Gelişmekte olan bir ülkede faizler %4-5 aralığında dalgalanırsa
Büyüme ortalama %5 olduunda
Ahanda sana not artırımı.
Olay budur.
Ama bu iki kriter yoksa nah not artar..
Herkez hesabını yapmış görünüyor..
Not istyorsan bu iş böyle
Printable View
Gelişmekte olan bir ülkede faizler %4-5 aralığında dalgalanırsa
Büyüme ortalama %5 olduunda
Ahanda sana not artırımı.
Olay budur.
Ama bu iki kriter yoksa nah not artar..
Herkez hesabını yapmış görünüyor..
Not istyorsan bu iş böyle
[quote=TÜRKOĞLU;334558]sistemi SAT veren var mı yav? bir tek benkisi mi verdi yoksa? 800 den SHORT dedi.
yav ne pislik bir piyasa oldu be.almadığımız karlar buhar oluyor.[/quote]
YA 15 LİK 950 DE SAT DEDİ DEMESİNEDE 800 DEN ANCAK DALDIM 300 İNDİ KAPAMADIM ŞİMDİ DE YATAYA BAĞLADI GELEDE ÇIK İŞİN İÇİNDEN BU POZDAN DA ZARAR İLE ÇIKARSAM ARTIK İYİCE SOĞIYACAM VOBDAN AMA BU ÇALKANTIDAN SONRA ACAYİP Bİ TREND GELECEK BAKALIM NE YÖNE ASLINDA SİSTEMLERE SADIK KALMAK LAZIM BU ARALAR :o
[QUOTE=The Tatar;334594]güzel gözüküyor patron,ingilize benziyor,uzuna,zor şartlara gelmez yalnız,narin olurlar araplara göre :)
hor kullanmayasın :)[/QUOTE]
[QUOTE=EMEKDAR;334601]Gidişinden belli,sidik zoruyla..üww....:o:o:o...[/QUOTE]
hemen gidip değiştirdim atı .... sağolun abiler .. bu nası .. iyimi .. ralli olurmu ??:D
[quote=selçuklu;334586]ne b**tan dalgaymış arkadaş ... vayyy ** .. *** ..***[/quote]
çıbık abi çıbık..dalga değil...
bu arada selçuklu bey,
elbiseniz mikemmel..terzinizin adresini alabilir miyiz..ivsenloren mi..onun tarzına benziyor:p
[QUOTE=Astatin;334606]çıbık abi çıbık..dalga değil...
bu arada selçuklu bey,
elbiseniz mikemmel..terzinizin adresini alabilir miyiz..ivsenloren mi..onun tarzına benziyor:p[/QUOTE]
terzi lebron dikti patron ...... bu arada ... susadım az bi water please loo .. üvv
[quote=selçuklu;334605]hemen gidip değiştirdim atı .... sağolun abiler .. bu nası .. iyimi .. ralli olurmu ??:D[/quote]
He olur...evet şindik davşan uçar he he he....
Seans odasına bırktıydım orda uçuyordu davşan zatende...ühü hüh....
Yine stop'larsam bugün daha da oynamam ona göre... Ne enteresan bi gün oluyo kardaş... Zaten arkadaşın biri uyarmıştı sabah ama.... ::: :..:
valla sadakatimiz diz boyu ama mükafat olmiy adam gibi.şöyle 90 derecelik 15.000 puanlık bişey istiyorum mükafat olarak.yön sorun deel :::::::::
[quote=a.kaya;334604]YA 15 LİK 950 DE SAT DEDİ DEMESİNEDE 800 DEN ANCAK DALDIM 300 İNDİ KAPAMADIM ŞİMDİ DE YATAYA BAĞLADI GELEDE ÇIK İŞİN İÇİNDEN BU POZDAN DA ZARAR İLE ÇIKARSAM ARTIK İYİCE SOĞIYACAM VOBDAN AMA BU ÇALKANTIDAN SONRA ACAYİP Bİ TREND GELECEK BAKALIM NE YÖNE ASLINDA SİSTEMLERE SADIK KALMAK LAZIM BU ARALAR :o[/quote]
850 den 500 e çaktı vay canına..
pala ekşında..
[quote=negrolino;334602][B]1 kilowatt[/B] (kw) 1.34 beygir gücü'ne eşdeğerdir. [B]...[/B]
:eek:[/quote]
Olur mu?:eek:
1 kilo at ,1.34 beygirdir..:::
sen yazarken 75 daha çaktı 425 e kadar :::
[quote=The Tatar;334611]850 den 500 e çaktı vay canına..
pala ekşında..[/quote]
[quote=The Tatar;334611]850 den 500 e çaktı vay canına..
pala ekşında..[/quote]
Testere vadisi Pala dizisi:.brv
Fleksi Seller(Aron feyler) emriymiş..:..: