uyumsuzluk olsa N olur dostum bu makası böle kullandıkları surece kedı fare mısali bızımle oynuyacaklar FOrex piyasalarındankı denetleme vbe duzenlemeden sonra sıra VOB a gelmeli ki yavaş yavaş gelicek ...
Printable View
uyumsuzluk olsa N olur dostum bu makası böle kullandıkları surece kedı fare mısali bızımle oynuyacaklar FOrex piyasalarındankı denetleme vbe duzenlemeden sonra sıra VOB a gelmeli ki yavaş yavaş gelicek ...
Spotta günlükçü sazanlar çoğalmış ama vobta şuan yukarı trade edecek adam yok bakalim nasıl ayarlayacaklar bence spota satış voba daha az satış gibi dengelenebilir.
[quote=akinolukentuf;109352]Abi bırak 15 dakikalık periyotu bir tane 600 lük güzel sprint verde para yapalım urfada pehh.[/quote]
slm kentuf.
valla urfa deme bana.dün altılıyı bilen çıkmadı urfada benim kupon 4 te kaldı.
5 li ganyanımda 4 te kaldı ki 5 'li bile 6 milyar para verdi.
tevziyi kaldıracaktım az daha :)
ankara tiyosu isteyene özelden veririm bi cesaret kuponu :)
[QUOTE=YAVUZHAN;109358]slm kentuf.
valla urfa deme bana.dün altılıyı bilen çıkmadı urfada benim kupon 4 te kaldı.
5 li ganyanımda 4 te kaldı ki 5 'li bile 6 milyar para verdi.
tevziyi kaldıracaktım az daha :)
ankara tiyosu isteyene özelden veririm bi cesaret kuponu :)[/QUOTE]
iyi olurdu kaldırsaydın şimdi düşünmezdik şu makas neden 1000 puan diye pehh.
İstanbulda tiyo olursa alırım canlı canlı seyretmem lazim atı..boks.
[quote=SaNCaKTaR;109356]uyumsuzluk olsa N olur dostum bu makası böle kullandıkları surece kedı fare mısali bızımle oynuyacaklar FOrex piyasalarındankı denetleme vbe duzenlemeden sonra sıra VOB a gelmeli ki yavaş yavaş gelicek ...[/quote]
Neyini denetleyecek.Long emri girmeyin mi diyecekler?Bunlarla uğraşmak yerine fiyata odaklanın.Neyini denetleyecen anasını satıyım.Adam isterse 100 000 lot alır.Ne diyecen adama.Manipülasyon falan yok vobta.
[QUOTE=traderx;109265]bileşik 100 endeks 36000 e çıkmadan rahatlamaz ahada o kadar.
ayrıca şimdi dowa bakıp coşanlarda çok sevinmesin, yarın sabah ya gaplı aşağı yada yatay, yani öyle yukarı 1000-2000 puan gap bekleyenler rüyalarında görür:D:D:D[/QUOTE]
yatay yatay gidiyoruz bu hafta içinde belkide bugün, artı makasa geçerlerse şaşmam.
[quote=GOKHANFINDIK;109360]Neyini denetleyecek.Long emri girmeyin mi diyecekler?Bunlarla uğraşmak yerine fiyata odaklanın.Neyini denetleyecen anasını satıyım.Adam isterse 100 000 lot alır.Ne diyecen adama.Manipülasyon falan yok vobta.[/quote]
Gokhan takip et bizde bir şeyler biliyoruz heralde hep sen bılıcek degılsın çıkıçak kokuları hep de foseptik cinsinden merak etme konu kapanmıştır. .lelele
efg yoklama alıyor bakıyor kim ne kadar dirençli pehh.
Full long ya.Bu imkb alıcı çok.
[QUOTE=akinolukentuf;109363]efg yoklama alıyor bakıyor kim ne kadar dirençli pehh.[/QUOTE]
teknik oluşturuyor lar oyun culara.
Ne düzenleme getirirlerse getirsinler vob sıfır bakiyeli oyundur. Tarihte future piyasalarda kaybedenler hep dava açmış büyük oyunculara ama mahkeme hep kazanan tarafında olmuştur kaybedene de oynamasaydın kardeşim demiştir. sebebi de sıfır bakiyede biri kazanacak diğeri kaybedecek. kural bu.
bunun dışında düzenleme yapılmasının bir manası yok.
GARANTİ düşüyor 4 milyon daha yazıyorlar alışa.Bu borsa uçar bugün.Yurt dışının da artacağını bilmeseler olmaz bu hareket.Artmalıyız.Tüh yükselişe inandım.Tipik ky yim napalım.Kchol ereğli de çok iyi.
[QUOTE=Leblebi;109365]teknik oluşturuyor lar oyun culara.[/QUOTE]
sadece teknik hareket etsem şimdiye ihya olmuşdum .kom
Ne ettüyse ANNA ZIESTENIM etti bana. Nizaman ziestenime uysam yataya baglıyo
elin 100.000 kontratını kaça kadar yükselteceğiz yarışı yapıyoruz resmen.
o da "kazanalım kazanalım, hepbirlikte kazanalım tabe, gitsin 50.000'e, siz de kazanın ben de" diyordu zaten...:)
kim? EFG değil, piyasa piyasa...:)))
Şimdi pozda bekleyenler short ise dow düşerken onlar kaybedebilirler.Ama ben çok ciddi zarardayım şu anda.Kapanışta artı olacam.Ama dünden short olduğuma göre çok zarar etmem lazımdı.Borsada alıp satacaksın gerisi pek sağlıklı değil.Bence.Halil amca da düşecez demiş daha ne olsun.Full long.
Ereğli kchol her saniye yeni alım geliyor.Artmamız lazım.400 altında short olunmalı.
[URL="http://img13.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1t.jpg]"][URL=http://img13.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1t.jpg][/URL][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/8743/screenhunter1t.jpg[/IMG][/URL]
36000 long diyen 5 dklık daha devam ediyor.Short desede shortlasak.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109370]Şimdi pozda bekleyenler short ise dow düşerken onlar kaybedebilirler.Ama ben çok ciddi zarardayım şu anda.Kapanışta artı olacam.Ama dünden short olduğuma göre çok zarar etmem lazımdı.Borsada alıp satacaksın gerisi pek sağlıklı değil.Bence.Halil amca da düşecez demiş daha ne olsun.Full long.[/QUOTE]
dün spotu belirli bir seviyede tutmuşlar vobu almışlar.:eek:
Dün EFG nin yaptıgını bugun Marbas yapıyor spotda satıyor vadelide alıyor N güzel
Cok zarardayım.Seans sonu kara gözküyor.Artı olurum.Long time.İnATLAŞmAYIN.
günün yükseğine geldik yeniden.
ortalamaları aşağı geçebilecek bir geri çekilme olmadı..
yeni yüksekle beraber bir atak daha gelebilir,dün aynısı olmuştu tam 1000 puan aşağıda..
longör longör pehh.hacı sıkı tutun çizdim 675 i pehh.
verirseler bu sefer beynime şaşırmam .
matrikste 2 hatta 3-4 endeksi tek grafik penceresi içinde görme imkanı varmı
mesela aynı pencerede hem spot30 hem fdji hemde dax gibi
cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkür.
39.575 lonk devam...
alıyorlar hala SHORT için sebep yok...kazara dax max ta + ya dönerse burasını düşünemiyorum.
[QUOTE=akinolukentuf;109377]longör longör pehh.hacı sıkı tutun çizdim 675 i pehh.[/QUOTE]
trendin başlamasıyla flat kaldım .halen flatım imf işi sonuca baglansada harekete başlasam artık seyyah dovcek beni
İmkb niye arttı diyorlar.Fincan kulp formasyonu olmuş.Hedef neresi belli değil.Ama alıyorlar.
bu ülkede[B] bireysel [/B]suçlar için idam mutlaka olmalı.kasıtlı adam öldüreni sallayacaksın...
düşünün..tırıvırı bir meseleden dolayı(kız meselesi) 4 tane adam(cani),ayrı odalardaki (namaz kılıyorlarken) herkesi tarıyorlar..45 ölü...köyün resmi imamı,misafir,çocuk demeden....
abd nin bazı eyaletlerinde adam öldürmenin cezası demokratik idamdır(ölüm şeklini katilin kendisi belirliyor)
[QUOTE=traderx;109379]matrikste 2 hatta 3-4 endeksi tek grafik penceresi içinde görme imkanı varmı
cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkür.[/QUOTE]
abi bir grafik aç ondan sonra grafik ismi yazan yere git boş bir tık yap sonra virgüle bas üstüne açacağın grafiğin kodunu yaz tamama bas .ama bunu yaparken ayrı pencere içinde birden fazla indikatör olmasın.
[quote=traderx;109379]matrikste 2 hatta 3-4 endeksi tek grafik penceresi içinde görme imkanı varmı
cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkür.[/quote]
FX'te grafiğe sağ tıklayıp "aktif pencere" yaparsanız, daha sonra hangi metanın üzerine giderseniz grafik o metanın grafiğine dönüşür.
matriks kullanmadım ama benzer bir mantıktır sanırım.
675 - 725 taze long !
yeni yüksek hatırına..
dün öğleden sonra başlayan harekete benzedi..
günlük grafikler shortçuları çok fena yakarım diyor
ama longtan shorta dönmemek için kendimi zor tutuyorum:)
Teo derdi ki ''borsada mantıklı düşünen kaybeder''..cidden bırakın mantığı..sadece oklara bakmak lazım..
[URL="http://img22.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2p.jpg]"][URL=http://img22.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2p.jpg][/URL][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/8936/screenhunter2p.jpg[/IMG][/URL]
15 dklıkta longda daha.
40575 full long korku yok
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109382]İmkb niye arttı diyorlar.Fincan kulp formasyonu olmuş.Hedef neresi belli değil.Ama alıyorlar.[/QUOTE]
perşembeye patlar bomba.
seyyah dyhol duruyomu gıı iyha oldun lem
[QUOTE=abka;109383]bu ülkede[B] bireysel [/B]suçlar için idam mutlaka olmalı.kasıtlı adam öldüreni sallayacaksın...
düşünün..tırıvırı bir meseleden dolayı(kız meselesi) 4 tane adam(cani),ayrı odalardaki (namaz kılıyorlarken) herkesi tarıyorlar..45 ölü...köyün resmi imamı,misafir,çocuk demeden....
abd nin bazı eyaletlerinde adam öldürmenin cezası demokratik idamdır(ölüm şeklini katilin kendisi belirliyor)[/QUOTE]
Californiada direkt idam pehh
Herkese merhaba hafta sonuna short girmiştim, dün öğlen 14.30 dan beri longum. Sistem sat verene kadar long devam. Kendi adıma nisan ayı çok iyi geçti. İnşallah mayıs ayı da çok iyi olur hepimiz için...
[quote=fXci;109392]seyyah dyhol duruyomu gıı iyha oldun lem[/quote]
ağbey deşme yaramı.duruyor emme geyik olsun diye sadece 1.000 LOT aldımdı.maliyet 0,45...mal neredeyse ikiye katladı.ben dedim ama bu kağıt sapık biliyordum.ayrıca mal gelmiş 9,0 liradan buralara bi şekilde tepecekti.
dokunmıycam ona gırgır olsun diye aldık dursun 3/5 ay 1 sene daha bakalım.düşe kalka varır belki bi yerlere.
zaten tahtası kapansa ne yazar olan benim 450 TL ye olur.