Astatin o üçgenmiş patron yukarı kırdı meret .. .elmas diye kandırdı bizi namussuz .. :(:(:(
Printable View
Astatin o üçgenmiş patron yukarı kırdı meret .. .elmas diye kandırdı bizi namussuz .. :(:(:(
sabahın 9:00 da dedim bugün yatay diye
neyse bu saatten sonra vobta para yemek zor, ters gaplar geliyor geceler riskli,
spot100 için 36000 hedef ama çok sancılı olacak, tabiki yine bence:..:
uzunlarla devam..çarpılacaksamda sorun değil..
575 shırt cover..50 points zarar...675 uzun
[quote=selçuklu;109151]Astatin o üçgenmiş patron yukarı kırdı meret .. .elmas diye kandırdı bizi namussuz .. :(:(:([/quote]
sorun değil patron..longdayız
ralli ralli ralli..haziran uzlaşma 55000...hahahahah
[quote=Astatin;109156]ralli ralli ralli..haziran uzlaşma 55000...hahahahah[/quote]
yok 555.000 :..:
[QUOTE=Astatin;109156]ralli ralli ralli..haziran uzlaşma 55000...hahahahah[/QUOTE]
yok 20.000 de uzlşacağız haziran vade .. .ama bugün kapanışta son 15 dk vob tavan olsun + 3000 makas olsun .. geceye kısa girelim .. :D :D :D :D :D
500 - 700 arası iyi çarptılar ama doğru yönü bulduk galiba ?
tıssssss ralli ralli ralli :)
[quote=traderx;109152]sabahın 9:00 da dedim bugün yatay diye
neyse bu saatten sonra vobta para yemek zor, ters gaplar geliyor geceler riskli,
spot100 için 36000 hedef ama çok sancılı olacak, tabiki yine bence:..:[/quote]
Bu haziran vadede çok ekmek var.Çokkk.Full long time.Fark 300 500 e düşsün shortlarım.
[quote=SEYYAH;109157]yok 555.000 :..:[/quote]
ifadelerimde de kaldıraç kullanmaya başladım patron :)
39500 e stop !
gece uzunda kalamam yalnız :)
[quote=YAVUZHAN;109162]39500 e stop !
gece uzunda kalamam yalnız :)[/quote]
Fark azalsın 500 lere düşecek bence seans sonu.Düşerse short kalırım gibi.
[quote=YAVUZHAN;109162]39500 e stop !
gece uzunda kalamam yalnız :)[/quote]
ayrılda gel
bugün için 40300 lerde uzlaşabilirim....:)
[QUOTE=Astatin;109164]ayrılda gel[/QUOTE]
tavan isteriz .. .
makası eritiyorlar...shortçu kıyımı devam ediyor...
[quote=Astatin;109164]ayrılda gel[/quote]
tısssss :)
40 bine geldik vay canına..
Long devam öperler adamı böyle.
evet ya olmuşken tavan olsun kardeşim.. :) ne bu böyle tin min
vob makası makul düzeylere getiriyor..
babacan ali imf cileri kandırdımı ne :)
[quote=Astatin;109170]evet ya olmuşken tavan olsun kardeşim.. :) ne bu böyle tin min[/quote]
hatta iki tavan olsun kardeşim..biz longcular -1500 makasa mırın kırın ediyomuyduk :).dng.dng
imf ile anlaşmada endeks direk tavan açar..tecrübe ile sabittir...
Bu hafta artık orta vadede IMF ile borç ilişkisine girip girmeyeceğimizin belli olacağı bir hafta olacak diyorum, ekonomiden sorumlu bakan değişikliğde yapıldı, bakalım IMF Ali Babacan a geçen seferlerde saydığı şartları sayacakmı, Mehmet Şimşek bir anda gitti, IMF karşısında sürekli aynı yalanları sayabileceği bir bakanı, Ali Babacan ı karşısında görünce, pazarlıkta ne vaadler şartlar değişecek bakılacak, ama sonuçta global pazarlarda talep daralması yaşanıyorken bizim borç ilişkisine girerek ihracat yapabileceğimizi hayal edip borçlanmamız çok sakat bir durum olacağından, böyle bir anlaşmanın yapılmayacağını düşünüyorum ve istiyorum..
Bu anlamda bu hafta anlaşma büyük ihtimal ABD de stres testi sonuçlarıyla aynı etkide ve üç aşağı beş yukarı aynı zamanlamada gerçekleşmesi beklentim dahilindedir, Perşembe 7mayıs ortalama bir tarih olup, yüksek ihtimal 7 Mayıs +2 veya -2 gün içinde Imf işi belli olur diyorum, saygılar....
[QUOTE=Astatin;109172]hatta iki tavan olsun kardeşim..biz longcular -1500 makasa mırın kırın ediyomuyduk :).dng.dng[/QUOTE]
bugün tavan olsun .. yarın tabandan açılsın .. sonra ne halt ederse etsin .. .hahahhahahha :D :D :D
histeme kalsa 40100 den 10 kere kapatıydım ama alış sistemle oldu satışi da onla olsun..durmak yok longa devam
40 binden ilave long !
yeni stop 39650..
[quote=Astatin;109176]histeme kalsa 40100 den 10 kere kapatıydım ama alış sistemle oldu satışi da onla olsun..durmak yok longa devam[/quote]
aferin lem sana...hizaya geldin eni sonu...çıkma yavrım sistemden dışarı...zarardan korkma...kaldıracını dişik tut...tıreyd etmeye devam et...GAP ten de korkma...
[URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1s.jpg]"][URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1s.jpg][/URL][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/5404/screenhunter1s.jpg[/IMG][/URL]
Bu direk gibi çıkışın dönüşü nasıl olur acaba?
bu yağ yakmaya başladı yaww..40200 ü geçsin artık
125 short.
[quote=SEYYAH;109178]aferin lem sana...hizaya geldin eni sonu...çıkma yavrım sistemden dışarı...zarardan korkma...kaldıracını dişik tut...tıreyd etmeye devam et...GAP ten de korkma...[/quote]
sus bakayım..ensene şaplatmayayım :)ben hizadaydım da, vob hizada değildi:..:
aba ayrılda gel diceyendustriyal
hayal kuralım be...
bugün vadeli 41.000 kapatıyırmış..DJI +300 yapıyır..ve IMF haberi geliyır gece...
ne datlı bir hayal...tabii longörler için...emme imkansıza yakın bir hayal...hehehe
ahanda 175 den gitti hepsi...475 points + yeter bağa
40300 bugun için makul ve mantıklı olur
Shortları artırdım biraz daha, kafam bozuldukça yükselişlerde kısalayacağım....
uzunlarla devam..sat gelinceye kadar...
[quote=GOKHANFINDIK;109181]125 short.[/quote]
kolauy kolay trenden ınmezdın
Acaba sayın sazan daha shorttamı.:confused:Bugün halil rençberide terse getirdiler.:cool: