altına hücum başladı... neiştir acep?
Printable View
altına hücum başladı... neiştir acep?
[quote=fXci;109597]gelebilir emma önce çistemler bi şort desin.
emma çistemlerin cort demesinede guvenmemek lazım yataya girebilirik ondan 42600 olursa CORT baskada birşey demiyorum[/quote]
Cortladı zaten ara gazı veriyorlar.:D
kısa ya devam..
sistemim 375 sat verdi :D:D:D
Longcu arkadaşlar lütfen dikkatli olunuz.
[QUOTE=VOBiX;109596]43,600de boşluk var. Rakam ordan gelmiştir.[/QUOTE]
Yok oaradan değil, nereden geldiğini garfik açıklıyor, haftalık grafiğimiz spot 30 un 2008 den bu yana kaydettiği düşüşler yükselişler hangi dşirençten dönmüş gösteriyor, haaa, dirancini aşar tekrar altına düşermi, olur olur, direnç seviyelerinden dönecek diye bi kural yok, ama direnç denenecekmi? bence ne kalmış şunun şurasında 43000 lere:) saygılar...
[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/937/haftalktepeler.png[/IMG]
piyasa izlerken kolay kolay arkama yaslamam
hem arkama yaslamdım hemde kayfemi getirdim, boğalara duyurulur:D:D:D
[QUOTE=Larossıan;109599]Cortladı zaten ara gazı veriyorlar.:D[/QUOTE]
le larossian abey benim 5 kakalık cistem halen long ANNA zaten bugun vermez cort
Taa 39700 aşagısı olursa belki
yok yok PY benim teknik ŞORT seviyemi (42600 )duydu bana inat önceden çevirdi namıssız kraliçem haklıymış
ANNA
[IMG]http://i41.tinypic.com/wmi6b4.png[/IMG]
alman bankaları iflasın eşiğinde haberiyle beraber 1000 puan geriledik daha sonra bu haberle ilgili bişey duymadım.
kayahan almanyadan yazıyordu sanırım ?
bilgilendirse nedir durum diye :)
balonu bu kadar çok şişirirseniz, patlaması da böyle olur.
10 dakikada %2,5. yuh be.
[QUOTE=unlimitted;109583]hale bak arkadaş, 36.250den 42.000e 3 günde gelmiş borsada milletin eli 41.200lerden shorta gitmiyor...
bu adamlar bu kadar mı güzel yapıyor bu işi yaw...[/QUOTE]
"Abi 37,000lerden ksıa açan arkadaşları batırdılar nasıl ksıa açalım" bile dedirtiyorlar :D
Full long.
41400 üstünde stop !
[quote=fXci;109605]le larossian abey benim 5 kakalık cistem halen long ANNA zaten bugun vermez cort
Taa 39700 aşagısı olursa belki[/quote]
ben olsam bu borsada herşeyi ihtimal dahilinde bulundururdum. :)))
Spot 30 içinde saatlik garfik atayımda son durumda sattan ala geçerek uyumsuzluğu nasıl yapıyolar görelim dedim, henüz yukarı atak bitti demiyor bu garfik, gerçi sistemim bu değil ama, gerçek sistemim 5 dakikalıkda sat derse satarım ne yapalım, saygılar...
[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/74/spottepeler.png[/IMG]
sat sinyali devam ediyor stop falan yok al derse alırız, herkesi boğa psikolojisine soktular millet kırmızı tuşa basmaya korkuyor artık, bu sefer burdan yukarı roketleriz, silkeleme yaptılar diyenleri
hacamat edebilirler, sistem ne derse o.
heran herşey olabilir..kesin konuşanın ağzına lafı tıkarlar...rahat oturmak yok..
geceye long kalıyorum 42500 ihtimali için..herkese iyi aksamlar
kısaya stop !
geldiği gibi dönmesin 42 bine..
Yukarı çekseler bile mal boşaltmak için çekeceklerdir.Bu iş bu kadardır.
Saygılarımla..
Uzun devam, nası alıyolar amma, düşürseler ya:) neden düşmüyor? çünkü hedeflenen rakamlara ulaşamadılar henüz... hele bi ulaşsınlar, çarpışmayı kaldıracı o zaman görün siz:) saygılar....
[quote=Larossıan;109619]Yukarı çekseler bile mal boşaltmak için çekeceklerdir.Bu iş bu kadardır.
Saygılarımla..[/quote]
15 dklık sistemin sattamı
[quote=Larossıan;109619]Yukarı çekseler bile mal boşaltmak için çekeceklerdir.Bu iş bu kadardır.
Saygılarımla..[/quote]
öyle görünüyor...şimdi bir tur vurduar aşağı SHORT kollayanlar bastı hemen SHORT u...çekerlerse yukarı yandım anam STOP olur ve tekrar aşağı döndüğünde bu sefer kafalarda ACABA ? olur...ya geri yükselirse falan derken atı alan üsküdarı geçer...
eğer bu şapşallar işi biliyorsa bir tur daha çekerler yukarı...çekmezseler bile yine de ellerine kollarına sağlık 28.300 nire 41.050 nire :D
bi daha kısa 300 den.
tahminim kapanış öyle bir yerden olacakki boğlarda ayılarda oha falan olacak:D:D:D
elektrik gitti...diğer modemle baglantı kuruyorum..enerjiyi leptopdan alan modem...ama 90 dak. dayanır..umarım elektrik gelir...
yine yataya bağladılar talaş ediyorlar milleti.
eee, 41.000'lerin yatayı da 300 puan tabe. :..:
[QUOTE=abka;109625]elektrik gitti...diğer modemle baglantı kuruyorum..enerjiyi leptopdan alan modem...ama 90 dak. dayanır..umarım elektrik gelir...[/QUOTE]
90 dakkada gelmezse artık yuh derim
tam zamanında flat oldum .. sanırım.
[quote=abka;109625]elektrik gitti...diğer modemle baglantı kuruyorum..enerjiyi leptopdan alan modem...ama 90 dak. dayanır..umarım elektrik gelir...[/quote]
O zaman umarım flat durumun devam ediyordur.
[quote=fXci;109627]90 dakkada gelmezse artık yuh derim[/quote]
niye ki memleket nireydi sizin? törkey deelmi? :D
[QUOTE=MMO;109629]O zaman umarım flat durumun devam ediyordur.[/QUOTE] kısadayım..sistem sat vermişti.yazmıştım..
[QUOTE=unlimitted;109630]niye ki memleket nireydi sizin? törkey deelmi? :D[/QUOTE]
Hayur ben Türkiye'den'dan'don katılıyorum bizim burda hiç elektirik kesilmez heleki iş saatlerinde hiç rastlaşmadım.
törkey de neresi hiç duymadım adını.dng
alış satış ekranı kafayı yedi,pozisyon göstermiyor.
varmı problem yaşayan başka ?
[quote=unlimitted;108723]"yeyin efendiler yeyin, çatlayana kadar yeyin..."
hay Allah, nerden aklıma geldi şimdi...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
lafım meclisten dışarıdır, polemik olmasın...[/quote]
çatladılar mı acaba...:)))
haziranda beş evde 15 hala cort vermedi
5 kakkalık ziestenim ve ANNA
[IMG]http://i41.tinypic.com/so7ipc.png[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;109633]alış satış ekranı kafayı yedi,pozisyon göstermiyor.
varmı problem yaşayan başka ?[/QUOTE]
her daim:D:D:D
cüneyt arkın gibi gözleri kapalı ama şekilde çarpışıyos.boks..boks..boks.
[quote=fXci;109632]Hayur ben Türkiye'den'dan'don katılıyorum bizim burda hiç elektirik kesilmez heleki iş saatlerinde hiç rastlaşmadım.
törkey de neresi hiç duymadım adını.dng[/quote]
seneeee, 1999.
isviçre'den bir arkadaşım gelmişti.
şehir bölge planlamacıydı. bulunduğu şehirde en son elektrik kesintisi, 1979'da bir kere 25 dakikalığına meydana gelmiş ve bunu belediye 1 ay öncesinden her eve bir yazı göndererek haber vermiş.
:)))