-
[quote=Vob Trader;33023]teo ağa bu sefer yanılcaksın :) hiç bir trader her zaman doğru yönü bilmez. sen bayadır doğru tahmin ediosun :) aşırı alıma girdi senin tahminler biraz realizasyon lazım sana:)[/quote]
Kesinlikle doğru varlık yatırım ortaklığı bile realizasyon yapıp gitmişti.
-
[QUOTE=Ronaldinho;33026]Ben ancak şehir efsanesi derim.[/QUOTE]
Bu gün İŞC ile YKB de ciddi prim olabilir. Moodys notlarını yükseltmiş. Artık bizim bankalar kelek değil. Amerikalılar düşünsün.
-
[QUOTE=Vob Trader;33023]teo ağa bu sefer yanılcaksın :) hiç bir trader her zaman doğru yönü bilmez. sen bayadır doğru tahmin ediosun :) aşırı alıma girdi senin tahminler biraz realizasyon lazım sana:)[/QUOTE]
haklı olabilirsin,yanılmak mumkun, ama ben sizi dinlemek yerine sinyalime bakmayı tercih ediyorum, sat desin hemen satarım...
Hatalı sinyal olması çok doğaldır.Pozisyonumu kapatmadan kar edip etmediğimi bilemem, kapattığımda netice belli olur.
Duygularımla bodozlama dalmayı sevmiyorum.
Fiyatları görelim önce....
Sevgiler...
-
[QUOTE=BULUT;33025]Gün sonu kapanışını bekleyelim mi. İstersen sende alım satım yapma. Alacağın zaman sana söylerim. Belki 52100, belki 52 500
(Bir fısıltı habere bakıyor bu dediğim Çekik gözlü amcaları arayımda alsınlar şu lehmanı :) )
Ne dersin?.[/QUOTE]
Sen yağmur ol ben bulut elbet birgün karşılaşırız Polat Alemdar diyordu bi repliğin de Yalçın Bulut birden onu hatırladım:)
-
[QUOTE=teo;33029]haklı olabilirsin,yanılmak mumkun, ama ben sizi dinlemek yerine sinyalime bakmayı tercih ediyorum, sat desin hemen satarım...
Hatalı sinyal olması çok doğaldır.Pozisyonumu kapatmadan kar edip etmediğimi bilemem, kapattığımda netice belli olur.
Duygularımla bodozlama dalmayı sevmiyorum.
Fiyatları görelim önce....
Sevgiler...[/QUOTE]
ağa hastayım senin şu kendinden emin tavırlarına:)
-
[QUOTE=Vob Trader;33031]ağa hastayım senin şu kendinden emin tavırlarına:)[/QUOTE]
system ne oda o short der short long long zarar + kar = kar
-
[QUOTE=hexen;33033]system ne oda o short der short long long zarar + kar = kar[/QUOTE]
:D +.
bu arada piyasa hakkında yorumunuz varmı ?
-
mbm yaslancazmı arkaya ? :)
-
bu dusus derinlesecek gibi,tepki yok.
-
[QUOTE=follow;33037]bu dusus derinlesecek gibi,tepki yok.[/QUOTE]
muhahahahaha:D iş de bunu seviyorum
-
[QUOTE=hexen;33036]mbm yaslancazmı arkaya ? :)[/QUOTE]
dünden kısaya devam dostum....:D
uyumsuz olup tepecek gibi dursalarda işlem yok...
her peryot satta........
-
gozume carpmisken hacmide yazayim 55 trilyon -%0,7