ana sistem halen + mı sn fx çi ?
Printable View
ana sistem halen + mı sn fx çi ?
[quote=fXci;109925]gokan kritik yerden aldın derken baz aldigim graf boyleydi
[IMG]http://i40.tinypic.com/2h54phu.png[/IMG][/quote]
Borsa artar.İstediklerini yapsınlar.Ben maliyet düşürüyorum longların.Full long.
bir kez daha 42 bin yakmadan rahat etmeyecek bunlar..
bu arada ortalamalardan uzaklaşamadığımız için yakın seviyelere konan stoplar çok kısa sürede çalışıyor..
son tepe 41750 ye koydum bu sefer stobu.
[QUOTE=YAVUZHAN;109926]ana sistem halen + mı sn fx çi ?[/QUOTE]
evet gorundugu gibi denizin üstündeyik :D halen lönk
Borsa dow düşerken tutuyorlarsa ve devamında da alıyorlarsa artar.Bu kadar basit.Hiç grafik kullanmayın sırf bu bile yeter herkese.İnadına zarar edecem diyen varsa buyursun etsin.Bu arada vobtaki karım 1 trilyona ulaştı.Hadi milyonlara da geçtik.
[quote=GOKHANFINDIK;109931]Borsa dow düşerken tutuyorlarsa ve devamında da alıyorlarsa artar.Bu kadar basit.Hiç grafik kullanmayın sırf bu bile yeter herkese.İnadına zarar edecem diyen varsa buyursun etsin.Bu arada vobtaki karım 1 trilyona ulaştı.Hadi milyonlara da geçtik.[/quote]
tebrikler,iyi günlerde harca..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109931]Borsa dow düşerken tutuyorlarsa ve devamında da alıyorlarsa artar.Bu kadar basit.Hiç grafik kullanmayın sırf bu bile yeter herkese.İnadına zarar edecem diyen varsa buyursun etsin.Bu arada vobtaki karım 1 trilyona ulaştı.Hadi milyonlara da geçtik.[/QUOTE]
hoca allah birine bin versin ...vobda batıranlara moral yardımı yapıyorsan hesap numaramı vereyim :))) vobun zekatı dersin ;)
[quote=GOKHANFINDIK;109931]Borsa dow düşerken tutuyorlarsa ve devamında da alıyorlarsa artar.Bu kadar basit.Hiç grafik kullanmayın sırf bu bile yeter herkese.İnadına zarar edecem diyen varsa buyursun etsin.Bu arada vobtaki karım 1 trilyona ulaştı.Hadi milyonlara da geçtik.[/quote]
koş gasteye haber tazelesinler. 600 bin diil bi milyon diye. :D
[quote=ÖZGÜR EFE;109933]hoca allah birine bin versin ...vobda batıranlara moral yardımı yapıyorsan hesap numaramı vereyim :))) vobun zekatı dersin ;)[/quote]
Teşekkürler ama vobta para batıran adama para versem o yine voba sokar yine batar.Para doğru yere ulaşmaz.Zekatını ben ayarlarım kendim.En büyük aracı kuruma zekatı verdik.İkinci bakalım nereye olacak.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109935]Teşekkürler ama vobta para batıran adama para versem o yine voba sokar yine batar.Para doğru yere ulaşmaz.Zekatını ben ayarlarım kendim.En büyük aracı kuruma zekatı verdik.İkinci bakalım nereye olacak.[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv
Geceye de long 275 ten.Daha dokunmam.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ülen gokan gene cıkardın vobu yukarı püf :) Cort sinyal gelsede cortlasak diye bekleyoruk
300 puan bafilendik..aparttayım
Vobu geçen gün seans sonu nasıl 1000 puan aldılar.Aynısını yapabilirler.
gokhan sen emirleri aktiftenmi veriyosun pasiftenmi ? ekran goruntunu verirmisin ozelden
sabah aldığımız 600 puan gab i istiyor piyasa :)
bi kerede hibe et,koyun cebinize de pehh ki pehh yani :(
madem çok heveslisiniz alın 41750 üstünede rahatlayalım..
[QUOTE=fXci;109941]gokhan sen emirleri aktiftenmi veriyosun pasiftenmi ? ekran goruntunu verirmisin ozelden[/QUOTE]
Pasiften veriyor. Çünkü emri pasifte kaldı şeklinde yazıları var. Yeine göre de aktif veriyor çünkü iki kademe düşürdüm vs dediği de oluyor. Kafasına göre takılıyor.
[IMG]http://i41.tinypic.com/282ork2.gif[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;109942]sabah aldığımız 600 puan gab i istiyor piyasa :)
madem çok heveslisiniz alın 41750 üstünede rahatlayalım..[/QUOTE]
valla cart diye alırlar..asablarını bozmaya gelmez..
[URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1qzv.jpg]"][URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1qzv.jpg][/URL][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/5706/screenhunter1qzv.jpg[/IMG][/URL]
15 Dklık 28 nisandan beri tek işlemle 5500 puan karda şimdilik portföyümün yarısı 15 dklıkta diğeri 5 dklık al satta duruyor.Bu ay rekor kırarsa şaşmam.
ya bu 2001 de IMF anlaşması olayı tam olarak nasıl vuku bulmuş?
anlaşma haberi piyasa kapandıktan sonra mı gelmiş? hatırlayan var mı tam doğru şekilde?
ya da şöyle sorayım son tepesini haber gelmeden evvel mi yapmış yoksa haberin sonrasında uçup ondan sonra mı çakılmış piyasa?
teşekkür ederim açıklayacak arkadaşa...
[quote=YAVUZHAN;109942]sabah aldığımız 600 puan gab i istiyor piyasa :)
madem çok heveslisiniz alın 41750 üstünede rahatlayalım..[/quote]
seni kırmayacaklar belli ki.vışşş o nasıl bi 4 kademe 2.000 kontrat alışıydı yaw.
namibyanın büyüme beklentisi haberi uçurdu piyasayı.
hasbiiiiiiiiiiiiiiiiin!
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
dışardaydım işi salladım eve zor attım kendimi sistem sat vermiş o ara sonra tekrar al vermiş şu an alda kısa devam stop 42000 civarı artık ya herro ya merro.
İşallah dünkü gibi carrtt diye 1000 puan basarlar:D:D
data gelecekmiş 15:15 te..
datada biraz verirler diye düşünüyorum yada bizim stop patlar :)
[quote=VOBiX;109943]Pasiften veriyor. Çünkü emri pasifte kaldı şeklinde yazıları var. Yeine göre de aktif veriyor çünkü iki kademe düşürdüm vs dediği de oluyor. Kafasına göre takılıyor.[/quote]
yanlış. aktiften veriyor ama yüklü verdiği için pasifte kalan emirleri oluyor...
[quote=traderx;109949]dışardaydım işi salladım eve zor attım kendimi sistem sat vermiş o ara sonra tekrar al vermiş şu an alda kısa devam stop 42000 civarı artık ya herro ya merro.
İşallah dünkü gibi carrtt diye 1000 puan basarlar:D:D[/quote]
1000 çok 500 bassınlar kafi :)
[QUOTE=unlimitted;109951]yanlış. aktiften veriyor ama yüklü verdiği için pasifte kalan emirleri oluyor...[/QUOTE]
aslında piyasa fiyatındanmı veriyor diye sorcaktım :D
aktif alt kademeye vermekte ugrastırır
41700 üzeri patinaj..
Veriyle yukarı gidecez:(
06.05.2009 15:15:12 *abd'de özel sektörde istihdam nisanda 491 bin azaldı(beklenti -650.000, önceki -742.000)-adp/ma
[QUOTE=SEYYAH;109947]ya bu 2001 de IMF anlaşması olayı tam olarak nasıl vuku bulmuş?
anlaşma haberi piyasa kapandıktan sonra mı gelmiş? hatırlayan var mı tam doğru şekilde?
ya da şöyle sorayım son tepesini haber gelmeden evvel mi yapmış yoksa haberin sonrasında uçup ondan sonra mı çakılmış piyasa?
teşekkür ederim açıklayacak arkadaşa...[/QUOTE]
endeks martın sonunda 7.000 lerden harekete başladı....taki nisan sonuna kadar 11.000 e kadar geldi...dik açılı ama tavansız yükseliş olmuştu....
endeks 11.000 lerde [B]günü kapatmışken,gece ilerleyen saatlerde [/B]kemal derviş imf ile anlaştığı resmen ve[B] kredi miktarı [/B]kamuoyuna duyurulmuştu...
ertesi sabah endeksdeki tüm imkb-30 tavan yapmıştı..1.seans tavan kapattı..
2. seans ise bazıları tavan yaptı..ama tavanlar çözüldü...yani endeks bir günde 11.000 den 12900 e kadar çıktı...sonrasında ise yatay hareket...ve düşüş...haziramda 8.300 e kadar...
[QUOTE=fXci;109953]aslında piyasa fiyatındanmı veriyor diye sorcaktım :D
aktif alt kademeye vermekte ugrastırır[/QUOTE]
İşte ben de piyasa fiyatından ı sorusunu cevaplamışım.
[QUOTE=traderx;109949]dışardaydım işi salladım eve zor attım kendimi sistem sat vermiş o ara sonra tekrar al vermiş şu an alda kısa devam [B]stop 42000 [/B]civarı artık ya herro ya merro.
İşallah dünkü gibi carrtt diye 1000 puan basarlar:D:D[/QUOTE]
evet tahmin ettiğim gibi veri iyi geldi arttık 4200 artık çin seddi buralar göçer:D
vay anasını, veri sırasındaki hacim çubuğu oldukça enteresan oldu!
burası aşaya düşmeyecek ... günlükte de tobo var... (bence)
[quote=misafir;109961]burası aşaya düşmeyecek ... günlükte de tobo var... (bence)[/quote]
günlüklerdeki tobo tamamlanalı 3.000 puan oluyor. (bence)
dow dax patlamış bizimkiler hala 800 lerde...
benım 42600 short noktama gıtsınde cortluyum
[QUOTE=traderx;109963]dow dax patlamış bizimkiler hala 800 lerde...[/QUOTE]
bu ne demek su sesi demek buralar öyle bir çöekecekki öf öff öf:D