[QUOTE=hexen;33131]48300 terkar shorts yaptm[/QUOTE]
helal olsun. disiplinli trader mantığı bu olmalı.brv
Printable View
[QUOTE=hexen;33131]48300 terkar shorts yaptm[/QUOTE]
helal olsun. disiplinli trader mantığı bu olmalı.brv
pastada diğer kısmı felaket uzun pastaya girmeyen biçok kurum pastada tam ağalar için bulunmaz nimet aldılar kuçağa bırakırlarmı parçalamadan :) no long yes şort
[QUOTE=Vob Trader;33132]helal olsun. disiplinli trader mantığı bu olmalı.brv[/QUOTE]
cok kar yaprıetılar ters harket yakın dikat .. mbm gibi stop asaya ındır otrma en iyi
oruç bozmayan pasta :)
[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/5951/dadamn3.png[/IMG]
[QUOTE=hexen;33134]cok kar yaprıetılar ters harket yakın dikat .. mbm gibi stop asaya ındır otrma en iyi[/QUOTE]
ben zaten ekrandayım al dalgası geldiği an basarım tuşa şartlı emre gerek yok :) ama sanki pastaya bakınca daha yeni aldılar kucağa gibi geldi bana pis uzun diğer kısmı onlara no ekmek:)
sağlıklı alım bölgem 38000 e gelindi ancak konjektür değişti büyüme rakamı olumsuz oldu, sağlıklı alım 36500 den yapılabilir artık. Artı Amerikanın 10750 ye düşme ihtimali çok kuvvetli.
konjektürde in olan Türkiye ve flat out olan amerika outa dönmüştür. Geri kalan herşey düşecektir. yani outtur. sadece dolar euro indir.
sevgiler.
kişisel görüştür tavsiye değildir.
[QUOTE=jelibon;33138]sağlıklı alım bölgem 38000 e gelindi ancak konjektür değişti büyüme rakamı olumsuz oldu, sağlıklı alım 36500 den yapılabilir artık. Artı Amerikanın 10750 ye düşme ihtimali çok kuvvetli.
konjektürde in olan Türkiye ve flat out olan amerika outa dönmüştür. Geri kalan herşey düşecektir. yani outtur. sadece dolar euro indir.
sevgiler.
kişisel görüştür tavsiye değildir.[/QUOTE]
aklımdan gecenleri ama yazıya dökmediklerime tercüman oldunuz. .brv.brv.brv
şayet bu gece dow 11050 kırarsa ki bana göre kıracak düşüşün tepkisini de dün verdi zaten buralar yarın daha da bi berbat olmazmı
48.000 seviyesi bolingerin alt bandı... %4'e yakın düşüş de var... bugün daha fazlasını beklemek pek mantıklı görünmüyor bana...
vay be ykb bile efg doyce citi ile aynı yönde
[QUOTE=ktasyurek;33141]48.000 seviyesi bolingerin alt bandı... %4'e yakın düşüş de var... bugün daha fazlasını beklemek pek mantıklı görünmüyor bana...[/QUOTE]
böle durumlarda düşüş daha da derinleşir psikolojiye oynar para canbazları. zeka fışkırıor adamalardan
48800 e doğru bir tepki gelmesi normal olacaktır ancak yön aşağı