-
[QUOTE=oğuzt;33330]Estagfurullah abi yanlıs anlarmıyım hic 51950 civarı sat verdi ben herzamanki gibi erken cıktım sistemdenflat kaldım bugunde 48225 ten al dedi ben 3 te 1 aldım sonra 47 den den 3 te 1 toplam 3/2 poz uzun oldum son 1 aya guzel is yaptı bu sistem abi 17k puan bıraktı ama ben hepsini alamadım o ayrı[/QUOTE]
bende hep aldaydı sistem anladım...:)))
o yüzden dedim..
saglık olsun...
tepsede sabah bende yarıyı kısalsam yukardan.....:D
işin ilginç yanı vadeli saatlikte fena uyumsuzda ,güven olmuyor bunlara
-
Pis short olup flat kalsam sorun değil de pis long olup flat kaldım.Bu dow 11200 üstünde kapanırsa artık altına inmeyeceğinin düşünür pis longlarım.Yok düşerse o zaman pis pis işlemlere devam.Pehh.
-
bugünkü düşüşün yurtdışıyla hiçbir alakası yoktu, resmen imkbden kaçış vardı, devamı gelecektir.
sevgiler.
-
Vallahi onu bunu bilmem de herkes sistem cart curt birşeyler diyor.Ben şu piyasada tek sistemi gördüm ondan başkasını tanımam.O da hissenetteki 14dk adlı bir üye var o adam öyle birşey yapmış ki zarar şansı yok adamın.Herşeyi mi nilir bir sistem ya.Adam şimdi paracıkları ile reklam ajansı açıyor.3 yılda 1e 10 hedefi koymuş 1e 3 alıp çıktı adam borsadan.3 yılda o kadar düştük kalktık adam 1e 3 yaptı daha ne olsun.
-
[QUOTE=Ronaldinho;33335]Vallahi onu bunu bilmem de herkes sistem cart curt birşeyler diyor.Ben şu piyasada tek sistemi gördüm ondan başkasını tanımam.O da hissenetteki 14dk adlı bir üye var o adam öyle birşey yapmış ki zarar şansı yok adamın.Herşeyi mi nilir bir sistem ya.Adam şimdi paracıkları ile reklam ajansı açıyor.3 yılda 1e 10 hedefi koymuş 1e 3 alıp çıktı adam borsadan.3 yılda o kadar düştük kalktık adam 1e 3 yaptı daha ne olsun.[/QUOTE]
arkadas sen gunde 20 milyar kazaniyosun adami ovuyosun neymis 1 e 3 yapiyomus,adami ovmene gerek yokki sen ondan daha iyi tradersin.Sen 3 ayda 1 e 3 yapmiyomusun?? yoksa forumca yanlis mi anladik seni??:confused::confused::confused:
-
Sayın Ronaldinho,
Bugün HSCB toplamda 8.000 işlem 200.000ytl zarar, Ronaldinho 9.000 işlem 4.200ytl kar.Tebrikler...Her zaman izleyemiyorum ama Tera daki sizseniz, gerçekten çok hızlı ve kararlı işlemleriniz var. 10 puan trader lığınıza. 1 puan trend takipçiliğinize.
Başarılarınızın devamı dileklerimle...
-
[quote=follow;33336]arkadas sen gunde 20 milyar kazaniyosun adami ovuyosun neymis 1 e 3 yapiyomus,adami ovmene gerek yokki sen ondan daha iyi tradersin.Sen 3 ayda 1 e 3 yapmiyomusun?? yoksa forumca yanlis mi anladik seni??:confused::confused::confused:[/quote]
Yanlış anladığımızı sanmam.
-
sistem demek disiplin demek...
öyle onun sistemi şöyle, bu kadar getirisi varın bir anlamı yok...
öyle bir mekanik sistemde yok.. her şartta ve her zaman kazandıracak....
ama herhangi bir sisteme uyarsan kendini disipline edersin ve kuralların olur...
buda daha az hata yapmanı saglar........
teocugum ve oguz alınmasın ama..sayfalar dolusu bir şeyler yazdılar...
mükemmeli aradılar... ama en basit kurallara bakmayı unutuyorlar bazen...
ne kadar karışık ve kimsenin bilmediği sistem en iyisidir kuralı geçerli değil.......
basit bir sistem olsunda taştan olsun.... yeterki sen ona uy.......ve disilinden kopma......
en azından kaybetmezsin
-
[QUOTE=follow;33336]arkadas sen gunde 20 milyar kazaniyosun adami ovuyosun neymis 1 e 3 yapiyomus,adami ovmene gerek yokki sen ondan daha iyi tradersin.Sen 3 ayda 1 e 3 yapmiyomusun?? yoksa forumca yanlis mi anladik seni??:confused::confused::confused:[/QUOTE]
+.+.+.
bire üç banada az geldi... böyle mükemmel ! bir sistem için
-
[QUOTE=mbm;33339]sistem demek disiplin demek...
öyle onun sistemi şöyle, bu kadar getirisi varın bir anlamı yok...
öyle bir mekanik sistemde yok.. her şartta ve her zaman kazandıracak....
ama herhangi bir sisteme uyarsan kendini disipline edersin ve kuralların olur...
buda daha az hata yapmanı saglar........
teocugum ve oguz alınmasın ama..sayfalar dolusu bir şeyler yazdılar...
mükemmeli aradılar... ama en basit kurallara bakmayı unutuyorlar bazen...
ne kadar karışık ve kimsenin bilmediği sistem en iyisidir kuralı geçerli değil.......
basit bir sistem olsunda taştan olsun.... yeterki sen ona uy.......ve disilinden kopma......[/QUOTE]
kelimesi kelimesine katiliyorum
cooookkk basit ornek vereyim
15 dakikalikta trix 51.000 de asagi kesmis sat vermis ve halaaaa
SATTA
hicbirsey bilmiyorsan bunu uygulasan su an 4.000 puan kardasin.
ama herseyi disiplin bozuyor.
-
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sevgili Arkadaşlar,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın teo uzun süredir izlediğim ender sistem disiplinine uyan traderlardan birisi.Anladığım kadarıyla en az komisyonu da o veriyor.Sayın teo'yu tebrik etmek isterim sırf moral olsun diye.Kar ile zarar kardeştir.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=mavi;33342][COLOR=black][FONT=Verdana]Sevgili Arkadaşlar,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın teo uzun süredir izlediğim ender sistem disiplinine uyan traderlardan birisi.Anladığım kadarıyla en az komisyonu da o veriyor.Sayın teo'yu tebrik etmek isterim sırf moral olsun diye.Kar ile zarar kardeştir.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
+.+.+.
ben her zaman tebrik ve taktir ederim....
bu sabah bile ettim...
teo iki forumdada bir numaradır benim için....
benim anlatmak istediğim farklı bir şeydi...teoyla ilgisi yok.......
sevgiler sn mavi....