[QUOTE=Larossıan;109472]Tam 2.drence girmişsin uyanık seni.:..:[/QUOTE]
tam dirence giripte beni almadan döndügü cok oldu akıllandım artık :)
Printable View
[QUOTE=Larossıan;109472]Tam 2.drence girmişsin uyanık seni.:..:[/QUOTE]
tam dirence giripte beni almadan döndügü cok oldu akıllandım artık :)
[QUOTE=YAVUZHAN;109466]histemmi sistemmi ?[/QUOTE]
teknik püfffüüüfff sistemi dinleseydim şimdi jumbo jet almış ülke ülke dolaşrdım.dng
bu fiyatlardan uzundan ekmek yiyceğimi 1 ay önce söyleselerdi tepkim ne olurdu düşünemiyorum.
öyle bir garip duygu içindeyimki garanlarımı erken verdim diye üzülüyorum, vobta para basıyoruz diye seviniyorum, karmaşık bir ruh halindeyim şu anda.
[QUOTE=traderx;109478]bu fiyatlardan uzundan ekmek yiyceğimi 1 ay önce söyleselerdi tepkim ne olurdu düşünemiyorum.
öyle bir garip duygu içindeyimki garanlarımı erken verdim diye üzülüyorum, vobta para basıyoruz diye seviniyorum, karmaşık bir ruh halindeyim şu anda.[/QUOTE]
"tamemen duygusal" lafını hatıorlayıp sen aldgıına bak kaçanı kovalama...hayırlısıyla harcamak nasip etsin Allah :)
ahh garan ah İşallah tekrar 2 altına gelirsinde yolllarımız şu fani dünyada tekrar kesişir:D:D:D
düşüş başlarsa ne olacağını söyliym size...yükselişte tokat yiyen garipler düştükçe longlayacak, düştükçe longlayacak...ha buradan döner ha şuradan döner derken bi bakmışki sıfırı tüketmiş...
düşerken hep birlikte bakalım DİĞER alış kısmı hep şişkin olacak...
[quote=SEYYAH;109482]düşüş başlarsa ne olacağını söyliym size...yükselişte tokat yiyen garipler düştükçe longlayacak, düştükçe longlayacak...ha buradan döner ha şuradan döner derken bi bakmışki sıfırı tüketmiş...
düşerken hep birlikte bakalım DİĞER alış kısmı hep şişkin olacak...[/quote]
inşallah aynı trende oluruz yoksa bu vob bıtırıcek beni :)
perşembeye stres testi sonuçları açıklanacakmış..
bunuda beklenti diye servis etmeye başladılar.
sonuçların nasıl geleceği malum zaten geldiğimiz seviyeler bakarsak..
[QUOTE=SEYYAH;109482]düşüş başlarsa ne olacağını söyliym size...yükselişte tokat yiyen garipler düştükçe longlayacak, düştükçe longlayacak...ha buradan döner ha şuradan döner derken bi bakmışki sıfırı tüketmiş...
düşerken hep birlikte bakalım DİĞER alış kısmı hep şişkin olacak...[/QUOTE]
Yani diyosunki ne olursa olsun
yine [B]ÖKÜZÜN [/B] [B][COLOR="DarkGreen"]TRENDE [/COLOR][/B]baktığı gibi bakacaklar ?
İşin şakası yok gerçekten çok dikkatli olmak lazım gece kesinlikle kalmamalı.
[QUOTE=SaNCaKTaR;109475]artık bu vade kısa yeniyor belki 200- puan yada 500 ama kısa hazıran sonuna kadar yalan bıze bu yuzden her yerden long diyorum artık .lelele[/QUOTE]
Bu düşünce genele yayılınca düşüş başlar...
Sanırım yarın genele yayılır...
[QUOTE=fXci;109485]Yani diyosunki ne olursa olsun
yine [B]ÖKÜZÜN [/B] [B][COLOR="DarkGreen"]TRENDE [/COLOR][/B]baktığı gibi bakacaklar ?[/QUOTE]
yükselişte tokat yiyen arkadaşlarıma demedim öküz lafını yanlış anlaşılma olmasın üzülürüm:(
Yok yaaa, şu grafiğide bi türlü atamadım, şimdi sanırsam yataya geçseler bugün 41225 aşağısı çok zor oldu, herzaman ikinci seans hareketli olurdu vob, bugün ilk senasdan işi bitirdiler, yada bitirmedilerde ikinci seans dahada agresif olarak ilk senasında üstünde bir alım dalgası gelecek diyorum, başka türlü 43500 lere gidilmezki, ayada her zamanki gibi hikayeden haber çıkarırlar, IMF len anlaşmaya çok çok çok az kaldı, ama cidden bu sefer ramak kaldı türünden haberler, bir yetkiliden, yada sanki ekonomiden sorumlu devlet bakanının ağzından, yada bakana sorarlar IMF işi ne oldu diye, oda şimdilik olumlu çalışmalara devam ediyoruz dedimi hadeeeeee hoooooop asansörlen yukardayız, bunlara alışmalı....
Şimdi sat sinyali gelmeden kısaya geçilmez diyorum, arkaya yaslanma zamanı, en azından en kısa periyod sat verene kadar....saygılar....
[quote=fXci;109485]Yani diyosunki ne olursa olsun
yine [B]ÖKÜZÜN [/B][B][COLOR=darkgreen]TRENDE [/COLOR][/B]baktığı gibi bakacaklar ?[/quote]
bakan kar etmez belki ama zararda etmez abi...bahsettiğim şey bakmak değil trende ters hareket edenler şimdi düşüş başlayınca yine ters hareket edecek...hepsi değil elbette ama büyük çoğunluk.
[URL="http://img15.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1f.jpg]"][URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1f.jpg][/URL][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7212/screenhunter1f.jpg[/IMG][/URL]
2001 krizini bi daha koyayımda aklımızdan çıkmasın ne olur ne olmaz unuturuz.:D:D
[quote=Larossıan;109486]İşin şakası yok gerçekten çok dikkatli olmak lazım gece kesinlikle kalmamalı.[/quote]
Yüzde 90 shortum gece.Her gün daha da düşüyor short maliyetim.Longtan kazanıyorum.Artık seviyeler delirdi.
[QUOTE=SEYYAH;109490]bakan kar etmez belki ama zararda etmez abi...bahsettiğim şey bakmak değil trende ters hareket edenler şimdi düşüş başlayınca yine ters hareket edecek...hepsi değil elbette ama büyük çoğunluk.[/QUOTE]
trende öküz bakış açısıyla bakmak long yapmak demek seyyah :p birnevi bull emma has bull degil
yaw fx'ci, bunlar senin sistemi çöpe attırmaya niyetli galiba. :..:
[quote=GOKHANFINDIK;109492]Yüzde 90 shortum gece.Her gün daha da düşüyor short maliyetim.Longtan kazanıyorum.Artık seviyeler delirdi.[/quote]
efg satışa gectı hayırdır,
41650den flat buralardanda cok fazlas yukarı gidemez bence..
Siz onu bunu boşverinde, ikinci seans uzunlar para edermi yoksa kapatammı? ikinci senas piyasayı yukarı süren bull piyasa yapıcıları, pardon ömküz piyasa yapıcıları 43500 lere atarmı, bugün MC yemeyen kalmayacakmış diye duydumdu:) ne dersiniz arkadaşlar? saygılar....
[quote=SaNCaKTaR;109495]efg satışa gectı hayırdır,[/quote]
"o grup" satışı başka kurumlarla dağınık şekilde yapacaktır.
çoğu kişinin EFG'nin 110.000 longu olduğunu, bu longların 62.000'inin KY'ye ait olduğunu bildiğini o grup da biliyordur.
Bunlar kafaya taktımı bişeyi yapar diye biliyom ama, ömküzlük başlarına vurduysa bi ihtimal ikinciseans yatarlar, aman sat sinyali gelirse dikkat diyorum, buralarda Ali cengiz kuvvetli olur tahminim, saygılar....
[quote=furkan;109496]41650den flat buralardanda cok fazlas yukarı gidemez bence..[/quote]
biz bu cümleyi 39.000lerden beri kuruyoruz. :..::..:
[QUOTE=unlimitted;109500]biz bu cümleyi 39.000lerden beri kuruyoruz. :..::..:[/QUOTE]
siz erken başlamışlsınz ben yeni başladım 3000puan kadar hakkım var ozaman :)
41225 edikkat, gerisi hikaye, malları tutuyolar:) mecburi tabiki:), daha yol var yada yok bilemiyoruz, desteklere dikkatli yol almak lazım, işin sonunda kısaya geçicez elbet, dönüşü kesinlikle kaçırmamalı...sırf bu yüzden boğa piyasasından para kazanamıyorum, bi uzun bi
kısa elde var sıfıra yakın kazanç, zarar olmasında bugünkü gibi,, onuda akşama sağolsunlar telafi ederler heralde:) ben kesin gözüyle bakıyorum uzundayım o yüzden, bunlar bişeyi kafaya taktımı yapar aaaabi:)...saygılar...
41750 den uzun kapattım..sistem al da. ..sat gelinceye kadar flatim..
Kurtlar Vadisi 58. Bölüm Fragmanı
[URL="http://www.yazete.com/video.asp?vid=6188"]http://www.yazete.com/video.asp?vid=6188[/URL]
bugünün tamamını (evet sabah 09:15'ten bu dakkaya kadar) aşırı alım bölgesinde geçirdik.akşamı da böyle kapatalım da, tarihi bir gün olsun.
şaka gibi...
[QUOTE=furkan;109501]siz erken başlamışlsınz ben yeni başladım 3000puan kadar hakkım var ozaman :)[/QUOTE]
48000de başlrım shorta:..::..:.boks.
[QUOTE=enorton;109504]Kurtlar Vadisi 58. Bölüm Fragmanı
[URL="http://www.yazete.com/video.asp?vid=6188"]http://www.yazete.com/video.asp?vid=6188[/URL][/QUOTE]
vay vay vay aksiyon var yine
önce bir abim geldi ekranı açık görünce başlattı anlatmaya neye takılıyorsun dedi vob deyince baktım kumar muhabbetleri açılıyor:..: kapattım,
adam diyorki 80lerin sonu 90 ların başı gibi ben istanbulda ayaklıborsada işlem yapmışlığı var, böyle ralli yi diyor bir borsa ilk açıldığı yıllar 86-89 gibi gördüm birde en son 99 da gördüm diyor:D:D:D
pariteler de geri gelmeye başladı dönüş sinyali olabilirmi arkadaşlar.
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Uzun süredir pek bişeyler yazamıyorum sayfaya. piyasayı uzaktan izlemekteyim.Kıssadan hisse İMKB30 ile öngörümü belirtiyorum.
Yukar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]daki göstermeye çal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m gibi [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, k[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]sa vadeli yükselen trent kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]üst direncine Cuma günü yapt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kapan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]la çok yakla[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, 40800 seviyesindeki fibonachi düzeltme direncini geçerek yükselen kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n üst direnci olan 41700 seviyesine do[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ru hareketlendi. Ancak bu yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]e ra[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]men, grafikte de i[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]aretledi[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]im gibi, i[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lem miktar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]de[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]il, dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]gözleniyor. Bu durum biraz yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]in devam[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndan endi[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]e verici. Fakat bu endi[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]emiz tamamen geçmi[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ten gelen tecrübe ve kitabi bilgilere dayan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yor.
Piyasa, ana kural[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]olan ‘’herkesin gördü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü ve bildi[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i haberden para kazan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lmaz’’ desturu ile hareket etti[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]inden; mevcut durumun yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i törpüleyece[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i ve piyasay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kesinlikle dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ürece[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ine dair net bir sonuç ç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]karmak da erken. Bu nedenle teknik analizi icat edenler;
mevcut durumda oldu[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]u gibi, yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]e ra[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]men i[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lem miktar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda art[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]olmamas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]v.b. durumlar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n, öncü sinyal oldu[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]unu ve dikkatli olunmas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]gereklili[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ini vurgular ama asla pozisyon al[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n demez. Pozisyon al[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nmas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]daima net yön belli olduktan sonra tavsiye eder.
Çünkü piyasan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n yukar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]da yazd[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m desturunu, 400 y[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ldan fazla olan borsac[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k tarihinde, ilk biz Türk’ler icat etmedik...![/LEFT]
[/FONT]
şimdi bktım 99 da 3 ayda 5000 küsürden 20000 e gelmiş
4 evet tam 4 kat artmış borsa.lelele
biz ne yapmışız 22000 den 33000 e gelmişiz sadece %50
yani diyeceğim dibin dibi vede tepenin de tepesi yok.
Çok ciddi bir rakam eksideyim.Üvvv.Az önce artı oldum.Şimdi yine full eksi.Bugünü bakalım kac puan eksiden 19. iş günü artıda kapatabilecekmiyim.Büyü bozulur bugün.Başa saracam gibi kasedi.
bu piyasa ne zaman düzeltmeye gider,
ne zaman takas artıya geçti ozaman artı takasla götürürler bence tabii.
[QUOTE=fXci;109414]bana sanki teknik olarak 42600 hedefledi vob gibi geliyo emma mena mor flat kalcam.[/QUOTE]
dedim ve inek gibin baktım uctu gitti emma 42600 cort olcam kimse tutamaz .dng
[QUOTE=traderx;109508]önce bir abim geldi ekranı açık görünce başlattı anlatmaya neye takılıyorsun dedi vob deyince baktım kumar muhabbetleri açılıyor:..: kapattım,
adam diyorki 80lerin sonu 90 ların başı gibi ben istanbulda ayaklıborsada işlem yapmışlığı var, böyle ralli yi diyor bir borsa ilk açıldığı yıllar 86-89 gibi gördüm birde en son 99 da gördüm diyor:D:D:D[/QUOTE]
Ben de 99 dan bu yana borsadayım, hatırlayanlar bilir 1999-2000 yıllarındaki ralli ogünden bugüne kadar asla görülmedi, ben görüleceğini de sanmıyorum çünkü tüm kağıtlar gidiyordu. Dohol bir yılda %1000 yapmıştı. A tipi fonlar %200 getirisi vardı bir yılda. Ben YKB nin A tipi metal sektörü fonu ile 1500 lirayı 3 ayda 4500 lira yapmıştım. Ogünler efsaneydi, sizin abi biraz abartmış ya da o günleri unutmuş. Ayrıca 2001 krizinden sonra 11 eylul saldırılarına kadar düştük ve endek yanlış hatırlamıyorsam 5600 leri görmüştü. 8750 den aldığım zoren i 3-4 ay sonra 30000 den sattım. Derviş gelince yine böyle imf muhabbei ile borsa 16000 lere kadar yukselmişti. Yani 3 katı. Şimdi 22000 den 33000 e yukseldik, %50... Yorum sizin...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109298][COLOR="Blue"]Tek sorunum var abi şu anda.Para çok büyüdü.Adetlerim pasifte kalıyor.Tahmin edeceğinizden çok çok büyük adet.O yüzden para atmam lazım dışarı.[/COLOR]Hem shorttan longa dönerken adet iki katı oluyor.Çare bulmam lazım.Bu arada ben 125 ten shortlayınca 050 gördük bozmadım.O poz 450 ye kadar gitti.Borsa bu nasip.Ama durmak yok.Önemli olan artıda kapamak günü.50 lira bile olsa.Ben perşemde günü 39375 longladım en dipten 39100 den shortladım.Orada maliyet 500 puan girdi.Ama acısını aldım bugün.O yüzden zararı kabullenmek lazım.O shortta inatlaşsam bitmem sadece 5 6 saati buluyordu.[/QUOTE]Yok mu kelepir bir ev sağda solda?