ula matriks çok alakasız bi nedenden dolayı donuyomuş sanırım :) az önce bişi farkettim..neyse bu vesileyle ortaya çıktı o da :D
Printable View
ula matriks çok alakasız bi nedenden dolayı donuyomuş sanırım :) az önce bişi farkettim..neyse bu vesileyle ortaya çıktı o da :D
3,874 hacim son 50 dakka
[IMG]http://talhakeskin.net/wp-content/uploads/2012/06/398a5f1b2bf5faab7fe2a94d4f39da3c.jpg[/IMG]
[quote=flexy;429052]ula matriks çok alakasız bi nedenden dolayı donuyomuş sanırım :) az önce bişi farkettim..neyse bu vesileyle ortaya çıktı o da :D[/quote]
Bilgisayar, buzdolabına yakınmış filan deme....:p
[quote=flexy;429050]Seninde mama kabın dolsun :..:[/quote]
zıçma kabı daha önemliii..yemeği her yerde yiyebilir kedü..ama zıçma kabı dışında bir yere zıçarsa evden atarlar
açığa alanlar var ise seans sonu iade gündeme gelebilir
satılan mal geri alınmaz.
[quote=abicim;429051]800 vermiş bize vermemiş...halen 775 uzun olurum. 650 kısaya dönerim...
verdi çakal...
575 sadece stop olacam...biraz dinlenirim bari...[/quote]
stop ve kısa olurum 700 de...
[quote=excali;429056]Bilgisayar, buzdolabına yakınmış filan deme....:p[/quote]
yok patron :D bi yazılım yüklemiştim geçenlerde, onu yüklerken çalışan programları sürekli denetleyen başka bir yazılım daha yüklemiş.Matriks coşunca buda coşuyor o yüzden makine sapıtıyomuş :)
[quote=Astatin;429058]zıçma kabı daha önemliii..yemeği her yerde yiyebilir kedü..ama zıçma kabı dışında bir yere zıçarsa evden atarlar[/quote]
:..::..::..::..::..::..::..::..::..:
[quote=flexy;429065]yok patron :D bi yazılım yüklemiştim geçenlerde, onu yüklerken çalışan programları sürekli denetleyen başka bir yazılım daha yüklemiş.Matriks coşunca buda coşuyor o yüzden makine sapıtıyomuş :)[/quote]
Ulem, gidip bir de Ultra lüks bilgasayar alacaktın....:D:D:D
775 uzun 975 te kapandı.. biraz seyredelim...
[quote=excali;429070]Ulem, gidip bir de Ultra lüks bilgasayar alacaktın....:D:D:D[/quote]
Direkten döndük patron sorma :)
hamdi bey 1900 puan teklif ediyo...almıorum **...kutu ya gidecem...pala nın kutusuna
[quote=flexy;429073]Direkten döndük patron sorma :)[/quote]
Patron,
Snow board öğretmeni tanıdığın var mı??
dow rakamı geçti sayımlar pert hayırlı olsun
[quote=excali;429076]Patron,
Snow board öğretmeni tanıdığın var mı??[/quote]
Hayırdır ? :..:
I have a dream...
Time: TSİ 17:45
Dax: +%0.2
Dow: +%0.9
VOB: -%2.0
...points out "4"...
Astatin S. Kennedy
hade pela emmi ver gazı yukarı geceye kısa kalayım. dicem ama veremezki veremezkiii(hani okuyorsa deyu.hehehe)... bugünkü kar ile artık sen beni stop ettiremezsin....hehehe...(avcı konuştu gene.)flat izleyomm..
beni ya 106.650 de yada 107.700-108.300 arasında oyuna takrar sokar...
[QUOTE=Astatin;429081]I have a dream...
Time: TSİ 17:45
Dax: +%0.2
Dow: +%0.9
VOB: -%2.0
...points out "4"...
Astatin S. Kennedy[/QUOTE]
pehhhhhhh
gralsın
ama dow ranacak gibi
[quote=flexy;429079]Hayırdır ? :..:[/quote]
Biri önüme mama dolu kap koyup, kar üzerinde hızla çekecekmişde. Onu takip etmem gerekiyor. Snow board öğreneyim ki, mama kabını yakalayabiliyim. Yoksa karda aç kalmayayım....:..::..:
4,043 hacim son 45 dagga
Aftttloooooooooooooooooooooooo
[B]Sony Corporation (SNE)[/B]
-NYSE
13.27 [IMG]http://l.yimg.com/a/i/us/fi/03rd/up_g.gif[/IMG] 0.57([B]4.45[/B]%) 10:01AM EST - Nasdaq Real Time Price
[URL="http://edit.finance.yahoo.com/ec?.src=quote&.intl=us&.sym=SNE&.done=http%3A%2F%2Ffinance.yahoo.com%2Fq%3Fs%3DSNE"][COLOR=#0000ff]Add to Portfolio[/COLOR][/URL]
Prev Close:12.70Open:13.18Bid:13.25 x 7400Ask:13.26 x 41001y Target Est:11.63Beta:1.48Next Earnings Date:N/ADay's Range:13.14 - 13.3552wk Range:9.57 - 22.35Volume:1,773,
650 altına gelsin sevinelim ***
750 uzadım 650 kısaya dönerim
sabah longlayan hala karda 106300 lerden vay *****************
longa elim gitmiyor yoksa şu false almanya haberini çözmüştüm :(
kırmızı 3 tamam sanırım
bu vadenin TEPE den gelen en büyük düşüşünü yaptik
-2300 puan
ve geri alişi 38,2 bilem olamadı
bankalar sağlam durdu idi
onnara da vermeye başladilar
çöküş barını aşşa geçtik şimdi sevinebilirim
[quote=abicim;429091]750 uzadım 650 kısaya dönerim[/quote]
kısaldım. stop 107.100
şahsen 105xxx kapanış bekliyorum
skenderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
laaaaaaaaaaaa da neyi satın alacan *****************************
yetmedimi gözün doysun skenderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[quote=excali;429085]Biri önüme mama dolu kap koyup, kar üzerinde hızla çekecekmişde. Onu takip etmem gerekiyor. Snow board öğreneyim ki, mama kabını yakalayabiliyim. Yoksa karda aç kalmayayım....:..::..:[/quote]
Al sana snow board...Rengi de beyaz karda kamufle olur..UZaktan bakanlar way** kediye bak karda pençeleri ile kayıyo..hayalet midir gulyabani midir nedir der tırsarlar veya pis havan olur... ayrıca kamerayı açık tutarsan da kayarken kendini kaydedersin... sudan darbeden filan etkilenmiyi cihaz... teprik ederim...
way**..yıllardır ilk defa bir elektronik cihaz beni bu kadar heyecanklandırıyor neden acaba..bilinçaltı olayı mı yoksa? Which one, witch one:D
a) Biz ünide elektronik okurken Sony bizim için efsane idi..Kimseler daha hayal bile edemezken Sony yapardı çünkü... Sonra, Sony 6-7 yıldır gerilerken, bizim kuşağın efsanesi de gerilediği için üzülüyorduk ve şimdi Sony atağa geçince bu bizde heyecan yaptı
b) Alakası yok cihaz çok iyi
c) Alakası var ama cihaz da çok iyi
d) Başka bişi
[IMG]http://superadrianme.com/wp-content/uploads/2013/01/Xperia-Z_White_Group1_6s.png[/IMG]
kartlar gene yeşeriyor
[quote=seagate;429102]skenderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
laaaaaaaaaaaa da neyi satın alacan *****************************
yetmedimi gözün doysun skenderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/quote]
hacı aklıma düşürdün...iskender sipariş ettim valla
175 kısa 300 stop
çok hızlı yazamıcam artık seans sonu son halimi yazarım
dow düşerken alıyor astatin abey...
böyle olunca sonra...
Filat
Amanin, yine anahtar sesleri gelmeye başladı. Bugün iyi biçiyorlar iki tarafıda....:..:
Snow board öğrensem iyiydi....
[quote=seagate;429112]dow düşerken alıyor astatin abey...
böyle olunca sonra...[/quote]
Priest does not eat rich every time..:D:D:D no rule
[IMG]http://c1301.hizliresim.com/15/q/j7585.jpg[/IMG]
MOodys haberinin gelmeden önceki seviyeye dikkat düşüşün bitti seviyeye dikat... aradaki sadece haber akışı...
abi uyanamadık ....
3 diye tutturunca.... borusal analiz
Dow raLLi senaryoma geri döneyorum...
flat 108.100 potansiyeline karşı...