yeter
abi
3 bitsin
4 başlasın
bu ne spekülasyon böyle
Printable View
yeter
abi
3 bitsin
4 başlasın
bu ne spekülasyon böyle
direk 4 başlasın abi
Seans sonuna kadar nefesini kessin... 2 saat var..
ulen kalbim temizmiş be 4 stop sonrası hehehe... 3.000 yeter demiştim pela emmi. hadi gari çalış bizede...stop 650 ye çekildi. kitleyecem karı..hehehe
yalnız 106.175 e vurmadan rahat etmem...kaçarım oraya yaklaştığında....
[quote=ATHLON;428953]hacılar para yaptınız mı?..yaptınız mı para hacılar...?..para yaptık deyin hacılar..uwwww[/quote]
[quote=Astatin;428966]yok hacı..sabah 1200 puan kar teklif etti almadık..bir toplantıya girdim...nasılsa graşıyor gruşuyor deyu bakmadım..baktığımda 107400 dü ki, son maliyete den geliyordu stopladım...şimdi ekran başındayım..düz binliklerde realiz yapıyıor deyu şort açtım şimdi 108900 den...ü[URL="http://www...müz-genç+kredü"]www...müz-genç+kredü[/URL] notu seanryosu gerçek olabilir ama ben ters tarafta olabilirim..üğww[/quote]
edit..yaptık hacı para..sadece bir kaç dakikada 1800 pian verdi:o bi de taban olaydık eyiydi...:D şöyle rekor bir hacim ve 105xxx kapanış...ver elini 4
bizimde yüzümüz gülsün 4
[quote=Astatin;428987]edit..yaptık hacı para..sadece bir kaç dakikada 1800 pian verdi:o bi de taban olaydık eyiydi...:D şöyle rekor bir hacim ve 105xxx kapanış...ver elini 4[/quote]
amanın maşallah..hacılar uzun suredır böölle pis piyasa gormedık..way anasını...eheuehu
Shortum gururluyum
725 kar aldım tekrar
107.100-300 arası tekrar açarım. 650 stoplu.. ulen iyi gidiyor.hehehe nazar boncuğu koyalım..hehehe
yazarken veröiş çakal... flat şimdilik
[quote=abicim;428986]ulen kalbim temizmiş be 4 stop sonrası hehehe... 3.000 yeter demiştim pela emmi. hadi gari çalış bizede...stop 650 ye çekildi. kitleyecem karı..hehehe
yalnız 106.175 e vurmadan rahat etmem...kaçarım oraya yaklaştığında....[/quote]
abicim bi ew saymadın bizim grafa..aybediyon..üğww:o bak başkaları saçmalamış işte siz meydanı boş brakınca..yoksa saçmalamamış mı..ehu
[IMG]http://i50.tinypic.com/2njg0ux.png[/IMG]
abicim 3 bitti daha
2000
pivan düştü
this may be surf time...
[quote=Astatin;428996]abicim bi ew saymadın bizim grafa..aybediyon..üğww:o bak başkaları saçmalamış işte siz meydanı boş brakınca..yoksa saçmalamamış mı..ehu
[IMG]http://i50.tinypic.com/2njg0ux.png[/IMG][/quote]
aluuu abicim....saygılar abicim..imörcınsi sayım pleaze
[quote=Astatin;428996]abicim bi ew saymadın bizim grafa..aybediyon..üğww:o bak başkaları saçmalamış işte siz meydanı boş brakınca..yoksa saçmalamamış mı..ehu
abey 3.5 mu acep dedik ya hehehe
950 kısaldım. 107.050 uzuna dönerim..
dönmüşüz bile..650 stop...
vob gunluk grafta hacme bakın hacılar..yoksa bugün o gün mü?
[quote=abicim;429003]950 kısaldım. 107.050 uzuna dönerim..
dönmüşüz bile..650 stop...[/quote]
225 flat
gene yükseliyo bunlar *********************
[quote=abicim;429001]abey 3.5 mu acep dedik ya hehehe[/quote]
abi bir görsel anlatım alsak:o
Amanin... Anahtarlar havada uçuşuyor.
Kapış kapış....:..::..::..:
[quote=seagate;429011]gene yükseliyo bunlar *********************[/quote]
valla hacı memü..şu hareketler (hacim, volatilite-geniş marjlar, anlamlı abnlamsız silkelemeler) trend sonu için gerek şarttır (yeter şart değildir)..sözün özü, şu hareketlerden sonra graşarsa **** ***** na kadar graşar..yok toparlarsa 3 etiketini geri al artık 5000 mi 10000 mi bilemiyorum daha yukarıda takarsınız:D
107.050 kısa tekrar ama bu stoplar sanırım... stop 150
[quote=excali;429013]Amanin... Anahtarlar havada uçuşuyor.
Kapış kapış....:..::..::..:[/quote]
ule kedü..sende de sağlam üfürme varmış ha...10 diye diye 10 ladın garan ı..arada bizi yiyorlardı nerdeyse..neyseki mudis in üfürüğü de kuvvetli:..:
bu araad smatrfone lazıımmı:D
[QUOTE=Astatin;429014]valla hacı memü..şu hareketler (hacim, volatilite-geniş marjlar, anlamlı abnlamsız silkelemeler) trend sonu için gerek şarttır (yeter şart değildir)..sözün özü, şu hareketlerden sonra graşarsa **** ***** na kadar graşar..yok toparlarsa 3 etiketini geri al artık 5000 mi 10000 mi bilemiyorum daha yukarıda takarsınız:D[/QUOTE]
çok sabrettik abi...
[quote=Astatin;429012]abi bir görsel anlatım alsak:o[/quote]
yaaaaaa..ingaaaaaaaa sevgili forumdaşlar...abicime bişi deyin ya..saymıyo şu grafı ew sel olarak..üww
[quote=Astatin;429018]ule kedü..sende de sağlam üfürme varmış ha...10 diye diye 10 ladın garan ı..arada bizi yiyorlardı nerdeyse..neyseki mudis in üfürüğü de kuvvetli:..:
bu araad smatrfone lazıımmı:D[/quote]
Kedüce duş takımı var mı ?:..:
[quote=seagate;429020]çok sabrettik abi...[/quote]
kısa yapam mı memu?:))
comin up next
[QUOTE=ATHLON;429024]kısa yapam mı memu?:))[/QUOTE]
+.+.+.+.+.
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=excali;429023]Kedüce duş takımı var mı ?:..:[/quote]
dokunmatik hacı... istediğince dokunabilirsin..smartfone bu boru deil:..: ha kedü alfabesi varmı diyosan bah onu bilmiyom
astatin abi rekor hacim gelirmi bugün daha kapanışa 1 saat var üwwwwwwwwwww bi analiz alaydık
USD TRY - Amerikan Doları Türk Lirası
1.7705 +0.0066 (+0.37%)
[quote=abicim;429016]107.050 kısa tekrar ama bu stoplar sanırım... stop 150[/quote]
stop etmeden gelirse... 107.775 uzun olacam. 650 dokunursa tekrar kısaya dönecem...
150 stop olmuşum...flat... 775 ve 650 halen geçerli...
[quote=seagate;429033]astatin abi rekor hacim gelirmi bugün daha kapanışa 1 saat var üwwwwwwwwwww bi analiz alaydık[/quote]
ABi eğer geçmişteki en yüksek hacmin üzerinde hacim yaparsa rekor gelir yoksa gelmez:D nassı analiz amma
(PS hacmin ne olduğundan ziyade hangi kapanışla hacmin olduğu önemli)
[quote=excali;429023]Kedüce duş takımı var mı ?:..:[/quote]
var
[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS6GOAy_SAgm70BLN6Xa9nZBQKgMf7oMOv_f3d8S9RoLpvuBxs_8Q[/IMG]
[quote=Astatin;429028]dokunmatik hacı... istediğince dokunabilirsin..smartfone bu boru deil:..: ha kedü alfabesi varmı diyosan bah onu bilmiyom[/quote]
Snow board olarak kullanılabiliyor mu??:..:
(Kedü ayaklarına uygun mu?)
[quote=excali;429044]Snow board olarak kullanılabiliyor mu??:..:
(Kedü ayaklarına uygun mu?)[/quote]
şüphesiz ki... dust and water proof..kızak olarak kullanıyon, snow borad yapıyon üzerinde...duavara atıyon... balık avlamak için akvaryuma girsen bile bozulmuyorz..sony Xperia Z:D alacağım onu
[quote=excali;428964]Patron,
Ben Kanguru değilim ki. Cebim yok.:D[/quote]
Seninde mama kabın dolsun :..:
[quote=abicim;429035]stop etmeden gelirse... 107.775 uzun olacam. 650 dokunursa tekrar kısaya dönecem...
150 stop olmuşum...flat... 775 ve 650 halen geçerli...[/quote]
800 vermiş bize vermemiş...halen 775 uzun olurum. 650 kısaya dönerim...
verdi çakal...
575 sadece stop olacam...biraz dinlenirim bari...