-
[QUOTE=mavi;33342][COLOR=black][FONT=Verdana]Sevgili Arkadaşlar,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın teo uzun süredir izlediğim ender sistem disiplinine uyan traderlardan birisi.Anladığım kadarıyla en az komisyonu da o veriyor.Sayın teo'yu tebrik etmek isterim sırf moral olsun diye.Kar ile zarar kardeştir.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
biz kendimizi elestiriyoruz teo yu degil.Teo ile alakali sikintimiz yok.
-
[quote=mavi;33337]Sayın Ronaldinho,
Bugün HSCB toplamda 8.000 işlem 200.000ytl zarar, Ronaldinho 9.000 işlem 4.200ytl kar.Tebrikler...Her zaman izleyemiyorum ama Tera daki sizseniz, gerçekten çok hızlı ve kararlı işlemleriniz var. 10 puan trader lığınıza. 1 puan trend takipçiliğinize.
Başarılarınızın devamı dileklerimle...[/quote]
O teranın gördüğünüz 12800 işlemin 9500 ü benimmiş bugün.Hızlı olmak lazım.Tek hatam oldu seans sonu 47600 den longladım.47675 47650 den emiri verdim flat olacak şekilde.4te biri kaldı long şekilde 47500 e geldik oradan fulledim.Baktım daldık 200 adet longuz.Hala düşüyor utanma da yok.47225 satışa geçti tek tuş 400 tane bi gönderdim 47175 e baktım düşmeye devam.Sonra short oldu 200 adet ama bu sefer de emir yok piyasa da çok sığlaştı 47100 lerde.Baktım 47050 gördük.47100 de 500 tane falan emir gördüm.Tek tuş 47100 den aktife bi aldım.Oradan döndük daha da düşmedi.Seans sonuna doğru 47325 gördük vermedim.47100 e geri düştük yine vermedim.En son 47275 e verdim flat kaldım.4000 lira karın çoğu o 47100 den almamla oldu.Allah herkesin gönlüne göre versin.Burada büyük adetlerle oynamak zor.Burada arkadaşlar kademeye önünde ne varsa verir gerçekleşir emirleri.25 50 adet sorun değil hemen aktiften gider.Ama ben önüme büyük montanlı emirlerin yazılmasını beklemek zorundayım.Kademe kademe yazamam yazana kadar çok sular akıyor.Neyse ama akşam bir arkadaşla konusuyorduk.Dedim dow beynime sinyali çaktı 10 000 puan düşeriz dedim ekran terketmek lazım dedim.3000 puanı bugün gerçekleşti ama biz 3000 yerine 200 aldık o kötü koydu.50 000 lira kaçtı resmen.Onu bırakın seans sonu 47600 den longlamasam bile 12000 lira daha kazanacaktım nasip.Her zaman böyle banko günler gelmiyor.Kısmet diyelim.11200 üstü long zamanı altı short zamanıdır.Ama imkb önemli yerin altına indi.Dowdaki artış fake olabilir.Düşmesi lazım normal şartlarda.
-
[quote=follow;33336]arkadas sen gunde 20 milyar kazaniyosun adami ovuyosun neymis 1 e 3 yapiyomus,adami ovmene gerek yokki sen ondan daha iyi tradersin.Sen 3 ayda 1 e 3 yapmiyomusun?? yoksa forumca yanlis mi anladik seni??:confused::confused::confused:[/quote]
Ama o adam sistemi ile ve düşen piyasada hisse senedinde kazandı mevzu bu.En iyi sistem budur işte.
-
fdow dün geceki hareketin aynısını gene yapacak yukarı aşağı.
-
dow 5 dakikalıklardaki fincan kulpsa 11350-400 aralıgını görmesi lazım......
11250 yi kısa zamanda geçerse.....
kısa zamanda geçmezse iptal...
iptal olsun...uyumsuz diye bu kadar abartmasın... :)
o zaman uyumsuzlugu göre göre hemde yazıp ,
niye uzun girmedim diye üzülürüm valla
-
dow utanmasa artiya gececek ancak benim bile umudum yok dowdan bu aksam.
-
[IMG]http://img238.imageshack.us/img238/7845/34455527lv7.jpg[/IMG]
bombaları koydumu çöküş fena oluyor.
-
[QUOTE=belhal;33351][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/7845/34455527lv7.jpg[/IMG]
bombaları koydumu çöküş fena oluyor.[/QUOTE]
donus nasil oluyor?molotof kokteyliylemi ?:D:D
-
[quote=mbm;33339]sistem demek disiplin demek...
öyle onun sistemi şöyle, bu kadar getirisi varın bir anlamı yok...
öyle bir mekanik sistemde yok.. her şartta ve her zaman kazandıracak....
ama herhangi bir sisteme uyarsan kendini disipline edersin ve kuralların olur...
buda daha az hata yapmanı saglar........
teocugum ve oguz alınmasın ama..sayfalar dolusu bir şeyler yazdılar...
mükemmeli aradılar... ama en basit kurallara bakmayı unutuyorlar bazen...
ne kadar karışık ve kimsenin bilmediği sistem en iyisidir kuralı geçerli değil.......
basit bir sistem olsunda taştan olsun.... yeterki sen ona uy.......ve disilinden kopma......
en azından kaybetmezsin[/quote]
Hiç alınır mıyım sevgili Mesut, hem de senin söylediğin bir şeye..
Sistem değil orada aranan sistem sistematiği... Herkesin kendine göre bir sistem kurması gerekliliği. Basit ya da karmaşık, agressif ya da muhafazakar. Günde 50 kere aç kapa yaptıran ya da 1 hafta poz taşıtan...
İster göstergeye bak ister pastaya, ister fdow'a isterse emtia piyasalarında mısırın fiyatına. Bir şeye bak ve hep ona bak...
Ben sistem mistem dinlemem alır satarım diyen adamın bile kafasınn içinde taşıdığı bir sistemi vardır. Sistemsizlerin bu piyasada uzun vadede ayakta kalması maalesef mümkün değil. İnanılmaz bir şansa sahip olmadıkları sürece...
Sevgiler.
-
dow ilerleyen saatlerde cakilmaya baslar bence sahte bu geri alim.
-
öncedende belirtttiğim gibi lehmanda beklenti oluşturdular, beyaz saray müdahale edecek iddası var geceyi dow artı kapatabilir
-
[IMG]http://img369.imageshack.us/img369/2116/54968857om4.jpg[/IMG][quote=bozok;33355]öncedende belirtttiğim gibi lehmanda beklenti oluşturdular, beyaz saray müdahale edecek iddası var geceyi dow artı kapatabilir[/quote]
Fdow sahte hareket yapıyor gene verirler.