-
[QUOTE=urungu;109435]bu yükselişe bir anlam vermek imkansız... IMKB - 100 Mart başından bu güne %45 yükseldi.
Lehman'ın batışı, Citi'nin kurtarılması gibi olaylar öncesindekis eviyelere yükseldik.
bu yaşananlar tarihin en büyük 6. rallisi. 1987 yılından bu güne Nisan ayındaki gibi bir ay da ralli yaşanmadı.
Ve hala yükseliyoruz. bizim durumumuz daha ciddi biz daha sert yükseliyoruz..
Ve soruyorum ne değişti.. İlk çeyrek büyüme çift haneli eksi gelecek.. Bütün bu kamu açıkları bitti mi?
Sert düşüş bekliyorum.. Hemde çok sert... Bu piyasalar dayanamayacak..
Emin olun.... ama mesele düşüş ne zaman başlar...[/QUOTE]
Sanıyorum kü o düşüşüde feci yataydan sonra yaparlar iyicene yön duygusu kaybolur. sonra dusus yönünde trendsel sistemler supher çalışır.
-
Şimdi ben aynen 43600 civarına bekliyorum:), uzuna geçtim biraz, 43600 e gitmezse şerefsizdir bu vob:), pardon Vob un ne günahı var yada rakamların, hergün yukarı süren piyasa yapıcılar bilir nede olsa işini:) sabah yediğimiz kazığı çıkaralım biraz değilmi, saygılar....
-
[quote=fXci;109434]aynı beni tarif ettin abi aynını yaptım püfüüü[/quote]
Bu inanılmaz gelecek ama VOB 36'dan 41.4'e giderken benim 3 sistemden ikisi flat kaldı, bir tek 5 dk'lık'ta yükselişi yakaladım. (Döndüğümde Bio-mechanical person kafayı yemiş vaziyette idi.)
-
Arkadaşlar full short.Bundan sonra oluşacak olay.Sol omuz oluştu sırada başta.Ondan sonra sağ omuz.Bugün başın en tepesi oluşuyor.Burası tepe olacak bence.Full short artık.28000 ken şelale bekleyenler 45000 demeye başladığına göre short.
-
40750 altında kısa kalırım bugün, değilse bi parça uzun bakalım....hahahahahahahah....
-
675 ten fazla aldıklarımı verdim 275 e .biraz long bıraktım onlarıda gevşerse çakarım.
-
43600-43600 kalkıyor kalkıyor yetişin...
Akşama ne oldu 43600 e getiremedin Bull demeyin, ama ben derim.....hahahahahahah....
-
Piyasa yapıcılara selam, bu işler parayla kardeşim, bedavaya banka parasıyla yada imkanıyla değil, parayı veren düdüğü çalar....hahahahahahahahh....
-
yastık dikerek mahmure
ANNA
[IMG]http://i39.tinypic.com/2rqhxfr.png[/IMG]
-
Bıyrın size bir EW Grafiği.
VOB 60 dk'lık.
Özetle 41.74-42.40 arası yükseliş biter. Tüm yükselişin %38'i geri alınır. 40 civarındaki iv dalgasının aşağı geçilmesi düşüşü konfirme eder. (En az da 37.5'e kadar düşer)
[URL=http://img257.imageshack.us/my.php?image=vob60c.png][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/5039/vob60c.png[/IMG][/URL]
-
Full uzundayım şimdi 41300 den, Allah utandırmasın:), bunlar 43400-43600 değdirir diyorum kesin, değdiremezlersede canları sağolsun..hahahahahahah...saygılar...
-
Bugün ciddi hacimler oluşur.Yarında zayıf hacimlerle süzülürüz.Dönüş başlayacak az kaldı.
-
42400 max olur gibi bununda uzerinde "dahada olsa gelmem" der ve flatlerim...42100lerden flat olucam
-
[quote=GOKHANFINDIK;109439]Arkadaşlar full short.Bundan sonra oluşacak olay.Sol omuz oluştu sırada başta.Ondan sonra sağ omuz.Bugün başın en tepesi oluşuyor.Burası tepe olacak bence.Full short artık.28000 ken şelale bekleyenler 45000 demeye başladığına göre short.[/quote]
para girişi mükkem gokhan 30 endeks en az yukselen %1 de garantı 3.5 ak 7 ye iş de 5 gidiyor daha şelale olmaz olsada artık bana faydası olmaz :)
-
Eğer bu piyasada vob 41.800'üde geçerse ben birşey bilmiyorum deyip, bu işi bırakacam..
İnanılır gibi değil ya.. Böyle saçmalık olmaz.. Niye battı bu bankalar, kerizlerin elindeki malları almak içinmiydi...
-
Sazan toplantı maratonuna başlar ve kaçar.
-
-
[quote=SEYYAH;109268]biraz pozisyonel bir bakış açısı oldu ama böyle bir görüntü mevcut.
PENNANT/FLAMA...formasyon yüksek olasılıkla çalışıyor...kurallara uygun olarak ÜÇGEN içinde iken VOLUME azalmış...
çalışırsa kırılım noktasından kabaca 3.000/3.500 puan daha yukarı demektir.izliyoruz...
spotta ise bunun ekürisi FLAG/BAYRAK görüntüsü var...
haziran 60 dk...
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs539.xs.to/xs539/09191/vob60833.png[/IMG][/URL][/quote]
bunu mu yapıyorlar acaba? bi bu kaldı zati yapmadıkları.bari vursunda hedefe tam olsun.4*4 lük RALLİ olur tam...bişeyde kalmadı zati...
42.500/43.000 civarlarına denk geliyor sanırım...
-
selçuklunun stop varmıydıki ..yılanların dansı acayipmiş... astide kendine kızacak yine sisteme uymadım diye...
-
Yürü bee kim tutar seniii:) Yarında Çarşamba çarşafa dolanmazsa 45000 yaparlar demeye başladım, bakalım kısmet...hahahahahhahahah belki 470000 olur bilemiyorum artık, yukarı sürüm stratejisine bakıcaz diyorum....hahahahhahahahh...saygılar...
-
Günü yüksekten kapatırsak, iki hafta daha kısaları öperler derim de başka bir şey demem. Sene sonu hedef 75.000 :..:
-
Yürüyün be piyasa yapıcılar, sanki at koşturu gibi oldu ama kusura bakmayın artıkın:)ilk hedefiniz aşırı alımda süper ralliiiii... hahahahahahahh
Ralli ralli ralliiiiiiiiiiii............hahahahhahahahahha
-
Durun yaaa, ben grafik hazırlayacaktım sizlere sevgili forumdaşlarım, az sonraaaa....saygılar
-
-
375 ten vedalaştık uzunlarla..
sabahtan beri fiyat yükselişine aldırmadan yatay takılan göstergem huylandırdı beni.
biraz izleyelim..
kısa şartım 41 e yükseldi bu arada..
-
zarar edeni tutar kar edeni satarız
nedendir anlamam
-
42500 olursa nevar ne yok cortum simdiden duyuruyorum :)
-
Vay beee, bu arada full kısada dursaydım sanırım MC yediydim buralarda:)
-
[quote=sovalye;109461]zarar edeni tutar kar edeni satarız
nedendir anlamam[/quote]
ky psikolojisi işte :)
-
tekrar 475 ortalama full longöre geçiş:
-
[quote=fXci;109462]42500 olursa nevar ne yok cortum simdiden duyuruyorum :)[/quote]
histemmi sistemmi ?
-
41975e emir girdim oradan alan hayrını görsün bana yeter..
-
[quote=YAVUZHAN;109460]375 ten vedalaştık uzunlarla..
sabahtan beri fiyat yükselişine aldırmadan yatay takılan göstergem huylandırdı beni.
biraz izleyelim..
kısa şartım 41 e yükseldi bu arada..[/quote]
lanet olsun içimdeki küçük yatırımcı psikolojisine :o:(:confused:
-
39.575 LONG devam...alıyorlar yapacak bişey yok...
-
long devam kıpraşılacak gün değil
en azından şimdilik
-
Bu piyasanın nasıl döneceğini gerçekten çok merak ettim okullarda ders olarak okutulmalı.:D:D:D:D
-
[quote=furkan;109467]41975e emir girdim oradan alan hayrını görsün bana yeter..[/quote]
Tam 2.drence girmişsin uyanık seni.:..:
-
[quote=Larossıan;109471]Bu piyasanın nasıl döneceğini gerçekten çok merak ettim okullarda ders olarak okutulmalı.:D:D:D:D[/quote]
Ben de Eylül ve Ekim düşüşünün dönüşünü merak etmiştim, demek böyle oluyormuş. :..:
-
makas eriyor..
abkanın dediği gibi nizami makasmı koyacaklar acaba ?
-
[quote=bull market;109463]Vay beee, bu arada full kısada dursaydım sanırım MC yediydim buralarda:)[/quote]
artık bu vade kısa yeniyor belki 200- puan yada 500 ama kısa hazıran sonuna kadar yalan bıze bu yuzden her yerden long diyorum artık .lelele