[QUOTE=fXci;109514]dedim baktım ve uctu emma 42600 cort olcam kimse tutamaz .dng[/QUOTE]
yapamayacaksınız bence.dng
Printable View
[QUOTE=fXci;109514]dedim baktım ve uctu emma 42600 cort olcam kimse tutamaz .dng[/QUOTE]
yapamayacaksınız bence.dng
LONK devam artık çılgınlık boyutundayız işin...
Olmaz, bugünkü yükseliş belli ettiki spot 30 en az 43000-43200 seviyelerini hedefleyen bir yükseliş yapıyor, vobda oralarda olur gibi, o seviyelere gelince IMF haberiylen bir tavan yaptırsalar, aynen 48000-50000 oluverir, tepeler görülecek üç gün tepeyi geçemeyecek ve ondan sonra full kısa girilecek diye düşünüyorum:) boşuna kısa kovalamışım, yinede bi ters bi düz durumu idare etmek lazımdır, saygılar....
[QUOTE=SEYYAH;109518]LONK devam artık çılgınlık boyutundayız işin...[/QUOTE]
43XXX mıydı sizin grafda hedef
Evet evet, ralli başladı yine:)
Ralli ralli ralliiii.lelele.lelele.lelele
5 Kakkalık ziestenime baksanıza
[IMG]http://i40.tinypic.com/2qlrck9.png[/IMG]
07.10.98 imkb 100[B] 1858[/B] ve 17.01.1999 imkb 100 [B]20617[/B] yi görmüş, tam %1000 artmış yaklaşık 14 ayda...
[QUOTE=traderx;109361]yatay yatay gidiyoruz bu hafta içinde belkide bugün, artı makasa geçerlerse şaşmam.[/QUOTE]
300 puan sonra artı makastayız:D:D:D
[QUOTE=QUEEN;109517]yapamayacaksınız bence.dng[/QUOTE]
Kraliçem Gass verme :p
teminat tamamlamaya oynadılar sanırım.
kendime sinir oluyorum..
çıktığım noktadan 600 puan yukardayız :(
[quote=QUEEN;109520]43XXX mıydı sizin grafda hedef[/quote]
tam hesapladım flama direği kadar üçgenin kırıldığı noktadan yukarı çıkış...
kabaca göz hesabı ile 42.500/43.000 ler gibiydi...tam hesaplamadım vallahi...
17.09.2001 imkb 100 [B]6881[/B] 08.01.2002 imkb 100 [B]15000[/B] artış %118 süre 4 ay...
[IMG]http://i40.tinypic.com/fdapn8.gif[/IMG]
samba:)
[QUOTE=YAVUZHAN;109527]kendime sinir oluyorum..
çıktığım noktadan 600 puan yukardayız :([/QUOTE]
derin nefes al sakin ol odaklan
Spot endeksler saatlik üst bolinger bandına yapıştı yukarı açılıyor, böylelikle spot 100 için 34 in biraz üzerine, spot 30 içinde 43000 in biraz üzerine denk gelen bir çıkışın henüz ortasındayız görülüyor....saygılar...
[QUOTE=unlimitted;109349]neden kızayım. ben her yoruma, her düşünceye saygı duyarım. karşılığında beklediğim yegane şey de aynısıdır. :)
yalnız bence tercihinde 37binlerden long olan birisinin cebe koyduğu 3.700 puan karın etkisi büyük.
benim sorum, "bu 5.000 puanlık hareketi flat geçirmiş olsan" şeklindeydi.
ve hala, yine de long basardım diyorsan, oynayış şekillerimiz farklı derim.
ki bu da çok normal. pozisyon almak ve kapatmak, karakterle bile alakalıdır bence...[/QUOTE]
Soruyu öyle değil de şöyle sormanız lazımdı. VOBun grafiğini koaycaksınız bu yurtdışında bir hisse senedi tekniği bu ne yaparsın diyeceksiniz ona göre işlem yaptıracaksınız. Sayın Queen bir link vermişti onun gibi olacak. O zman duygusallıktan biraz daha arınmış olur.
Spot açılışında ali cengiz yaptılar:) akşama kapanışa daha çok var, 41225 stoplu uzunlara devam, saygılar....
kar satışları geldi sanırım buraya kadardı alanda hayrını görsün .
Borsa dağılacak longlamayın açık ve net.
full kısa 750 den :D:D:D
41800 den sistemli kısa...
Aldıkları gibi veriyorlar kimse yetişemiyor bile
İşte olay budur...
Şimdi bu silkeleme aslında bugün MC tamamlayanlara, MC tamamlamak için bir miktar satış yapanlara psikolojik olarak, hah işte zirve görüldü dönüyor, ben sattım kapattım şimdi düşer tabiii dedirtecek, sonrasını sizler biliyorsunuz....psikolojiye ounuyolar resmen:) saygılar...
eşşek gibi 42000 görecek dedim oraya geldi dönüşte 850 ortalama ile malları çıktım short yapamadan düştü .
Vatana millete hayırlı ola buraya kadarmış
bu ne ya ?
Bari bu gün eksi kapasak...:)
Bu arada ben stop seviyesini kaçırdım, bide terse zarar yazmıyım şimdi.... ama oda ne, akabinde toparladılar, kapatıcam uzunları dedim kapatamadan yükseliyo bu yaaa:) neyse, bakıcaz bakalım, nasılolsa 40750 altında kısadayım artıkın, bugün zarar yada kazanç hanesine bakmıyım en iyisi, saygılar....
yağmur gibi yağdırdılar
41200 den shorta geçtim, sistem al verirse yeniden longlarım...
[URL=http://img22.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1w.jpg][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/5863/screenhunter1w.jpg[/IMG][/URL]
25 puan 25 puan yükseltmekten sıkıldılar tabe, onlara da hareket lazım.
al sana hareket!
Strese gerenk yokmuş, manyadılar iyice, stop çalıştırıp hoooop yukarı çek.... oh ne ala vob bu yaaaa...
bitti galiba...
Bişey oldu galiba... ama uzunlar elde kaldı, stop yapamıyom ne iştir...bana bi çare...neden stop olamıyorum...elim varmıyor stop olmaya....
[quote=SEYYAH;109552]bitti galiba...[/quote]
yesssssssssss
millet hep aynı sistemlerimi kullanıyor..bar sat verince blok satışlar geldi...
Acaba düşerkende uzundamı kalıcam hakkatende?....