Zirvede yüksek hacimlerden korkun.Ayrıca bir önceki güne göre düşen hacimlerden de korkun.
Printable View
Zirvede yüksek hacimlerden korkun.Ayrıca bir önceki güne göre düşen hacimlerden de korkun.
[quote=abka;109995]bugün zarar büyük..sistem bolca çarptı...
[B]ATR[/B] göstergesini nasıl bilirsiniz?[/quote]
ATR tokatçının teki...filtrelemek lazım başka indikatörlerle şunla bunla...
BENCE...
[quote=GOKHANFINDIK;110004]Ne zaman geçtik 9000?[/quote]
Dow'un kapanışına dakikalar kala
halen fazla uzaklaşamadık 42 binden..
kapanışa yakın buralarda kalırsak kısa girerim diye düşünüyorum ama daha öncede söz vermiştim kendime sistemin aksi yönde pozisyonda durmamak için :)
bakalım lafımızı yedirecekmi piyasa :)
Garan çift kitlediler.Sinyaller gelmeye başladı yine.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110006]Zirvede yüksek hacimlerden korkun.Ayrıca bir önceki güne göre düşen hacimlerden de korkun.[/QUOTE]
korka korka ağzımıza ettiler ya zaten:mad:
beklemeye devam bu film burda bitmez.
FED / STERN: ABD, `BATMAK ICIN COK BUYUK` KONUSUNU DEGERLENDIRMELI
bu ne demek şimdi?
[quote=delinda78;110008]Dow'un kapanışına dakikalar kala[/quote]
Rakam yanlış.
42600 gelırse geceye cort yatarım..gelmezse flato flato
????????????????????????????
[QUOTE=MMO;110012]FED / STERN: ABD, `BATMAK ICIN COK BUYUK` KONUSUNU DEGERLENDIRMELI
bu ne demek şimdi?[/QUOTE]
çoktan battıda, devlet destek atsın yoksa batakların ardı arkası kesilmez demek.
bi yanlışlık olacak.
12 ocak 2009 tarihinden beri fdow'un gördüğü en yüksek seviye, şu anda gördüğü seviyedir...
Sistem kullanmam ama göstergeler çıkışı onaylamaması lazım.Ben onu beynimde çiziyorum.Birisi aşağı gitmeli biri yukarı.Fiyat yukarı gösterge aşağı.Uyumsuz olmalı.Varmı böyle olan göstergelerde?
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110018]Sistem kullanmam ama göstergeler çıkışı onaylamaması lazım.Ben onu beynimde çiziyorum.Birisi aşağı gitmeli biri yukarı.Fiyat yukarı gösterge aşağı.Uyumsuz olmalı.Varmı böyle olan göstergelerde?[/QUOTE]
kandırma bizi bakıyon işte :D aynı şeye benzedi.. valla mutfaktaki bezle kıçını silen ben değilim :D
ahh ah sabahtan deli kardaydık 1-2 kademe inadı yüzünden geldiğimiz hallere bak.
[quote=GOKHANFINDIK;110018]Sistem kullanmam ama göstergeler çıkışı onaylamaması lazım.Ben onu beynimde çiziyorum.Birisi aşağı gitmeli biri yukarı.Fiyat yukarı gösterge aşağı.Uyumsuz olmalı.Varmı böyle olan göstergelerde?[/quote]
uyumsuzluk var kısa periyotlu grafiklerde..
ama güçlü trendlerde bu uyumsuzluklar çok pahalı bedel ödetiyor.
tecrübeyle sabittir :)
[quote=MMO;110012]FED / STERN: ABD, `BATMAK ICIN COK BUYUK` KONUSUNU DEGERLENDIRMELI
bu ne demek şimdi?[/quote]
AIG ve GM e yol vermek lazım diyor...gömün gitsin diyor...
[quote=traderx;110016]çoktan battıda, devlet destek atsın yoksa batakların ardı arkası kesilmez demek.[/quote]
bence "batmak için büyüklük diye bişey olmaz, batmış batmıştır" demek...
Long.
[quote=traderx;110020]ahh ah sabahtan deli kardaydık 1-2 kademe inadı yüzünden geldiğimiz hallere bak.[/quote]
41750 gelmeyince bi daha müdahale etmedinmiki ?
valla ben ballıydım açılış anında 40950-900-800 e yazdım emirleri hepsi geldi.
sonrasında haşlandık tabi bi longtan bi shorttan..
en son hareketle telafi edebildik allahtan yoksa 600 puan gabi vermiştim geriye..
[quote=fXci;110019]kandırma bizi bakıyon işte :D aynı şeye benzedi.. valla mutfaktaki bezle kıçını silen ben değilim :D[/quote]
Bakmıyorum çünkü boşuna yoruyor beni.Kafa karışıklığı yapar.
[QUOTE=unlimitted;110023]bence "batmak için büyüklük diye bişey olmaz, batmış batmıştır" demek...[/QUOTE]
seyyahın dediği doğru, kafa bulanık oluncaüüü
batmanın büyüğü küçüğü olmaz atın toprağı üstüne diyorlar.
[B]''bahtsız deve hikayesi [/B]!'' adamın birazda kısmeti açık olacak.[B]tıkandı baba [/B]olunca ne sistem nede başka birşey...
sistem yaptım..4 ayda 40.500 puan yapmış ( test sonuçlarını bugün sabah foruma vermiştim). 140 işlem..max. kayıp -825 puan..aylık kazanç 8.000 ile 12.000 arası dengeli kazanç...avg trade/loss; 4,23(mükemmel)
[B]ama ben uygulayınca sapıtıyor[/B]...adamın birazda kısmeti açık olacak..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110018]Sistem kullanmam ama göstergeler çıkışı onaylamaması lazım.Ben onu beynimde çiziyorum.Birisi aşağı gitmeli biri yukarı.Fiyat yukarı gösterge aşağı.Uyumsuz olmalı.Varmı böyle olan göstergelerde?[/QUOTE]
bu sekilde olabilirmi :dü: :yü:
[IMG]http://img91.imageshack.us/img91/6885/55870889.jpg[/IMG]
ahanda sana uyumsuzluk
[IMG]http://i41.tinypic.com/2jewqk8.png[/IMG]
2 gündür kıpraşanı biçtiler dün kıpraştım 100 pts le ucuz kurtardım. bugün sindim kenarda uzun uzun bekliyorum ses çıkartmadan:)
bunlar köpekbalığı.
büyük beyaz cinsi hem de...he bi de aç kalmış çeşidinden.:cool:
[QUOTE=YAVUZHAN;110025]41750 gelmeyince bi daha müdahale etmedinmiki ?
valla ben ballıydım açılış anında 40950-900-800 e yazdım emirleri hepsi geldi.
sonrasında haşlandık tabi bi longtan bi shorttan..
en son hareketle telafi edebildik allahtan yoksa 600 puan gabi vermiştim geriye..[/QUOTE]
yokya 40750 den girdim gelmedi geldiğimiz yere bak 42000 geçtik.
[B]ama ben uygulayınca sapıtıyor[/B]...[COLOR="Red"]adamın birazda kısmeti açık olacak[/COLOR]..[/QUOTE]
evet aynı dert bendede var malesef üüü
sabah dünkü shorttan ve bir sonraki trade den öpüldüm 325 pıvan emme şindik yine +700 puan kara geçirdi sistem...harfiyen uyarsan mama çok bu sistem işinde...
gün sonuna LONK kalacağımı sanmıyorum 43.000 olursa kalırım...yoksa flatler çıkarım uygun bi yerden sanıyorum.
Bende düşecek diyodum 35500 e ama stopladık çıktık yoksa 42000 den 6000 puan bitirir adamı pusuda bekiyodum bugun ortam ve zemin müsait uzun için artık tehlike zamanı
Merhabalar
42325 görülmesi önemli idi
41775 stop
1/3 ünü gönderdim...42.075 ten...
300 den full short geceye.
yahu ne zaman sevinsem 300 puan düşüyor insan psikolojisne çok ters bir oyun bu :)
42100 ful short ta benden :)
[QUOTE=temese;110037]Merhabalar
42325 görülmesi önemli idi
41775 stop[/QUOTE]
hoşgeldin...
arkadaşlar bir soru şu sıralar sat sinyali gelirse kısa kalırmısınız:p:eek::D:D:D
[QUOTE=VOBiX;108857]8500 olacakmış dow .dng
Yarınki veriler iyi gelecekmiş. .kom
Bi de -1089 puan makas var zaten .boks.[/QUOTE]
Şaka yapmaya da gelmiyor yawf adamalr 8500 yaptı harbiden .dng
[QUOTE=clark;110041]42100 ful short ta benden :)[/QUOTE]
42500 stop
dow fake atıyor gibi geliyor bana,az daha versinler kısa kalıcam geceye..