[QUOTE=bozok;33355]öncedende belirtttiğim gibi lehmanda beklenti oluşturdular, beyaz saray müdahale edecek iddası var geceyi dow artı kapatabilir[/QUOTE]
Dow artı kapatsın bizim piyasada artı açsın 5 dakka anca dayanır..:)
Printable View
[QUOTE=bozok;33355]öncedende belirtttiğim gibi lehmanda beklenti oluşturdular, beyaz saray müdahale edecek iddası var geceyi dow artı kapatabilir[/QUOTE]
Dow artı kapatsın bizim piyasada artı açsın 5 dakka anca dayanır..:)
[quote=belhal;33356][IMG]http://img369.imageshack.us/img369/2116/54968857om4.jpg[/IMG]
Fdow sahte hareket yapıyor gene verirler.[/quote]11200 üstünde kapatsın da sahtemi değilmi ralli gelince anlarız.
[quote=catedral;33357]Dow artı kapatsın bizim piyasada artı açsın 5 dakka anca dayanır..:)[/quote]
Bizim piyasada adam çarpma üzerine kurulmuş bir sistem var.Adamlar istediği rakamı getiriyorlar hiç affetmeden.Bugün de iyi kitlediler.Hsbc nin 4000 longu da fayda etmedi.
Bugün ilk defa birşeye tanık oldum.İş yatırım ikinci olmuş vob işleminde.Ben vob hayatımda ilk defa gördüm bunu.
[QUOTE=mbm;33348]dow 5 dakikalıklardaki fincan kulpsa 11350-400 aralıgını görmesi lazım......
11250 yi kısa zamanda geçerse.....
kısa zamanda geçmezse iptal...
iptal olsun...uyumsuz diye bu kadar abartmasın... :)
o zaman uyumsuzlugu göre göre hemde yazıp ,
niye uzun girmedim diye üzülürüm valla[/QUOTE]
1- Fincan kulp değil o diyecektim... Sevgili mzkan'ın topiğine birşeyler yazarken geç kaldım:)
2- Sevgili Mbm
Sen uyumsuzluğa pozisyon aldığında asla çalışmıyor.... Bunu görmemezliğe geldiğinde çalışabiliyorlar.. Bence sistemden şaşmamak en güzeli... Dow isterse o uyumsuzluktan dolayı artı kapatsın. Boşver..
Manş Tünelinde yangın çıkmış... Tren yanıyormuş. Henüz yolcular boşaltılamamış:(
[QUOTE=catedral;33362]Manş Tünelinde yangın çıkmış... Tren yanıyormuş. Henüz yolcular boşaltılamamış:([/QUOTE]
tamam shortsunuzda bu kadarda olmazki :D:D:D
dow un cakilmasi lazim bu haberle :D
[QUOTE=follow;33363][B]tamam shortsunuzda bu kadarda olmazki :D:D:D[/B]
dow un cakilmasi lazim bu haberle :D[/QUOTE]
Emin olun düşündüğünüz anlamda yazmadımdı:)
Eğer: Bunun normal bir yangın olmadığı gibi bir kanı başlarsa farklı olacaktır. Henüz sebebi hakkında bir bilgi yok.
Piyasayı izleyemedim kaç gündür şanzıman dağılmış bant filan kalmamış. Piyasa klasik yukarı çek ordan shortları bas taktiğine devam ediyor. Ne zaman bir işim çıksa piyasa güzel trend yapıyor. Bir haftadır pozisyon alamadım işler yüzünden. Neyse bir daha ki sinyalle bir yerden dalarım artık. En son sinyal short. Herkese bol kazançlar.
[QUOTE=hdioxyde;33353]Hiç alınır mıyım sevgili Mesut, hem de senin söylediğin bir şeye..
Sistem değil orada aranan sistem sistematiği...[B] Herkesin kendine göre bir sistem kurması gerekliliği[/B]. Basit ya da karmaşık, agressif ya da muhafazakar. Günde 50 kere aç kapa yaptıran ya da 1 hafta poz taşıtan...
[B]İster göstergeye bak ister pastaya, ister fdow'a isterse emtia piyasalarında mısırın fiyatına. Bir şeye bak ve hep ona bak...[/B]
Ben sistem mistem dinlemem alır satarım diyen adamın bile kafasınn içinde taşıdığı bir sistemi vardır. [B]Sistemsizlerin bu piyasada uzun vadede ayakta kalması maalesef mümkün değil. İnanılmaz bir şansa sahip olmadıkları sürece...[/B]
Sevgiler.[/QUOTE]
+.+.+.
benim demek istediğimde aslında buydu sevgili oguz işte...
sen daha iyi ifade etmişsin...
yoksa teoyla seni eleştirmek haddime düşmez
teşekürler.. saygılar...
bugün hepimiz az veya çok kazandık veya kaybettik
ancak günün asıl kazananı bence
sayın teo oldu
şimdiye kadar paylaşımlarında gösterdiği cömertliğe
bugün yapmış olduğu ince davranışla gönül zenginliğini eklemiş oldu
değil mi
[QUOTE=catedral;33361]1- Fincan kulp değil o diyecektim... Sevgili mzkan'ın topiğine birşeyler yazarken geç kaldım:)
2- Sevgili Mbm
Sen uyumsuzluğa pozisyon aldığında asla çalışmıyor.... Bunu görmemezliğe geldiğinde çalışabiliyorlar.. Bence sistemden şaşmamak en güzeli... Dow isterse o uyumsuzluktan dolayı artı kapatsın. Boşver..[/QUOTE]
hakketen bacım...
ama bu sıralar böyle....
ben geçen perşembemiydi neydi göre göre pas geçtim... çalıştı o gün... 1500 puan gap yedim...
bu salıydı galiba çalışır diye poz aldım....çalışmadı..... yine yedik gapı...
bu sıralar zıtlaşıyorlar benimle... önceleri yüzde 80 dogru yönde olurdum sabahki gaplarda......
gap olayı gıcık zaten... 1500 ile aç.. sonra 100-200 puana sıkıştır...
bugunkü gibi olsa ya hep... seans içi yapsalar ya 2000 puan...
bu seferde py topu diker......:D
bu arada fincan kulpa benziyordu oda... bozulmuş.. dışardaydım.. şimdi baktımda...
[QUOTE=abilag;33368]bugün hepimiz az veya çok kazandık veya kaybettik
ancak günün asıl kazananı bence
sayın teo oldu
şimdiye kadar paylaşımlarında gösterdiği cömertliğe
bugün yapmış olduğu ince davranışla gönül zenginliğini eklemiş oldu
değil mi[/QUOTE]
teo hep öyleydi... biz tanıdıgımız için....brv