41300 short
Printable View
41300 short
alman bankaları iflas etmiş diye haber yayınlandı cnbc-e de..
hamdolsun parçalıyorlar:D:D:D:D
Bu satışları spotta karşılarlar ve ağırlık ortalamaları üzerinde durursalarki düşük ihtimal burası uçmak değil roket olur bu vade.vob ağırlıklı altına kaydı hayırdır.yarın tarım dışı istihdam var yurt dışını biliyor olabilirler.
15 dk d 1000 puan aşağıya geldik, neden? Yok... Bundan sonra neden yukseliyoruz, neden düşüyoruz diye sormanın gereksiz olduğunu bir kez daha anladık. Sistemlere uyun yeter, kimse tepe ya da dipi bulamaz. 39500 den AL veren sisten 41200 den Sat verdi, 1700 puan kar Allah bereket versin. Tüh 42000 i gördü, keşke ordan satsaydımla iş yürümez. Durmak yok yola devam... :)
41600 stop long olurum
Zirvede yanıldım der geçerim, artık taşıycam bu uzunları ne yapalım, hedefe bu hafta varmalarını8 bekliycem...saygılar... düzeltmeye elde uzunla yakalandım yine her zamanki gibi, oysa bugün hiç ellememelydim flat kalmalıydım,, iş bittikten sonra böyle kendimi avutuyorum işte.
Size tam KY psikolojisi yansıtabiliyormuyum? saygılar...
uzunculara son bi kapama fırsatı vereceklerdir. ne de olsa bunu "uzuncu dökme hareketi" gibi göstermeleri lazım.:D
[QUOTE=Larossıan;109555]yesssssssssss[/QUOTE]
üstad daha yeni başladılar sanki
Benim sistem 5 dakikalık sat vermedi ilginç....
[QUOTE=bull market;109567]Benim sistem 5 dakikalık sat vermedi ilginç....[/QUOTE]
momentumlu 1.000 puan düşüşe sat vermeyen sistemi tekrar kontrol etmek lazım..
Son alını 39500 de veren sistemim, sat vermediği gibi 41000 de al teyit verdi..Yani devam diyor...Yani bunu realiz eşiğinin üstünde bir nokta olarak görüyor...
42,000 den uzunlayıp su içmeye giden bir vatandaş döndüğünde 1000 puan yediğini görünce ne yapar acaba ? :(
41100 altında kısa kalmak gerekir..
Herşey teknik millet burada.Bu hareketi 1 saattir konuşuyoruz burada Osmanla.Borsanın anasını everecekler.Baş oluşuyor.Sıra göçertmede.Full short devam.
41100 üzerinde hala şansı var longcuların.
Bu iş bitmiştirr..
[quote=gokhanfındık;109572]herşey teknik millet burada.bu hareketi 1 saattir konuşuyoruz burada osmanla.borsanın anasını everecekler.baş oluşuyor.sıra göçertmede.full short devam.[/quote]
gökhan, baş mı kaldı yardılar resmen, ortadan ikiye böldüler...:)
[QUOTE=abka;109568]momentumlu 1.000 puan düşüşe sat vermeyen sistemi tekrar kontrol etmek lazım..[/QUOTE]
Sistemimden memnunumda, zaten sisteme uymuyorumki şu yükselişte:) 29,04,2009 da başlayan 36625 de al vermiş sistemim, henüz Haziran vadede sat yok iyimi :o... 5 dakikalıkda bile sat vermemiş, ayıbetmişim resmen...
[QUOTE=Astatin;109569]Son alını 39500 de veren sistemim, sat vermediği gibi 41000 de al teyit verdi..Yani devam diyor...Yani bunu realiz eşiğinin üstünde bir nokta olarak görüyor...[/QUOTE]
ama CORT demiycek anlamına gelmeyor..
benim anna ve 5 kakalık halen long
325 ten anca yakalayabildim ben..
41100 altında geceyede kısa..
spotta aham şaham br parçalama durumu yok, tırsıyorum:D:D:D
[QUOTE=misafir;109570]42,000 den uzunlayıp su içmeye giden bir vatandaş döndüğünde 1000 puan yediğini görünce ne yapar acaba ? :([/QUOTE]
VOB açıkkken oruç tutmaya başlasam iyi olur diye düşünür herhalde.
Kahretsin bugün de artı kapatacam portföyü.
şimdide 600 puan anında yukarı yapsın:)
hale bak arkadaş, 36.250den 42.000e 3 günde gelmiş borsada milletin eli 41.200lerden shorta gitmiyor...
bu adamlar bu kadar mı güzel yapıyor bu işi yaw...
işin tuhafı benim sistem kesin sat verir diye düşünüyordum ama hala sat vermedi meret.
41000-42000 arası yataya geçtiler, spot zorlandı galiba...tekrar yukarı hareket deneyecejkler sanırsam, TÜPRAŞ ı falan alıyolar...
[QUOTE=enorton;109419]Belki biraz klişe bir laf olacak ama pozisyonda ısrar etmemek lazım. Nisan vadenin ilk günlerinde yurt dışı artıyor ve biz artmıyorduk, ama adamlar yeni dip yaparken biz eski dibimize bile gidemedik. Ben bu durumu merak ediyor ve her fırsatta her türlü platformda insanların görüşlerini alıyordum. Burada bir çok kişi bu durumu py nin nisan vadede ağzına kadar shortta olduğuna yorumladı. Ben bu karşı çıktım çünkü eğer öyle olsaydı yurtdışı yeni dip yaparken biz de yapardık. Ama itiraf etmeliyim ben de bu durumu açıklayamadım. Kokusu sonra çıkacak dedim. Gördük py nisan vadede ağzına kadar short değilmiş, nisan vade en üstten kapandı. Burada İmkb 100 de 19000 hedefleri veriliyorken çok uzun süredir takip ettiğim başka bir sitede yazan birinin imkb 100 de yıl sonu 45000 hedefi verdiğinden bahsetmiştim.[COLOR="Blue"] Sn vobix dışında bu kişinin kim olduğunu soran olmadı.[/COLOR] Bir çok kişi de dalga geçti. Sözün özü her çıkışı "burası tepe", " bu borsa buradan döner" söylemleriyle kapattık. 19000 beklerken 33000 olduk. Artık 35000 görülmeden geri dönüş olmaz bence. Ama ben ne zaman sistem sat verirse o zaman satarım. Kimse pozisyonunda ısrar etmesin. Bir çok kişinin sermayeyi sıfırladığını duyuyorum şu son yükselişlerde, inanın içim cız ediyor. İddialı yorum yapan arkadaşlara da biraz daha temkinli olun diyorum. Sn abkanın dediği gibi borsa gridir. Kimseyi kırmak istemem, hatam olduysa affola...[/QUOTE]
İlim Çinde de olsa gidip alacaksın ;)
He heee, rallilerde silkelemeyi unutmuş yatırımcı, hatırlatacaklar:) saygılar...
SAT vermedi hala sistemim...
şuan bişey yok buradan yukarı dönerse 42500 cepte :)
Tekrar uzuyolar, uzunları artırdım iyi oldu:) saygılar...
tekrar long iyi silkelendim
[QUOTE=YAVUZHAN;109428]mayıs ayında + makas yaparlarmı ki ?
bence taktik değiştirmezler..[/QUOTE]
Şu IST30 fonu çıktığından beri artı makas olmuyor. Acaba ordan arbitraj sağlanmasın diye mi ekside tutuyorlar bu makası. aylık faiz getirisi %1lere düşmüş durumda. Arbitrajdan %2 yakalamak çok kolay olurdu. Garanti iş iseven yatırımcıalr kullanırdı mesela.
satışın devamı gelecektir diye düşünüyorum
full short 41750den
short devam
[quote=unlimitted;109565]uzunculara son bi kapama fırsatı vereceklerdir. ne de olsa bunu "uzuncu dökme hareketi" gibi göstermeleri lazım.:D[/quote]
[quote=furkan;109589]şuan bişey yok buradan yukarı dönerse 42500 cepte :)[/quote]
bakıcaz... :..:
[QUOTE=bull market;109437]Şimdi ben aynen 43600 civarına bekliyorum:), uzuna geçtim biraz, 43600 e gitmezse şerefsizdir bu vob:), pardon Vob un ne günahı var yada rakamların, hergün yukarı süren piyasa yapıcılar bilir nede olsa işini:) sabah yediğimiz kazığı çıkaralım biraz değilmi, saygılar....[/QUOTE]
43,600de boşluk var. Rakam ordan gelmiştir.
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;109593]satışın devamı gelecektir diye düşünüyorum[/QUOTE]
gelebilir emma önce çistemler bi şort desin.
emma çistemlerin cort demesinede guvenmemek lazım yataya girebilirik ondan 42600 olursa CORT baskada birşey demiyorum