65000 de duruma tekrar bi gözden geçiririz artık
Printable View
65000 de duruma tekrar bi gözden geçiririz artık
saraylı abey ema55 den eşşa gelişte wma kesince shortladım üwwwww :D:D ama çıkışı yapamıyorum abii ühühühühü 500 den falatladım üwww gene düşiyiii ühühüh :)
abi neye göre flatyalayacağuukkk ühüühhü trend olsaydı kaçırdıydım ühühüh
68.300 den yarısı kapandı shortların..
gıaldım bakalım .. ben bugün ters indikatorum ... tavan olabilir yani dikkatli olun .. üvvvvvvvvvv
nedense şimdi de bu inişe güvenmedim..:..:
68.700 üstüne atarlarsa tekrar shortların kalan yarısını da kapatırım..
[quote=seagate;259246]saraylı abey ema55 den eşşa gelişte wma kesince shortladım üwwwww :D:D ama çıkışı yapamıyorum abii ühühühühü 500 den falatladım üwww gene düşiyiii ühühüh :)
abi neye göre flatyalayacağuukkk ühüühhü trend olsaydı kaçırdıydım ühühüh[/quote]
-WMA KESİŞİMİ
-boll+sto
-para yönetimi
-destek direnç ile
sen 2.şık ile çıktın galiba...
sisteme uygun abi...supertrader oldun sen seagate:..:
üwww sto tam dibi yakalamış abii üwwwww pozdan çıkarken stoyu öne alayim üwww :D:D ziztem şahane üww
uzak çekim günlük..sinyaller grafiktekinden bir gün öncedir..bu testdeki ekran olduğundan bir gün sonrası olarak gösterir...
[IMG]http://i45.tinypic.com/330wj6v.jpg[/IMG]
[QUOTE=seagate;259255]üwww sto tam dibi yakalamış abii üwwwww pozdan çıkarken stoyu öne alayim üwww :D:D ziztem şahane üww[/QUOTE]
dik hareketlerde tamam..ama azıcık sertlik kaybolunca çok çok işlem oluyor..
mesela bugün baktığım kadarıyla 4-6 işlem var.yoksa ben mi yanlış bakıyom..çünkü 6,10 agırlıklar bu hareketden önce çok kesişmişler..
Kendimi eşşek yerine konmuş gibi hissediyorum..Bu gerçek olmayacak kadar şiddetli bir şaka gibi. Bu platformu yazanın da, ürün diye satanın da 7 **** ****.....
Bir anlamı kalmadığından yapıştırdığım grafikleri kesinlikle ciddiye almayın. İsteyen yalancı çoban, isteyen mtx garibanı desin..hiç problem değil...
[IMG]http://i47.tinypic.com/eqqlbr.png[/IMG]
[quote=abka;259258]dik hareketlerde tamam..ama azıcık sertlik kaybolunca çok çok işlem oluyor..
mesela bugün baktığım kadarıyla 4-6 işlem var[/quote]
1 sefer 69 ala geçti sora sata geçti 68900 2 işlem :) wmalar da flat kaliyrumm duruma göre sürekli işlem yapmiiim +. halen zat str
ne oldu asti..valla bu sefer çok olmuşlar..ms de den çok şikayetimiz var ..ama en azından bu olay yok
gısa devam toparlandım biraz .. .fdow sayıma güveniyorum .. gısa devam ....
astatin patron geçmiş olsun abi ..üzücü durum gerçekten ...metastock falanda baksana abi . .daha sağlam olur belki ..:o:o:o
[quote=abka;259258]dik hareketlerde tamam..ama azıcık sertlik kaybolunca çok çok işlem oluyor..
mesela bugün baktığım kadarıyla 4-6 işlem var.yoksa ben mi yanlış bakıyom..çünkü 6,10 agırlıklar bu hareketden önce çok kesişmişler..[/quote]
abka,
bugün str de 3. trade içindeyiz ,kısa bu ve benim periodlarda sistemin toplam şu ana kadar:
800 puan civarı karda...:)
asti hocam sat geldimi
[QUOTE=seagate;259261]1 sefer 69 ala geçti sora sata geçti 68900 2 işlem :) wmalar da flat kaliyrumm duruma göre sürekli işlem yapmiiim +. halen zat str[/QUOTE]
mesela 10;35 de ;55 aşşağı yönlü..6 ile 10 aşşağı olduğundan orada kısa yapılmalı..saat 11;15 de flat..çünkü 6-10 kesişim yukarı..
11;45 de kısa..6-10 aşşağı..
12;05 de flat..vs vs..
kısacası bugün 55 aşşağı olunca hep kısa ve flat olmak üzere çok işlem var..
[QUOTE=unlimitted;259179]apla mümkün değil ya o kadarlık kesinti. çüş yani...
açıp konuştun mu ne diyolar?[/QUOTE]
swap ı yani ötelemeyi (günlük taşıma bedellerini) sistem biz pozisyonlarımızı kapattıktan sonra artı yada eksi yönde bize yansıtıyormuş.. artı işliyorsa swap bizim bakiyemize eklenir, eğer eksi yöndeyse bizden alınırmış.. böyle dediler..
sen bir gün sonrasına hiç poz bırakmadığından olmuyor sende kesinti demekki..:)
[quote=seagate;259261]1 sefer 69 ala geçti sora sata geçti 68900 2 işlem :) wmalar da flat kaliyrumm duruma göre sürekli işlem yapmiiim +. halen zat str[/quote]
evet foruma verdiğim periodlarda ben de2 işlem görüyom...:)))
[quote=Astatin;259260]Kendimi eşşek yerine konmuş gibi hissediyorum..Bu gerçek olmayacak kadar şiddetli bir şaka gibi. Bu platformu yazanın da, ürün diye satanın da 7 **** ****.....
Bir anlamı kalmadığından yapıştırdığım grafikleri kesinlikle ciddiye almayın. İsteyen yalancı çoban, isteyen mtx garibanı desin..hiç problem değil...
[/quote]
asti ,
yine mi alı sildi bu ....:o:mad:
55 aşşağı olunca sadece kısa veya flat yapılmıyor mu..şekle göre..yani 6-10 aşşağı kesilince kısa..yukarı olunca flat.. ben mi yanlış anladım.bolenger ve osc şu aşamada yok
[IMG]http://i45.tinypic.com/28m0cnd.jpg[/IMG]
[quote=jerfin;259243]bak şimdi çok sevdim göstergeni.. hep yükselişleri onaylamasın, canımı alsın..:))).brv[/quote]
hulem azcık onaylar gibi oldu 700 puan düşüş oldu şu hale bak...
vay anasını. demek ki düşüşü onaylasa 40 bine 3 günde gelecez. :D
[quote=abka;259272]55 aşşağı olunca sadece kısa veya flat yapılmıyor mu..şekle göre..yani 6-10 aşşağı kesilince kısa..yukarı olunca flat.. ben mi yanlış anladım.bolenger ve osc şu aşamada yok
[/quote]
wma lar aşağı sat verdiğinde boll+sto ile realize edecen abka...
senin verdiin grafikte 3.trade deyiz diye görüyom ben...
bi de matriks ile fx2000 verileri de farklı galiba...:)
yorum yok gısa devam ...
vadeli 30 luk ters
[IMG]http://i45.tinypic.com/msbnnk.jpg[/IMG]
yeşil kanal üst bandını eccuk ihlal ettik.68200 desteği tutmazsa yatay yeşil olan 67500 e kadar ineriz ve ordan yeniden toplarlarız diye düşünüyorum.
[QUOTE=selçuklu;259277]yorum yok gısa devam ...[/QUOTE]
PatronBenim longlar badem oldu sağlık olsun.
[QUOTE=oguzhan;259280]PatronBenim longlar badem oldu sağlık olsun.[/QUOTE]
canın sağolsun oğuzhan patron .. hayırlısı demekte fayda var bence ... :o:o
içerde kalan şemsiye kaşıntı yaptı galiba.....
68300 long.....rest
70250 hedefim hala geçerlidir..... he heeee :D
68.000 e vurmalarını bekliyordum ve vurdular.. buradan son çıkışları olacak 71.000 e gidecekler mi bakalım.. gitmezlerse de spottaki destek kırıldığında dalarız tekrar shorta..:)
shortların kalan yarısısını da kapattım.. full flat kafkemi yudumlarken spotta 53.300 ün kırılıp kırılamayacağını izleyeceğim biraz..
aha veri varmış....
350 kısa o zaman...
uzunlar veri sonrasına ertelendi...
[QUOTE=mbm;259286]içerde kalan şemsiye kaşıntı yaptı galiba.....
68300 long.....rest
70250 hedefim hala geçerlidir..... he heeee :D[/QUOTE]
abi çok histemli gördüm seni deprik ederim ... .brv.brv
68050 ye alış yazıldı....
veriyle ordan uzun olmaya razıyım.....
jerfin hn keşke sembolik sizde bıraksaydınız biraz şort :o
250 kırılsa aşağı ufak çapta bi şelale daha gelecek ama
68225 de uzun olundu..300 den verildi.........
basın leyn.....ahada kıpraşmam gari........
şemsiye çıktı.... şemsiye falan kalmadı......
vay be salmıyorlar aşağıya
[quote=mbm;259298]68225 de uzun olundu..300 den verildi.........
basın leyn.....ahada kıpraşmam gari........
şemsiye çıktı.... şemsiye falan kalmadı......[/quote]
yahu nasıl yapıyosun şu işleri valla brawo .brv ama sanırım iyi kom ödüyorsunuzdur
[QUOTE=Kennym;258928]benim gostergelerimde dunku kapanısta bıle abey assa gıdecek yerım kalmadı ha sektım ha sekecem diye kapattıydı lakin bugun gapla birlikte sanrım yeri iki kere yalayacaklar.. sonrasında ya yanmış ayu gibi zıplayacak yada hissiyatını kaybedip yerde serili kalacak ..
sistemler mi ? saatlik satta 2 gündür .. harici olarak % 100 geri alış seviyesine degip dönüşte %61.8 seviyesini dün yakalamaya çalıştık lakin o da olmadı .. şuan %50 geri alış seviyesinde agustos vade kapanışı.. - gapla birlikte %38,2 seviyelerine gidecektir tutunabilirse ne mutlu aksi takdirde yolumuz uzun :))
cümleten bol şans :))[/QUOTE]
sabah 9,13 te yazdıgım mesaj .. %50 geri alış seviyesinde tutunamayip %38,2 seviyesine 68150 ye değdi 10 dakika önce... peeeh ula anladımki bu zımbırtı ne yaparsa yapsın gosterdıgı seyden farklı davranamıyo.. arada derede yaptıgımız kuruntular bosuna geriden bakıp zaman karsı trade yapmak lazımmış...
68500 e vurup tekrar aşağı gitmesi lazım bakalım
[QUOTE=a.kaya;259294]jerfin hn keşke sembolik sizde bıraksaydınız biraz şort :o[/QUOTE]
biraz arkama yaslanıp piyasanının yönüne pozsuz olarak objektif bakmak istiyorum kaya..
çünkü aşağı kesintisiz devam mı diyecekler, yoksa tepkiye mi geçecekler kararsızlık var.. ve kararsız olduğum zamanlarda pozsuz izlemem gerektiğini acı tecrübelerle öğrendim..:(
STR gibi bir daytrade sisteminde günde 5 trade e kadar normal görmek lazım,yani overtrading değildir..:)
komisyonların buna göre ayarlanması gerek...