bu dow düşmeyecek gibi geliyro bana..
Printable View
bu dow düşmeyecek gibi geliyro bana..
[quote=fXci;109759]Cort sinyal gelse inanabiliyormusun trendsel bir sinyal olacaına tam girecem yataya girecez yine .dng[/quote]
ama öyle ama böyle...trend veya yatay bi şekilde piyasaya dahil olmak lazım.yoksa bekleyişin sonu gelmez.
bernanke veriyor gazı..
MOST artık larossian :)
NO MOST Asti:)
: buyrun..çizginin üstü al altı sat..çizgimi ne...TSF(80) :)...birde temel 1-2 indikatörü kullanıp filtre taktınızma sınır değerler için..al sana sistem:) biraz basitcecik ama olsun...fikir versin diye.dng
pariteler son çıkışı desteklemiyor, dow son dakikalarında sert satış yerse saşırmam,
gerçi bende hafiften ümidi kemeye başladım ama dow bugün düşmezse ne zaman düşecek:D??
buda; her ne kadar kendi kabul etmese de LAROS un MOST'u ile benim az önce verdiğin TSF i genetik çarprazlamaya tabi tutunca aha böyle bişey çıkıyor..Bazı durumlarda geç çalışıyor ama karlı işlem adeti zararlıdan fazla..yani az işlem az stres :) sistem gazı vereyim foruma..çok zamandır sistem muhabbeti açılmadı...gökhan sevmeyecek bunu ama:D
Birde 5 dklık grafik Asti.
biz kapanırken 0,18 + idi dow.
çok büyük bir değişim olmazsa sabaha etkisi olmaz gibi dow un.
asya ve future larda bi numara olacakmı bakalım?
[quote=YAVUZHAN;109769]biz kapanırken 0,18 + idi dow.
asya ve future larda bi numara olacakmı bakalım?[/quote]
Çıkarken oldumuki inerken olacak.:D
[quote=Larossıan;109768]Birde 5 dklık grafik Asti.[/quote]
5 dklık çalışmıyorum laros...min 15 dk...max 60dk
[quote=Astatin;109767]buda; her ne kadar kendi kabul etmese de LAROS un MOST'u ile benim az önce verdiğin TSF i genetik çarprazlamaya tabi tutunca aha böyle bişey çıkıyor..Bazı durumlarda geç çalışıyor ama karlı işlem adeti zararlıdan fazla..yani az işlem az stres :) sistem gazı vereyim foruma..çok zamandır sistem muhabbeti açılmadı...gökhan sevmeyecek bunu ama:D[/quote]
asti MOST matrikste olan bir indikatör bildiğim kadarıyla.MACD benzeri bir görünümü var.
ama Larossian'ın sistemi metastock'ta.yani MOST olması pek mümkün gibi gelmedi bana.
MOST'un MS uygulaması var mı? ben yok diye biliyorum.varsa bana gönderir misin diyeceğim ama sende MS yok o zaman MOST un MS versiyonun olmasıda pek mimkin değil.yanılıyom mu asti? :confused:
[QUOTE=traderx;109766]pariteler son çıkışı desteklemiyor, dow son dakikalarında sert satış yerse saşırmam,
gerçi bende hafiften ümidi kemeye başladım ama dow bugün düşmezse ne zaman düşecek:D??[/QUOTE]
hey yavrum dowu parçalıyorlar 8400 altına indi dow.brv.boks.
ne varsa forexte var zaten..
ben yazarken dowu yine almışlar:D:D:D
[quote=Larossıan;109772]Çıkarken oldumuki inerken olacak.:D[/quote]
% 1 kayıpla kapasa etkisi olmazmıydı ?
yarın ayvayı yidik şortçular.öpcekler bizi yukarı GAP len...:o
[quote=SEYYAH;109775]asti MOST matrikste olan bir indikatör bildiğim kadarıyla.MACD benzeri bir görünümü var.
ama Larossian'ın sistemi metastock'ta.yani MOST olması pek mümkün gibi gelmedi bana.
MOST'un MS uygulaması var mı? ben yok diye biliyorum.varsa bana gönderir misin diyeceğim ama sende MS yok o zaman MOST un MS versiyonun olmasıda pek mimkin değil.yanılıyom mu asti? :confused:[/quote]
pambııkkk...bu metastock ne zurnik bir programmış be...ne macd si uyar ne most u ne moru:..::..:
[quote=Astatin;109780]pambııkkk...bu metastock ne zurnik bir programmış be...ne macd si uyar ne most u ne moru:..::..:[/quote]
hiç sorma...MS hem iyi hem kötü...
aslında iyi bir program yavrım çünkü global kabıl görmüş bir program ve global bir formülasyon dili var.
matriks bunun TÜRK versiyonu ama iyi uydurmuşlar.
en çok MOV'a MAV demesini seviyorum matriksin miyavvv der gibi :D
MOST hep merak ediyorum kulakları çınlasın mustyss var vahşi batıda onun favori indikatörlerinden birisi idi.MS te bakmak istiyorum ancak yok malesef.
[quote=SEYYAH;109779]yarın ayvayı yidik şortçular.öpcekler bizi yukarı GAP len...:o[/quote]
belli olmaz..bence kapandığı gibi açılır future ve asyada pek bi numara olmazsa..
iyi geceler arkadaşlar ben misafirlikten bağlandım.evde net yok henüz..
sabah ola hayrola,görüşürüz..
[QUOTE=Astatin;109765]: buyrun..çizginin üstü al altı sat..çizgimi ne...TSF(80) :)...birde temel 1-2 indikatörü kullanıp filtre taktınızma sınır değerler için..al sana sistem:) biraz basitcecik ama olsun...fikir versin diye.dng[/QUOTE]
lem asetoncum benden kopya cekmissin ince noktayı kapmışsın gordum anlamadı sanma nasıl ama işe yarıyo demi o ince ayrıntı:D
bende kaçayım...biraz haber falan okuyayım sonrada vur kafayı yat aşağı yapalım.
püfffff stres bastı zaten short poz. dan dolayı :cool:
iyi geceler VOBORSA müdavimleri....yarın hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle...
[QUOTE=SEYYAH;109785]bende kaçayım...biraz haber falan okuyayım sonrada vur kafayı yat aşağı yapalım.
püfffff stres bastı zaten short poz. dan dolayı :cool:
iyi geceler VOBORSA müdavimleri....yarın hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle...[/QUOTE]
benim içinde uyu abisi uykum yok püff :(
Vob yakın vade grafiğinde ne durumdayız.
Buyrun aşağıda
[IMG]http://i39.tinypic.com/14t6h5t.png[/IMG]
arkadaşlar bu gece
hıdırellez
dıleklerınız ıçın gül ağaçları sızı beklıyor
ben hepımız ıçın bır dılek dıledım
hepımıze sağlıkkkkkkkkkk
bereketlı bır bahar olsun
[QUOTE=SEYYAH;109775]asti MOST matrikste olan bir indikatör bildiğim kadarıyla.MACD benzeri bir görünümü var.
MOST'un MS uygulaması var mı? ben yok diye biliyorum.varsa bana gönderir misin diyeceğim ama sende MS yok o zaman MOST un MS versiyonun olmasıda pek mimkin değil.yanılıyom mu asti? :confused:[/QUOTE]
Matrikste de MS gibi göstergelerin formülelri görülebiliyorsa olur.
Beklentiler yüksek olasılıkla şu şekilde sonuçlanacaktor diye düşünüyorum...
-ABD'de banka stres testi sonuçları beklenenden iyi gelen açıklamaların etkisiyle korkulan olmaz.
-Ancak gerek FED, gerekse hazine ve de SEC'nin koordineli çalışmaları devam edecek.
-Sermaye piyasaları denetimine ağırlık verilecek, özellikle de piyaslarda küresel krizin etkilerini daha da artırdığını düşündüğüm açığa satış işlemlerine sınırlamalar getirilecektir.
-Avrupa Merkez Bankası'nın bu faiz toplantısı zorlu geçecektir. Birlik olduktan sonraki süreçte faiz konusunda ilk defa üye ülkeler arasında ciddi görüş ayrılığı vardır ve gelecek olan açıklamalar Euro'nun yeniden dolar karşısında değer kaybına dolayısıyla da parite ve kurlar üzerinde aşağı yönlü harekete neden olabilecektir.
- IMF ile görüşmeler bir müddet daha ertelenip(muhtemelen 3-4 ay kadar), ayrıntılar için çalışmalar yapılmaya devam edilecektir.
[quote=unlimitted;109721]%100 katılıyorum.
gap'e oynamak kumardır.
ha gün içinde yapmışındır 1.000 puan, en çok onu veririm der oynarsın, ona lafım yok...
ama gün içinde 100-200 hatta 300 puan yapmışsındır, ı ıh, bana mantıklı gelmiyor...[/quote]
Ben bundan önceki aldığım karlara güveniyorum.Korkum da yok imf den şundan bundan.Sistem falan da işim olmaz.Fiyat baskı görüyorum shortum.Bunun ek açıklamaya ihtiyacı yok.Full short.Hadi hayırlısı yatağıma kavuştum.Yarın az işlem yaparım.Çok yazarım gibi.Evimdeyim artık.Ne var ne yok short time artık.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109791]Ben bundan önceki aldığım karlara güveniyorum.Korkum da yok imf den şundan bundan.Sistem falan da işim olmaz.Fiyat baskı görüyorum shortum.Bunun ek açıklamaya ihtiyacı yok.Full short.Hadi hayırlısı yatağıma kavuştum.Yarın az işlem yaparım.Çok yazarım gibi.Evimdeyim artık.Ne var ne yok short time artık.[/QUOTE]
bizim buralara gelmişsin çeşme fln güzeldi haftasonu iiiyii zamanda gelmişsin..
bu arada gokhan daha düşmücekmişiz gibi geliyor bana
[quote=Astatin;109734]evet patron görüntü öyle gibiydi ama 15 dklık sistemelr bile sat vermedi bende... sanki bir yukarısı daha var..şu IMF tantanası olmasa lonkları filatladığım 725 de biraz kısada açardım histemli ama ııhhh...[/quote]İmf tantanası herkesi etkilemiş.Yanımda adam imf haberi gelir tavan oluruz diye flat giriyor geceye.Ben short kalıyorum.Bu işler imf ile falan olmaz.3 katrilyon hacim olmuş imkbde.Bugün gördüğü tepeyi 3 katrilyonun üstü hacimle geçmeli ki devam edelim.Yarın öbür gün göreceksiniz 2 katrilyon ve 1.5 e düşecek o hacim nasıl da verecekler 2 3 gün içinde.
[quote=Larossıan;109757]Yessssssss:..:[/quote]Abi senin sistemin sat vereceğini hem de bugün olacağını biliyordum.O sisteme iyi sahip çık.Benim beynim ile aynı düşünüyor çoğu zaman.Bugünkü ilk vuruş 1000 puan sonra ikinci momentum azalış ile 1000 alış.Sonra 800 daha çakış.Bunlar hep önceden gördüğüm hareketler.Bal gibi dönecez aşağı.:..:O sistemi iyi depola çalmasınlar.Para kaybettirmez o.Başarılarınızın devamını dilerim.Hiç yoktan size gerçek para kazandırıyor.Malum sanal 10 000 puanlar mevcut.Simit almayan 10 000 ler.İyi geceler.
[quote=Astatin;109767]buda; her ne kadar kendi kabul etmese de LAROS un MOST'u ile benim az önce verdiğin TSF i genetik çarprazlamaya tabi tutunca aha böyle bişey çıkıyor..Bazı durumlarda geç çalışıyor ama karlı işlem adeti zararlıdan fazla..yani az işlem az stres :) sistem gazı vereyim foruma..çok zamandır sistem muhabbeti açılmadı...gökhan sevmeyecek bunu ama:D[/quote]Histem short.No sistem.Never without my histem.:..::..:
[quote=YAVUZHAN;109769]biz kapanırken 0,18 + idi dow.
asya ve future larda bi numara olacakmı bakalım?[/quote]Aman bırakın ya istediği olsun.Görmediniz mi tek tuş 1000 puan verdiler.Ben orada varya 41075 ten shorttum.41975 longladım 42000 den shortladım.Baktım manyak zararım var.42000 den shortu verince 50 puana yakın maliyetim düştü.41900 long 41900 flat.41800 short.41200 flat.Falan filan bir sürü işlem ile 1000 puan net zarardan öğleden sonra günü bereket versin 300 puan net karla kapattım.Bu arada teminat yetersizliğinden emir iptal cezası ödedim 1000 ytl bugün.Vobaşıma helal olsun ne diyeyim.Bugün de epey teminat yetersiz emrim var bu ay da 2000 lira gelir galiba.Bakalım ne olacak.Vobta bugün ilk defa uzun arada sonra soluksuz aldıkları için 900 puan inatlaştım ama beklediğim hareket geldi.Tam seans açıldı 500 puan düşüş bekliyordum 1000 puan düştük.Emir pencerelerim yavaşladı çok zor oldu emir iletmek falan neyse atlattık.Geç gösterdi falan pozları.Ama bugün vob 1e 3 yaptırırdı iyi şekilde trade edene.Eğer oynadığım adet 10 15 adet olsa idi ben bugün burada 1e 3 yapardım.Çünkü ben emir yok diye kademede kaç kere panik olmasın diye emir iletmiyorum.Elimde patlıyor mal.O yüzden büyük para ile daha zor oynamak.Kaç kere pasifte kaldım bugün.Emiri 50 puan 50 puan şeklinde vermek lazım aslında ama o da boşuna 25 puan pahalıya almak oluyor.Bugünkü bu 1000 veriş sonra 1000 alış sonra 800 daha veriş.Bunlar zirvede olan hareketler.Düşecez yakında.Ben borsada bir pozda zarar yada karda 900 puan beklemeyeli 1 sene civarı olmuştur.En son vob tavan olduğunda oldu sanırım.Başka da yok.Bugün de hep o 1000 puan düşüşü beklediğim için bekledim.Soluksuz aldı namussuzlar.Neyse ifadelerini alacam 2 3 günde.Burası manyak şelale olacak.İmfden korkmayın.Olumlu algılatırlar.İsterlerse beğenmedik olumsuz algılatırlar.İmf akp davası şu bu bunlar eften pöften şeyler.Tavan mavan o işler sadece hayal kurmadır.Öyle 14000 puan artmış voba tavan sıkar biraz.Akp davası sonuçlanmış iyi bir sonuçla ülke riski kalkmış.Yüzde 5 artı yapıp eksiye geçirdiler o gün ve en tepe oldu orası 55000 civarları.O olay bile yüzde 5 diyorsa imf de bu fiyatlar ile taş çatlasın yüzde 3 4 etkiler.Vob tavan olduğunda ise çok düşmüştü 3 5 gün önce ondan dolayı bir panik alımı olmuştu ve tharp fonu falan filan demişti paulson.Seviye çok önemlidir haberin geldiği.Yoksa 20000imkbdeki haber ile 32500 deki algılama farklıdır.
[quote=furkan;109792]bizim buralara gelmişsin çeşme fln güzeldi haftasonu iiiyii zamanda gelmişsin..
bu arada gokhan daha düşmücekmişiz gibi geliyor bana[/quote]
Çeşmeyi hiç beğenmedik.Hayalet kasaba gibi.Bir daha da uğramam.Kuşadası güzeldi.Ama orası da bomboş.Sana düşmeyecekmişiz gibi geliyorsa bana da yarın sabah düşmeyecekmişiz gibi gelirse anlaşırız.:D:DFull longlarız.Aslolan fiyattır.O da full short diyor artık bence.Düşecez.Bu gece nikkei artı kapayacak.Yüzde 2 falan olur.Fiyatlamadı dowun 150 200 puanını.:eek::yü::dü:
nikei den emin degilim yende acayip hareketler oluyor o yuzden yatay bile kapatabilir saçmalayıp..
çeşme sezonu daha acmadı ama "rouge" fln açılışı yaptı buhafta diye biliyorum
Grip oldum domuzmu normalmi bilmiyorum.:D:DSoğuk çarptı dün gece pencere açık yattım.Mersiyk sana 1 aydır mesaj atamıyorum deli olacam.:D:DBoşalt yavf şu mesaj kutunu.üüü5 6 günde 3000 km yol yapmışım aklım almıyor.Ellerim direksiyona dokunmaktan nasır bağlamış.Ayağıma da baktım şimdi o da altı şişmiş.Pehhh.
Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
[quote=Astatin;109763]MOST artık larossian :)[/quote]
[URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2j.jpg]"][URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2j.jpg][/URL][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/5751/screenhunter2j.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=74733284.jpg]"][URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=74733284.jpg][/URL][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/8970/74733284.jpg[/IMG][/URL]
Üsteki dün yaptıkları son hareket bak bakalım alttaki çizık değmişmi, bunların devamlı yaptıkları klasik hareket.
Alttaki ise en son al ve sat dediği yerler 5 dklıktır dikkatini çekerim.
[quote=Astatin;109703]Yani göre göre beni mi gördün..Bay SAZAN yemekşlerini bile toplantıda yiyor :)
HAftanın iki günü toplantıda geçr VOBIX im..bildiğin gibi değil:..:[/quote]
Ahha gördüm. Astiii Astiiii fitne fücur sokma ortaya. 1 haftadır yokluğumda millet biriktirmiş her haltı. Her boşlukta toplantı istiyorlar.
Bir de not ben 23 yıldır, sabah kahvaltısı yapmam, ögle yemeği yemem. Bu arada abur cubur da yoktur. Sadece su-çay vb sıvı alımı ve cüvra keyif alımı. Yani bir tür oruç (Sıvı hariç).Dolayısıyla ögleyin toplantı isteyenler bunu dert etsin. Soracaksınız söyleyeyim nedeni yada hastalığım yok. Bünye buna alıştı artık.
[quote=sazan;109799]Ahha gördüm. Astiii Astiiii fitne fücur sokma ortaya. 1 haftadır yokluğumda millet biriktirmiş her haltı. Her boşlukta toplantı istiyorlar.
Bir de not ben 23 yıldır, sabah kahvaltısı yapmam, ögle yemeği yemem. Bu arada abur cubur da yoktur. Sadece su-çay vb sıvı alımı ve cüvra keyif alımı. Yani bir tür oruç (Sıvı hariç).Dolayısıyla ögleyin toplantı isteyenler bunu dert etsin. Soracaksınız söyleyeyim nedeni yada hastalığım yok. Bünye buna alıştı artık.[/quote]
Vay canına, yani toplantılarda yemek bile yemiyorsun:..::..:
[quote=Larossıan;109798][URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2j.jpg]"][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/5751/screenhunter2j.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=74733284.jpg]"][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/8970/74733284.jpg[/IMG][/URL]
Üsteki dün yaptıkları son hareket bak bakalım alttaki çizık değmişmi, bunların devamlı yaptıkları klasik hareket.
Alttaki ise en son al ve sat dediği yerler 5 dklıktır dikkatini çekerim.[/quote]
Yok laros bi yanlış anlama olmadı umarım..ben senin çizikler eşittir most demedim...yaklaşım ona benzer dedim..yaklaşımı aynı olan yüzlerce farklı sistem türetilebilir...hani yaklaşım derken, a be yi keserse al, fiyat şunu keserse al aşağı keserse sat veya 10 ayrı koşul yazıp bunların sağlananların sayısını gösterge alıp, seçtiğin eşik değeri keserse al kesmezse sat, belirli bir koşul altında A formülüne geç, o koşul yoksa B koşuluna geç gibi..yaklaşım şart :) Yaklaşamazsan uzaklaştırırlar malum:D:D:D
Bu arada yaklaşım portfoyumuzu geliştirmek için tüm sistemci arkadaşlardan görüş bekliyorum...Sistemlerinin işleyiş mantığıyla ilgili...AMa VOBIX ın metastock topiğine...Bay SAZAN topiğe yazmayıp doğrudan bana özel mesajla iletsede olur..Sorun değil, kırılmam yani :)
günaydınlar bol kazançlar..
Günaydın Bol Kazanclar
caponlar kapalı dıgerlerı temkinli yukselıste..