pastada diğer kısmı muazzam uzun vay be
Printable View
pastada diğer kısmı muazzam uzun vay be
Dünya borsalarında bu tür fiyatların olduğu dönemlerde bir anda müdahaleler geliyor ve ters yönde kıyım yapabiliyorlar. Risk alırken çok dikkat etmek lazım. Bu gece dowda her şey mümkün..
sunu anlamiyorum bariz dusuyor neden aliyorlar oyle boyle degil gostere gostere dusuyor.almayin dusus dursun. bence cogu palavra alim satim.sebep yok varmi yuzde 5 dusus icin.
[QUOTE=selçuklu;33215]sn catedral sana bir taban sözüm vardı vadelide bu hafta içi olacak demiştim .. bugünmü olsun yarınmı ? :D .boks.[/QUOTE]
vadelide taban kaçta ? bilen varmı ?
[QUOTE=Vob Tüccarı;33288][IMG]
teşekkür ederim
garantiden 3,50 den fullendim...en kötü ihtimalle 260 haftalık ortalama var...35800 lerde...
47100 long poztf uymsuz dıye amma bu dusmede aldıyım pozisyonun 4/1 kadar
garantide hacim patlaması var...ve tecrübe eylül-ocak arası dolar daima geri çekilmek için yükselmiştir...yani dolar yükselir endeks ucuzlar...sonra dolar yavaşca sarkar ve endeks yükselir...
40.000 dibinden sonra parti kapanmayınca görülen zirvenin %50 düzeltme seviyesindeyiz, o yüzden birazcık daha ekledim longlarıma...
[QUOTE=hexen;33300]47100 long poztf uymsuz dıye amma bu dusmede aldıyım pozisyonun 4/1 kadar[/QUOTE]
sn hexen trendde uyumsuzluklar can yakabilir...... en sert hareketler aşırı satımda olur ..
[QUOTE=abka;33299]garantiden 3,50 den fullendim...en kötü ihtimalle 260 haftalık ortalama var...35800 lerde...[/QUOTE]
abka hoş geldin......
özledik seni yahu.....
yeni iş nasıl......
[QUOTE=selçuklu;33303]sn hexen trendde uyumsuzluklar can yakabilir...... en sert hareketler aşırı satımda olur ..[/QUOTE]
+.
amma f.dow 11.080 ustesınde dıyye .. cok yuklu short pozyson vardı benm onlar realiz etim 4/1 long aldım poztf uymsuz ve f.dow destekten
çok yukselcek deyil 47800 yeter