[QUOTE=SEYYAH;109108]eğer mümkünse sistemi haziran vade üstüne koyabilir misin abi? çünkü oradaki görüntü bambaşkadır emin ol...
ya da graf koymadan sonucu söylesende olur...[/QUOTE]
ANNA Heziren
[IMG]http://i44.tinypic.com/2uh72us.png[/IMG]
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;109108]eğer mümkünse sistemi haziran vade üstüne koyabilir misin abi? çünkü oradaki görüntü bambaşkadır emin ol...
ya da graf koymadan sonucu söylesende olur...[/QUOTE]
ANNA Heziren
[IMG]http://i44.tinypic.com/2uh72us.png[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;109082]d.gazda indirim yapılmış...ne uyanıklar ya milleti enayi yerine koyuyorlar.lan yaz geldi dgazı ne yapsın millet.kalörifer mi yanar ki?[/QUOTE]
Sıcak su ısıtması ve ocakalrda da kullanılıyor. Sadece ısınma amaçlı değil. Kış gelmeden vatandaş kart doldurtsun stoklasın zamdan etkilenmesin.
[quote=fXci;109111]ANNA Heziren
[IMG]http://i44.tinypic.com/2uh72us.png[/IMG][/quote]
doğrusu bu...diğeri sabahki vade farkından kaynaklanan GAP dolayısı ile sapıtmış durumda...
senin sistem 39.000 den önce cortlatmaz abi...
EFG, kendinden başkaları almaya başlayana kadar satmayacak belli ki...
[quote=VOBiX;109112]Sıcak su ısıtması ve ocakalrda da kullanılıyor. Sadece ısınma amaçlı değil. Kış gelmeden vatandaş kart doldurtsun stoklasın zamdan etkilenmesin.[/quote]
kartı olana iyi de olmayana yine aynı şey oluyo
[I][B][COLOR=red]Stres testi piyasaları çoşturacak [/COLOR][/B][/I][IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG][I][B]Ekonominin direksiyonuna yeniden Ali Babacan geçiyor. Haftaya bu haberle başlamak piyasalar açısından iyi.[/B][/I]
bu tür haberler pompalanmaya başladımı işler de bı nanemollalık var demektir. hayırlısı artık çok ıyımser haber var.
koooozaaaaa
ne düişmez vobmuş .. vay anasını .. kendi elimle büyüttüğüm yılanlar beni ısıracak ... :o :o :o :o :o
vayyyyy anasını ...
[quote=abka;109110]ralliiiiii...[/quote]
roll-i
39800 üstüne atsakta hareket olsa bari.
düşeceği yok bu meretin,yada bana öyle geliyor :)
[QUOTE=Astatin;109119]roll-i[/QUOTE]
yok roll- i ralli falan .. baskı var .. çok fazla baskı var .. düşer burası .. :o
Ali babacan, tam piyasa adamı...ticaret adamı.bu imf işini halledecektir...
[quote=selçuklu;109121]yok roll- i ralli falan .. baskı var .. çok fazla baskı var .. düşer burası .. :o[/quote]
ezmediniz yılanın başını küçükken şimdi sahibine tıslıyor :)
[quote=selçuklu;109121]yok roll- i ralli falan .. baskı var .. çok fazla baskı var .. düşer burası .. :o[/quote]
roll, yuvarlanmak patron...rolli olsun ralli olmasın
pasta yine felaket diğer SATIŞ tarafı coşmuş...EFG de geleni gideni süpürüyor ne kadar satış varsa karşılıyor...
nereye gidiyor acaba VOB 250.000 mi olacak?
[QUOTE=YAVUZHAN;109123]ezmediniz yılanın başını küçükken şimdi sahibine tıslıyor :)[/QUOTE]
aynen öyle oldu .. .yapacak bişey yok .. bekleyecez . .ama sonra gösterecem o yılanlara .... :( :( :(
selçuklu, 15 dklıkda sıkışan üçgenmi var ne...sen bilirsin bi baksan :)
[QUOTE=Astatin;109124]roll, yuvarlanmak patron...rolli olsun ralli olmasın[/QUOTE]
[B]Astatin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üye tesekkür etmiştir / katıldığını belirtmiştir:
selçuklu :([/B]
roll olsun o zaman patron ..teşekkürüm kalmadı bende böyle yaptım idare et .. hahahhahah :D
[QUOTE=Astatin;109127]selçuklu, 15 dklıkda sıkışan üçgenmi var ne...sen bilirsin bi baksan :)[/QUOTE]
üçgense kötü patron yukarı kırar o meret .. bakmak istemiyorum o yüzden .. :D
eyy gidi eyyy. 0.91 den koza alıp 3-5 kara verdik daha dün gibi...kuruttun lem vob beni
yinede yakınvade bakıyorum ziestenime hala su yüzeyinde püff deniz yüzeyinde sekiyor sek sek sek
[QUOTE=Astatin;109130]eyy gidi eyyy. 0.91 den koza alıp 3-5 kara verdik daha dün gibi...kuruttun lem vob beni[/QUOTE]
dyhole ,piliçlere bak astetan.dng
banvit 1 den 3 e gitti üüüüüüü
En geç çarşambaya 38000 e iner bu vob, yukarı alamıyolar:)
bu mira alışa geçti yediler çatırt diye...mira mira dalgalandı vobci
zor oldu ama yılanları kontrol altına aldım .. birazdan ilk dalışı yapacaklar ..
fxci sende hazırla köpeği benim yılanalrla beraberce dalsınlar .. .:D :D :D :D
38000 i boşver bull..39000 yeter..fitflat yapmak istiyorum..fixci,banvir felan doğruda, kozayı almıştım..öyle bir farkı var..bu arada
1) Sazan Parsons Project
2) Hexen Plans
3) Haguan Circles
yakınvade ziestenim annada değişik birşey oldu..
önce fiyat cubukları denize dalar sonra kırmızı takviye oskijen hortumu arkasından dalardı.
şimdi ise once kırmızı takviye oskijen hortumu daldı
500 e stop uzun !
selçuklu snakes, selçuklu diamonds, fixci lines, seyyah stabilities...vay anasını..bir ton indikatör çıkar burdan
bigun tırtlatıp tum portfoyu long yada cort yapıp vade sonuna kadar bekleyecem :D
haydeeee şorrrrrrrrrrrrrrr
Yukarı olmadı naapsınlar şorrrrr olacak tabiii:)
Sabır sabır sabır, bu işin ilacı sabır, saygılar....
yakın vade anna ziestenim.
kesin yataydayık cort diye cort ettimmi cart dıye long ettirir
[IMG]http://i41.tinypic.com/fkpf2r.png[/IMG]
tezahürata gelmiyo bu
[QUOTE=Astatin;109144]tezahürata gelmiyo bu[/QUOTE]
bariz yatay işte asta :cool:
biz öncü isek akşama dow da yatay gidecek ve aşağı kapatacak...bence
ne lanet bir gün ya...ne düşüyor ne çıkıyor...
Full longg from KUŞADASI.
[quote=fXci;109145]bariz yatay işte asta :cool:[/quote]
hic yataya benzemiyor bence de.. bir numara ceviriyorlar
39600 den long sıkıldım feci ..