-
[quote=a.kaya;320034]ustad [B]2000 tl yi 7 senede vobda bundan fazla yaparız demi :..::..::..:[/B]
sizin stratejileri uygularsak ( pgç,py, risk kontrolü ve diğer kriterleri )
bileşik getirili bi hesap yapıyodunuz
bugün feleğimi şaşırdım galiba bi oraya bi buraya yazıyom karıştırdım ortamı .kom.kom.kom:::::::::[/quote]
Benim stratejileri uygularsan yaparsın kaya,
ama,
yok burdan uzun yapılmaz,:p
saraylı öksürdü,:::
Bernanke aksırdı,:D
yok şu veriyi bi görelim de,:..:
yok buralar kısa için sakat abi,.kom
yaklaşımları devam ederse,dediğin olmaz tabi,
benden hatırlatması...:)
en iyisi ,iyi bir sistem alıp yoluna devam etmek,onu uygulamak...:rolleyes:
+.
-
[quote=saraylı;320037]Benim stratejileri uygularsan yaparsın kaya,
ama,
[B][COLOR=red]yok burdan uzun yapılmaz,:p[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]saraylı öksürdü,:::[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Bernanke aksırdı,:D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]yok şu veriyi bi görelim de,:..:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]yok buralar kısa için sakat abi,[/COLOR][/B].kom
en iyisi ,iyi bir sistem alıp yoluna devam etmek,onu uygulamak...:rolleyes:
+.[/quote]
kırmızı olanları özellikle benim içinmi dediniz üzerime alınmadım hiç :..: ustad yoksa genel olarakdan arkadeşlere nasihat olarakdan mı söylediniz .brv.brv.brv
-
[quote=saraylı;320037]Benim stratejileri uygularsan yaparsın kaya,
ama,
yok burdan uzun yapılmaz,:p
saraylı öksürdü,:::
Bernanke aksırdı,:D
yok şu veriyi bi görelim de,:..:
yok buralar kısa için sakat abi,.kom
[COLOR=red][B]en iyisi ,iyi bir sistem alıp yoluna devam etmek,onu uygulamak...:rolleyes:[/B][/COLOR]
+.[/quote]
üstad bi şey sorcam vobda 1 seneyi doldurcam, borsa da ise 2002 den beri içinde sayılırım sizin tecrübeleriniz fazladır vob için özellikler, sistem diyelim 15 lik ve genelde overal % 35-40 arası gidiyor bu sistemler her sene bu ortalama ilemi gider , MTX de sistemi 15 lik test olarak ancak 500 bar ile edildiğinden geçmiş seneleri göremiyorum ondan dolayı soruyorum :confused:Anlatabilmişimdir umarım :o
-
[quote=a.kaya;320043]kırmızı olanları özellikle benim içinmi dediniz üzerime alınmadım hiç :..: ustad yoksa genel olarakdan arkadeşlere nasihat olarakdan mı söylediniz .brv.brv.brv[/quote]
kendim dahil genele söyledim,;)
bu durumda sen de içine mecburen giriyorsun,:D
-
[quote=a.kaya;320044]üstad bi şey sorcam vobda 1 seneyi doldurcam, borsa da ise 2002 den beri içinde sayılırım sizin tecrübeleriniz fazladır vob için özellikler, sistem diyelim 15 lik ve genelde overal % 35-40 arası gidiyor bu sistemler her sene bu ortalama ilemi gider , MTX de sistemi 15 lik test olarak ancak 500 bar ile edildiğinden geçmiş seneleri göremiyorum ondan dolayı soruyorum :confused:Anlatabilmişimdir umarım :o[/quote]
Sistemle çalışmanın öyle bir garantisi yok,
her piyasa dalgası farklı olduğu için ,getiri eğrisi de sürekli değişecektir,
bu merakı yenmek için yapılması gereken,
sistemle tecrübe kazanmak...
bir de VOB için konuşursak,% getiri yerine,
aylık ort kar,aylık trade sayısı,kazanma oranı,ort kar/ort zarar ve performans gibi parametrelere bakın...
mesela [B]BRS arka arkaya 2000 puan civarı kaybedebiliyor 4 zararlı trade ile[/B] ,:::
bunu yapabilecekseniz bu sistemi uygulamanız gerekir...
aylık ort kardan başka şeyler odaklanın,çünkü bu başka şeyler ,sizin sistemi uygulayıp uygulamayacağınızın sorumlusu olacaktır ilerde...:)))
mesela sisteminiz iyi bi kara sahip olsa bile arka arkaya 8 zararlı trade yaparsa ,terkedebilirsiniz onu...:cool:
kara odaklanmayın fazla,sistem uygulanabilir mi ve dolayısıyla sizin tarzınıza uygun mu?Buna odaklanın...:rolleyes:
-
[quote=a.kaya;320043]kırmızı olanları özellikle benim içinmi dediniz üzerime alınmadım hiç :..: ustad yoksa genel olarakdan arkadeşlere nasihat olarakdan mı söylediniz .brv.brv.brv[/quote]
Kızum sane soledum kaya sen anula demuş:::
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/25/1886.bmp[/img][/url]
ptesu çakuşmu edeceklerdur
-
Swingtrader
[SIZE=3][B][I][U][COLOR=#0000ff]Trend Analizi:[/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][I]BRS...........81.800........:yü:[/I][/B][/SIZE]
[SIZE=3][I][COLOR=blue][B][U]Kapanış,Yüksek ,Düşük:[/U][/B][/COLOR][/I][/SIZE]
[I][B]K.........82.300[/B][/I]
[I][B]Y.........82.625[/B][/I]
[I][B]D.........81.800[/B][/I]
[B][I][SIZE=3][COLOR=blue][U]Kırılma Noktaları :[/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[I][B]82.375..................:yü:[/B][/I]
[I][B]82.200...................:dü:[/B][/I]
[I][COLOR=blue][B][I][SIZE=3][U]Pivot ,Destek ve Dirençler:[/U][/SIZE][/I][/B][/COLOR][/I]
[I][B]4.Direnç : 84.725[/B][/I]
[I][B]3.Direnç : 83.900[/B][/I]
[I][B]2.Direnç : 83.075[/B][/I]
[I][B]1.Direnç : 82.700[/B][/I]
[I][B]Pivot : 82.250[/B][/I]
[I][B]1.Destek : 81.875[/B][/I]
[I][B]2.Destek : 81.425[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 80.600[/B][/I]
[I][B]4.Destek : 79.775[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:80.550[/B][/I]
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
-
[QUOTE=saraylı;320024]BRS endekste uzun,
ABS dolarda kısa,
haftasonuna giriyor.
:)[/QUOTE]
sn saraylı
sizin sayenizde yeni bir sistem yaptım
brs kadar olmasa da fena değil
aysonunda getirisini yayınlayacağım
teşekkürler
hakınızı helal edin
saygılarımla..:)
-
[quote=saraylı;320046]Sistemle çalışmanın öyle bir garantisi yok,
her piyasa dalgası farklı olduğu için ,getiri eğrisi de sürekli değişecektir,
bu merakı yenmek için yapılması gereken,
sistemle tecrübe kazanmak...
bir de VOB için konuşursak,% getiri yerine,
aylık ort kar,aylık trade sayısı,kazanma oranı,ort kar/ort zarar ve performans gibi parametrelere bakın...
mesela [B]BRS arka arkaya 2000 puan civarı kaybedebiliyor 4 zararlı trade ile[/B] ,:::
bunu yapabilecekseniz bu sistemi uygulamanız gerekir...
aylık ort kardan başka şeyler odaklanın,çünkü bu başka şeyler ,sizin sistemi uygulayıp uygulamayacağınızın sorumlusu olacaktır ilerde...:)))
[COLOR=red][B][I]mesela sisteminiz iyi bi kara sahip olsa bile arka arkaya 8 zararlı trade yaparsa ,terkedebilirsiniz onu...:cool:[/I][/B][/COLOR]
kara odaklanmayın fazla,sistem uygulanabilir mi ve dolayısıyla sizin tarzınıza uygun mu?Buna odaklanın...:rolleyes:[/quote]
hemen ilk önce buna baktım :D ve tam 7 kere peş peşe zararlı işlem yapmış ancak bunların toplamı -2250 puan peşinden gelen sinyal ise telafi etmiş tek sinyalde 3575 puan almış :cool: üfff yani ucuz yırtmış oldu sistem çöpe gitmekten .lelele26/8 den bugüne kadar toplam 53325 kom hariç puan yapmış 15 lik sistem de toplam işlem sayısı ise 99 işlem
he ben sisteme körü körüne uydum mu bu süre içinde :(:(:( belki bu rakamın yarısını ancak almışımdırüüüüüü
-
[quote=temese;320050]sn saraylı
sizin sayenizde yeni bir sistem yaptım
brs kadar olmasa da fena değil
aysonunda getirisini yayınlayacağım
teşekkürler
hakınızı helal edin
saygılarımla..:)[/quote]
est,
hakkım ,hepinize helal olsun...;)
forumların iyi tarafı bu işte,birisinden bir fikir görüyorsunuz ,
ben de bunun benzerini yapayım diyorsunuz...:::
inş sisteminiz başarılı olsun....brv
-
[quote=a.kaya;320051]hemen ilk önce buna baktım :D ve tam 7 kere peş peşe zararlı işlem yapmış ancak bunların toplamı -2250 puan peşinden gelen sinyal ise telafi etmiş tek sinyalde 3575 puan almış :cool: üfff yani ucuz yırtmış oldu sistem çöpe gitmekten .lelele26/8 den bugüne kadar toplam 53325 kom hariç puan yapmış 15 lik sistem de toplam işlem sayısı ise 99 işlem
he ben sisteme körü körüne uydum mu bu süre içinde :(:(:( belki bu rakamın yarısını ancak almışımdırüüüüüü[/quote]
kaya ,
sistemin iyiymiş,.brv
ayda 13000 puandan fazla karı var gözüküyo...:::
sadece onu uygula bence...