lehmanı eğer satın alacak olsam heralde bende dip dip aşağı gelmesini bekler, sonra aılıcı olurdum bu ciddi bir beklenti bence gözden geçirin
Printable View
lehmanı eğer satın alacak olsam heralde bende dip dip aşağı gelmesini bekler, sonra aılıcı olurdum bu ciddi bir beklenti bence gözden geçirin
[QUOTE=Vob Trader;33244]479oo den uzun[/QUOTE]
not: geceye asla uzun girmem
[QUOTE=bozok;33245]lehmanı eğer satın alacak olsam heralde bende dip dip aşağı gelmesini bekler, sonra aılıcı olurdum bu ciddi bir beklenti bence gözden geçirin[/QUOTE]
Lehmanı neden satın alacaksınız ki?
arkadaşlar şu anda sadece lehmanın batması iflas etmesi mesele değil, arkasından merill, raymond gibi daha bir çiok şirketinde batabilir, bu durumda dow 5000 yapacak değiller heralde, buna bi çare bulur amerika budalehmanı kurtarmakla başlayabilir
[QUOTE=Vob Trader;33244]479oo den uzun[/QUOTE]
48 den sahiplerine teslim edildi.
[QUOTE=bozok;33248]arkadaşlar şu anda sadece lehmanın batması iflas etmesi mesele değil, arkasından merill, raymond gibi daha bir çiok şirketinde batabilir, bu durumda dow 5000 yapacak değiller heralde, buna bi çare bulur amerika budalehmanı kurtarmakla başlayabilir[/QUOTE]
Kurtarmak çözüm mü? İşte sorun burada:) Ayrıca neden 5000 olmasın dow? Ayrıcalığı mı var?
Ayrıca yeni bir kurtarma haberi aynı etkiyi yapmayacaktır..
Hadi canım uğraştırmayın.. Hedefe kitlenin.
Hedef 46.600.....
[QUOTE=Vob Trader;33249]48 den sahiplerine teslim edildi.[/QUOTE]
helallll+.+.
trend olunca bana uzun yasak...
ancak yarıyı flatlayıp geri vererek işlem zevkini tadıyorum...
iş olsun,dikkatim dagılmasın diye..
yoksa uyuyup kalacagım ekran başında..:D
[QUOTE=mbm;33252]helallll+.+.
trend olunca bana uzun yasak...
ancak yarıyı flatlayıp geri vererek işlem zevkini tadıyorum...
iş olsun,dikkatim dagılmasın diye..
yoksa uyuyup kalacagım ekran başında..:D[/QUOTE]
baktım veride verecekleri yok düz mantık verilmeyen vadeli alınır:) baktım 48 üstünde gideceği de yok gidemeyen vadeli verilir :) puhahahaha
[QUOTE=catedral;33251]Hadi canım uğraştırmayın.. Hedefe kitlenin.
Hedef 46.600.....[/QUOTE]
zaman varmı bacım.....:D
yarın veya bugün....
şurda 1000 puan kaldı senin yere...
biraz ıkınsalar kapanışa yetiştirirler...:D
yalnız teo ağaya üzüldüm bugün sistemden kopmasa sat geldiği an stop olup satsa gene el arabasıyla para balyası çekior olcakdı:(
arkadaşlar belki size ilginç gelebilir ama ben uzunum, bu beklenti ile tutmaya devam:)