarrat.png][IMG]http://img412.imageshack.us/img412/9028/ensonakarrat.png[/IMG][/URL]
SEYYAH ve VOBİX dediğiniz oldukca mantıklı geldi..haziran vadeye göre kısa..tşkler..
-
uzlaşma dogrumu 39300 gösteriyor..
-
[quote=abka;108832]uzlaşma dogrumu 39300 gösteriyor..[/quote]
doğru.
-
[B]şimdi ben ilk defa uzlaşma yaptım arkadaşlar bana biraz anlatırmısınız ?[/B]
[B]40.550'den longlamıştım nisan vadeyi ve 40.400 uzlaşma oldu [/B]
[B]ne yapmak gerekiyor yada para p.tesi boşamı çıkıyor ?[/B]
-
-
[quote=PEHLİVAN;108834][B]şimdi ben ilk defa uzlaşma yaptım arkadaşlar bana biraz anlatırmısınız ?[/B]
[B]40.550'den longlamıştım nisan vadeyi ve 40.400 uzlaşma oldu [/B]
[B]ne yapmak gerekiyor yada para p.tesi boşamı çıkıyor ?[/B][/quote]
herhangi birşey yapmayacaksın. pazartesi hesabına yansıyacak..
-
-
[quote=GOKHANFINDIK;108827]Tamamen vade sonu alakalı.Başka nedeni yok.[/quote]
kulislerde ımf den 50 milyar gelecek miş !!! beklentisi satın alındı,,,.lelele,,,,, fıs çıkarsa bilionuz siz olacakları,,,,,,,,,,,,
-
[quote=unlimitted;108836]herhangi birşey yapmayacaksın. pazartesi hesabına yansıyacak..[/quote]
[B]teşekkür ederim ama ne yapsam ters oldu ona üzüldüm[/B]
[B]39.575 haziran vade vardı elimde kısa , onu verdim gittim nisan vade long yaptım 40.550 [/B]
[B]resmen komedi :):)[/B]
-
[quote=GOKHANFINDIK;108829]Hadi geçmiş olsun geceye seans sonu en dipten 1200 puan makasla alttan full short.39100 den.Haydi görüşmek üzere ben Marmarise çadırıma.Kendinize iyi bakın.Bu baskı ile vobun anasını everirler pazartesi.[/quote]
dur nereye gidiyorsun ,,,,,,,,,,,, anlaşmamız nolacak,,,,,,,,,,, 10 milyara iddiaya girmiştik,,,,,,,,,,,,,, hesap numaramı veriorum,,,,,,,,,,
-
[quote=PEHLİVAN;108839][B]teşekkür ederim ama ne yapsam ters oldu ona üzüldüm[/B]
[B]39.575 haziran vade vardı elimde kısa , onu verdim gittim nisan vade long yaptım 40.550 [/B]
[B]resmen komedi :):)[/B][/quote]
bu iş böyle...bunu daha çoook yaşayacaksın. :)
-
[quote=unlimitted;108841]bu iş böyle...bunu daha çoook yaşayacaksın. :)[/quote]
[B]yok öyle baktımki olmuyor ben zorlamam arkadaş , kafama sıkar giderim :)[/B]
[B]p.tesi nakiti alıp kenara , elveda vob[/B]