Name Symbol Last price Change
Freddie Mac FRE 0.75 -0.13 (-14.77%)
Fannie Mae FNM 0.85 -0.14 (-14.14%)
Printable View
Name Symbol Last price Change
Freddie Mac FRE 0.75 -0.13 (-14.77%)
Fannie Mae FNM 0.85 -0.14 (-14.14%)
[B]londra, 10 eylül (reuters) - uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu moody's, İş bankası ve yapı
kredi bankası'nın finansal güçlülük notunun (bfsr) görünümünü durağandan pozitife yükselttiğini açıkladı.
her iki bankanın da bfsr notu "d+" olarak belirlenmişti.
[/B]
bence bu haber önemli bir haber. YKB ve İŞC güçlü duracaktır. O yüzden yarın endeksin dünün tersine daha güçlü olmasını bekliyorum.
dezenflasyon süper işliyor, konjektör aynı, herşeyin aynı anda düşmesi, en az düşen Türkiye olacaktır. Yüksek petrol fiyatlarında enflasyonu %11 lerde tutan Türkiyede önümüzdeki yıl enflasyon hedefine varılacaktır. BRİC + T nin yıldızı T dir bu aralar taa ki petrol ve emtialarda altın dahil dipler bulunana kadar. faiz indirim süreci de başlayacaktır.
spot 30 ve vobda aşağı gapler kapanmıştır. lehman dediğim gibi bilançoyu önce açıklayarak zaman kazandı satış olmadan işi zor. Sağlıklı alım 38000 de yapılabilir.
Nasdaq da tepti dediğim gibi.
Sevgiler.
[quote=jelibon;33013]dezenflasyon süper işliyor, konjektör aynı, herşeyin aynı anda düşmesi, en az düşen Türkiye olacaktır. Yüksek petrol fiyatlarında enflasyonu %11 lerde tutan Türkiyede önümüzdeki yıl enflasyon hedefine varılacaktır. BRİC + T nin yıldızı T dir bu aralar taa ki petrol ve emtialarda altın dahil dipler bulunana kadar. faiz indirim süreci de başlayacaktır.
spot 30 ve vobda aşağı gapler kapanmıştır. lehman dediğim gibi bilançoyu önce açıklayarak zaman kazandı satış olmadan işi zor. Sağlıklı alım 38000 de yapılabilir.
Nasdaq da tepti dediğim gibi.
Sevgiler.[/quote]
Dediğiniz gibi anladım efendim.
[QUOTE=Ronaldinho;33015]Dediğiniz gibi anladım efendim.[/QUOTE]
cok naziksiniz :) +. sn jelibonun yerinde olmak isterdim :D
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/615/13mb5.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
06,15
yavaşdan altın alıyorum yastık altı için düğünüm de lazım olur:)
pis kısayım pis muhahaha:)
teo ağa bu sefer yanılcaksın :) hiç bir trader her zaman doğru yönü bilmez. sen bayadır doğru tahmin ediosun :) aşırı alıma girdi senin tahminler biraz realizasyon lazım sana:)
nerdesiniz loo
[QUOTE=Vob Trader;33023]teo ağa bu sefer yanılcaksın :) hiç bir trader her zaman doğru yönü bilmez. sen bayadır doğru tahmin ediosun :) aşırı alıma girdi senin tahminler biraz realizasyon lazım sana:)[/QUOTE]
Gün sonu kapanışını bekleyelim mi. İstersen sende alım satım yapma. Alacağın zaman sana söylerim. Belki 52100, belki 52 500
(Bir fısıltı habere bakıyor bu dediğim Çekik gözlü amcaları arayımda alsınlar şu lehmanı :) )
Ne dersin?.
[quote=BULUT;33025]Gün sonu kapanışını bekleyelim mi. İstersen sende alım satım yapma. Alacağın zaman sana söylerim. Belki 52100, belki 52 500
(Bir fısıltı habere bakıyor bu dediğim Çekik gözlü amcaları arayımda alsınlar şu lehmanı :) )
Ne dersin?.[/quote]
Ben ancak şehir efsanesi derim.