-
[quote=cırcır;318104]haha başka günde 5lik çarpılır 15 lik çarpılmaz. 5 lik daha iyi diye bişi yok. o gün öyleymiş.[/quote]
onun için en iyisi tek zaman dilimi almak,
mesela 5' lık,
ve mümkünse yatayda çarpılmamak için en büyük silah olan ,
Nalıncı Keseri'ni kullanmak....brv
-
aynı sistemde 5-15 satta diyelim. yükseliş başladı önce 5 lik al der. yükseliş 15 liği ala geçirmeden dönderse 5 lik çarpılmış olur. 15 satı korumuş olur. başka günde 15 liği ala geçirene kadar yükselir al dediği an aşağı döner. 15 lik çarpılır. bu durumda 5 lik çarpılmaz. azda olsa kar yazar.
mr.kaya.
-
[quote=saraylı;318106]onun için en iyisi tek zaman dilimi almak,
mesela 5' lık,
ve mümkünse yatayda çarpılmamak için en büyük silah olan ,
Nalıncı Keseri'ni kullanmak....brv[/quote]
saraylı hocam ABS çöpe mi gitti yazılarınızdan anladığım öyle.
-
[quote=cırcır;318108]saraylı hocam ABS çöpe mi gitti yazılarınızdan anladığım öyle.[/quote]
ABS öyle çöpe atılacak bir sistem değil,
bu topikte şu anda yukarda verdiğim 4 sistemin sonucunu vereceğim,
şimdilik Ali Bey'in sermayesini ABS ile işletiyoruz,
ama BRS iyi performasına devam ederse ona da ilerde geçebiliriz....brv
mesela şöyle bişi yapılabilir:
PER ve PC tamamen terkedilir,çünkü PC de aylık kar düşük,PER ise ov li onunla trade olmuyo,
ABS ve BRS sonucu verip sermayesini BRS ile işletebilirim,bakcaz.....uyk
-
Kanaatkar,
BRS sistemi ve grafiği ve test sonuçları hakkında ne dersin?
:)
-
bişi daha:
BRS endekse ait bir sistem ,
diğer piyasalarda verimli değil,
dolayısıyla diğerlerine ABS ile bakmalıyım...:)))
-
[QUOTE=saraylı;318110]Kanaatkar,
BRS sistemi ve grafiği ve test sonuçları hakkında ne dersin?
:)[/QUOTE]
Sarayli Abimin/ Hocamın yazdiği sistem elbette iyi ve uygulanabilir bir sistem olur.
ORT KAR/ORT ZARAR'ın biraz daha yuksek olmasi herkesin tercihi olur, ancak bir cok sistemden farkli olarak[U] karli işlem sayisi zararli işlem sayisindan yuksek[/U] bu cok iyi, karli işlemlerin fazla olmasının diger bir katkısı psikolojik olarakta yatirimcilarin sisteme daha kolay uymasini ve dsiplinli davranabilmesini saglayacaktir.Toplam işlem sayisida oldukca makul.
Emeklerinize saglik....brv
-
[quote=Kanaatkar;318112]Sarayli Abimin/ Hocamın yazdiği sistem elbette iyi ve uygulanabilir bir sistem olur.
ORT KAR/ORT ZARAR'ın biraz daha yuksek olmasi herkesin tercihi olur, ancak bir cok sistemden farkli olarak[U] karli işlem sayisi zararli işlem sayisindan yuksek[/U] bu cok iyi, karli işlemlerin fazla olmasının diger bir katkısı psikolojik olarakta yatirimcilarin sisteme daha kolay uymasini ve dsiplinli davranabilmesini saglayacaktir.Toplam işlem sayisida oldukca makul.
Emeklerinize saglik....brv[/quote]
sağol abim,
evet ort kar/ort zarar çok yüksek değil farkındayım,
ama kazanma oranı dediğin gibi iyi ,ordan kapatıyor bunu,.brv
bir de en büyük zararı 1425 puan ki bu da iyi değil,:(
bu sisteme NK 'ni uygularsam çok daha iyi olacaktır bence....
:cool:
-
velhasıl bu 4 sistemin de sonucunu endeks kontratları için vereceğim burda şimdilik,
bu haftasonu çok çalıştım ,
gidip biraz dinleneyim,.uyk
bunu hakettim.....brv
-
[QUOTE=saraylı;318113]
bir de en büyük zararı 1425 puan ki bu da iyi değil,:(
[/QUOTE]
5 dklik barlarda 800 puanlik fiyat hareketlerinin oldugu aciliş gaplarinin oldugu bir piyasada 1.425 puan bana gore normal hatta dusuk bir haşirttt miktari.
Matrikste 4 aylik veriler oldugu icin bir an sistemi sanki 4 aylik performansi 27475 gibi degerlendirdim.Oysa 2.5 ayda bu getiriyi saglamiş sistem icin az bile soylemişim tam mekanik bir sistem için cok tatminkar.
-
siz siz olun sigara denen illeti içmeyin.dün bir tanıdık akciğer kanserinden hayata veda etti.yaş 65.günde 3 paket sigara içersen ne ciğer kalır ne kalp ne dalak ne böbrek.geride gözü yaşlı sevenler kalır.
bende içiyorum 2003 haziranda başlamıştım içmeye önceden günde 1 paket içerdim.epeydir günde 1-2 taneye düşürdüm.ama hiç içmemek lazım bu kahrolası şeyi.
-
saraylı abi BRS müthişmiş ya.hey yavrum hey.zaten graf üstünde herşey görünüyor.çok güzel bir sistem olmuş.bizim kevgirler bi halta yaramıyor.
cezası nedir abi bunun? :püüü