[QUOTE=Vob Trader;33038]muhahahahaha:D iş de bunu seviyorum[/QUOTE]
bu avatar,bu tarz,bu gulusle eminim fenomen olacaksin forumda :):):)
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;33038]muhahahahaha:D iş de bunu seviyorum[/QUOTE]
bu avatar,bu tarz,bu gulusle eminim fenomen olacaksin forumda :):):)
sn teonun sistemi sat verince iyice derinlesiriz herhalde .o sat demeden korkuyorum ben ya
[QUOTE=follow;33042]bu avatar,bu tarz,bu gulusle eminim fenomen olacaksin forumda :):):)[/QUOTE]
pis fenomen olurum :D
İMKB de 13 ekim'den itibaren sabah seansı 12:30' da bitecekmiş.. yarım saat uzatılmış 1.seans..
Yolculuk buraya elipsin içine mi?
[IMG]http://img264.imageshack.us/img264/2139/yolculukye7.png[/IMG]
.
Beni takip eden varsa onlardan özür dilerim sanırım hata yaptım, aklımı toplayana kadar ve yeni sinyal gelene kadar flat.Stop oldum..
Sistem sata geçti...Şu an pozisyon almayacağım...
ula o ne baskı be long bekleyen avcunu yalar desem teo ağa elinde nar çubuğu kovalayack beni forum çevresin de tur attıracak:)
kısa devam.. stoploss 52125..oraya gelirse stop olurum ..olmazsa vade sonu uzlaşırım.. .boks. .boks.
karlarla da 450 den pis kısaldım :) ek kısA:) MUHAHAHAHA
[QUOTE=teo;33048]Beni takip eden varsa onlardan özür dilerim sanırım hata yaptım, aklımı toplayana kadar ve yeni sinyal gelene kadar flat.Stop oldum..
Sistem sata geçti...Şu an pozisyon almayacağım...[/QUOTE]
.brv.brv.brv
+.+.+.
[QUOTE=teo;33048]Beni takip eden varsa onlardan özür dilerim sanırım hata yaptım, aklımı toplayana kadar ve yeni sinyal gelene kadar flat.Stop oldum..
teocugum niye özür diliyorsunki...
senin burda paylaşmının için biz teşekür borçluyuz......
sevgiler
Canım benim
Kimseden özür dilemek durumunda değilsin. Sistemler her zaman oturacak değildir. Takib eden arkadaşlar varsa da onlarda kazandıklarına sayacaklar.
Bunun adı sistem vergisidir.
Haber olan piyasalarda sistemler çoğunla haberle birlikte arıza çıkarır.
Bol kazançlar