Geceye short.
Printable View
Geceye short.
Yarına short bakalım ne olcek herkese iyi akşamlar.
[quote=fXci;109716]bence gap bulma derdinde olmayın. cunku bu son ralliyi düşünün adamlar tıpır tıpır yavastan hevaştan yukarı götürdüler.. oyle zart diye kaçmadı. aynısı ŞORT için geçerli gap avcılığı yanlış[/quote]
%100 katılıyorum.
gap'e oynamak kumardır.
ha gün içinde yapmışındır 1.000 puan, en çok onu veririm der oynarsın, ona lafım yok...
ama gün içinde 100-200 hatta 300 puan yapmışsındır, ı ıh, bana mantıklı gelmiyor...
[QUOTE=MMO;109720]Yarına short bakalım ne olcek herkese iyi akşamlar.[/QUOTE]
abi çok acıktın herhal ailecenek bana doğru bakıyosunuz köpeng eti ivrenç olur şimdiden söyleyim
dow yoruldu verecekler dowa ama İşallah bu gece verirler.
[IMG]http://img235.yukle.tc/images/4910zdji.jpg[/IMG]
herkes kısa girmiş..esasında uzun girmek akıl karı değildi..ama sisteme uyacagım inadına binaen uzun girdim...
sistemler alda kapadı..:) ayrıca diceyendustrıyal 8480 üzerine atarsa yarın final için güzel bir yukarı gap açışlışı olabilür...
abka nın yazlık helvası şimdiden hazırdır...sabah 9;15 de servis yapılacaktır..
[quote=MMO;109720]Yarına short bakalım ne olcek herkese iyi akşamlar.[/quote]
hakkaten süper avatar ya...:..:
[QUOTE=Astatin;109725]sistemler alda kapadı..:) ayrıca diceyendustrıyal 8480 üzerine atarsa yarın final için güzel bir yukarı gap açışlışı olabilür...[/QUOTE]
ne finali patron .. final bugündü :) ... dünden kısa devam .. hayatımda hiç margin yemedim bugün yerim diyodum gene yemedim .. ekranda olsam en az 100 kere poz değişirdi bugün benim .. ama gün boyu dışardaydım .. geceye dünden kısa devam ...
fakat final bugündü bence ...
dünkü bedduayı değiştirmeden koyalım .. :D dowda son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar acımasız bir düşüş istiyorum DJI da...8150 altındaki her kapanş bu tanıma uyar.. hahahahahahahaha :D :D :D :D :D :D
Amonra nerdesin patron .. yolla şu Bearsih 6. dalgayı.... olmadı Peygamber develerini yolla .. yap bişeyler kardeşim bugün marjinin yiyecekti nerdeyse .. hahaha :):):)
yok mu bir yetkili agabey!
imf desin,pürüzler azaldı desin...
[URL="http://img15.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1k.jpg]"][URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1k.jpg][/URL][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/3143/screenhunter1k.jpg[/IMG][/URL]
BENİM ÇİZIK DEĞDİMİ DAYANAMAM.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109712]19. iş günü kar durmak yok kar yazmaya devam.Full short gece.Bu dow 8000 lere yaklaşacak bu gece.Görmüyormusunuz.Uçuyor dow vob 500 puan çaktılar.Boşuna bakmayın melül melül.Short zamanı net sattayım.[/QUOTE]
Gökhan her akşam shortta kaldın bu akşamda short kaldın, bende öyle yapıyodum ama bugün artık uzunda kaldım, sen sabah kurtarısın ama ben geç yukarı dönüyorum bu sebpten senin kısada kalmana ben sevinirim...
[QUOTE=fXci;109716]bence gap bulma derdinde olmayın. cunku bu son ralliyi düşünün adamlar tıpır tıpır yavastan hevaştan yukarı götürdüler.. oyle zart diye kaçmadı. aynısı ŞORT için geçerli gap avcılığı yanlış[/QUOTE]
Djı çok iyi gidiyor, akşama düşse bile 8300 altında kapanacağını sanmıyorum, oduda düştü 8300 lerde kapadı, sabaha dow futur artı olur:) yada artı eksi sıfır olur biz yatay açılırız sonra dow futur artı olur ve hoooop, yarın akşama kapanışımız senin 42600 garanti olur:), sonuçta gap aryışı yok kimsede, doğru yönde olmaya çalışma olacak tabii, sistemler sat derse neden satmayalım:)...
[quote=selçuklu;109728]ne finali patron .. final bugündü :) ... dünden kısa devam .. hayatımda hiç margin yemedim bugün yerim diyodum gene yemedim .. ekranda olsam en az 100 kere poz değişirdi bugün benim .. ama gün boyu dışardaydım .. geceye dünden kısa devam ...
fakat final bugündü bence ...[/quote]
evet patron görüntü öyle gibiydi ama 15 dklık sistemelr bile sat vermedi bende... sanki bir yukarısı daha var..şu IMF tantanası olmasa lonkları filatladığım 725 de biraz kısada açardım histemli ama ııhhh...
abka ne oldu elektrik sorunun çözüldü mü?
[quote=Larossıan;109732][URL="http://img15.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1k.jpg]"][/URL]
BENİM ÇİZIK DEĞDİMİ DAYANAMAM.[/quote]
o çizik de çok pis değmiş ya, azıcık usturuplu değseydi tamam döndü bitti derdim de, böyle tepeden taş atar gibi değince huylandım..
neyse, yarın ola, hayrola. biraz aşağıdan cortlarız biz de naapalım. :)
herkese iyi akşamlar.
..[B]hacim patlaması [/B]olurda,endeks gün içi [B]max. noktadan %3 ve üzeri eksi [/B]kapatırsa..işte zirve oluşmuştur...spot en yükseklerden kapattı..2001 krizinde nasıl olmuştu...
endeks 7.000 den 11.000 e kadar 30-40 günde gitmişti..sonra gece imf ile iş tamam denilmişti..ertesi gün tavan açtık.ve 13.000 lerden döndük..ta 8.000 e kadar...11 eylül ile 7.000 indik..
[QUOTE=MMO;109736]abka ne oldu elektrik sorunun çözüldü mü?[/QUOTE] bir saat sonra geldi..
Bu gece düşer boşa strese sokmazlar kendilerini taze taze milleti yakmışlar zati .
Abka grafiği bir koyarmısın acaba?
[QUOTE=Larossıan;109741]Abka grafiği bir koyarmısın acaba?[/QUOTE]
[URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=abkalaar.png][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/4420/abkalaar.png[/IMG][/URL]
geceye 41.350 SHORT...ilk düşüşte SAT vermedi ki vermeyeceğini biliyordum sistemin ciğerini biliyorum çünkü.emme 2.dalışta SAT diyeceğinide biliyordum ve dedi...artık doğru mu dedi yannış mı yarına anlayacağız.LONG derse yeniden LONG larım...
dow da pek şiddetli düşmiyir yedik naneyi...
herkese iyi akşamlar..nasılsa olacak olan olur..sıkıntının anlamı yok..gap i kabul ettim..
[quote=SEYYAH;109743]geceye 41.350 SHORT...ilk düşüşte SAT vermedi ki vermeyeceğini biliyordum sistemin ciğerini biliyorum çünkü.emme 2.dalışta SAT diyeceğinide biliyordum ve dedi...artık doğru mu dedi yannış mı yarına anlayacağız.LONG derse yeniden LONG larım...
dow da pek şiddetli düşmiyir yedik naneyi...[/quote]
Düşer düşer merak etme.:):dü:
BERNANKE: "STRES TESTLERİNİN SONUÇLARININ AÇIKLANMASI, SONUÇLARIN KESİN OLDUĞUNA KANAAT GETİRENE KADAR ERTELENDİ"
ha bernankenin stres testi ha bizim ımf miz
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;109746]BERNANKE: "STRES TESTLERİNİN SONUÇLARININ AÇIKLANMASI, SONUÇLARIN KESİN OLDUĞUNA KANAAT GETİRENE KADAR ERTELENDİ"
ha bernankenin stres testi ha bizim ımf miz[/QUOTE]
saçmalığında bukadarı :mad: en kritik anda bilinmedik bir zamanda cozurt diye vercekler haberi
hatta tesadüf bu ya bizim imf haberiyle aynı günde düşecek haber
geceye flat geri gelişlerde 32.500 destek sanırım.
keltoş bernanke kötü bişeymi dedi ? bu dow neden "küstüm oynamam" triplerine girdi ?
japonlar tatil mi yarında? 2 gündür kapalı sanırım.
[QUOTE=SEYYAH;109750]japonlar tatil mi yarında? 2 gündür kapalı sanırım.[/QUOTE]
benim bildigm bugece açılıyor
valla ben geceye kısa kaldım ama tedirginliğim devam ediyor hala..
gösterge bazında net satışta kapadık ancak ortalamaların üstünde kapanmamız ve bugünkü oynaklık,özellikle ilk satıştan sonraki 41950 ye hızla geri dönüş hala gözümün önünde..belkide bugün işlem rekorumu kırmam psikolojimi bozdu?
maç başlasada stresimizi atsak :)
[quote=YAVUZHAN;109752]valla ben geceye kısa kaldım ama tedirginliğim devam ediyor hala..
gösterge bazında net satışta kapadık ancak ortalamaların üstünde kapanmamız ve bugünkü oynaklık,özellikle ilk satıştan sonraki 41950 ye hızla geri dönüş hala gözümün önünde..belkide bugün işlem rekorumu kırmam psikolojimi bozdu?
maç başlasada stresimizi atsak :)[/quote]
Tedirgin olmana gerek yok rahat ol.:D:DAdamlar dediğin hareketi tedirginlik için yaptı zaten başarmışlarda.
[quote=YAVUZHAN;109752]valla ben geceye kısa kaldım ama tedirginliğim devam ediyor hala..
maç başlasada stresimizi atsak :)[/quote]
şu DOW ile shortların pek şansı yok sabaha (bende kısayım)...sabaha kadar kötü bişeyler olurda işler değişirse o ayrı.
fişi çektiler demek için -200/250 lik düşüş görmek lazım.yoksa böyle -40/50 falan bunlar şort kalanların dişinin kovuğuna yetmez.zaten burdan dönerde +125/150 falan yaparsa sabah +500 GAP i yazalım LONG ların hanesine şimdiden.
BENCE...
BMC :D
seyyah ben nezaman poz alcam :D
[quote=Larossıan;109753]Tedirgin olmana gerek yok rahat ol.:D:DAdamlar dediğin hareketi tedirginlik için yaptı zaten başarmışlarda.[/quote]
bi kere kestaneye [B]çizik atıldı[/B] artık diyorsun yani abi :D
[quote=SEYYAH;109756]bi kere kestaneye [B]çizik atıldı[/B] artık diyorsun yani abi :D[/quote]
Yessssssss:..:
[quote=fXci;109755]seyyah ben nezaman poz alcam :D[/quote]
abi sen umutsuz vaka olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun :p
şimdi senin MAHMURE şort dememiştir henüz sanmıyorum.[B]ben olsam[/B] artık gelen ilk sinyalle ya bismillah der dalardım.ama [B]ben sen değilim[/B] :..:
[QUOTE=SEYYAH;109758]abi sen umutsuz vaka olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun :p
şimdi senin MAHMURE şort dememiştir henüz sanmıyorum.[B]ben olsam[/B] artık gelen ilk sinyalle ya bismillah der dalardım.ama [B]ben sen değilim[/B] :..:[/QUOTE]
Cort sinyal gelse inanabiliyormusun trendsel bir sinyal olacaına tam girecem yataya girecez yine .dng