tempo düşüyor gibi..
71 yakmalı pala acil şekilde..
70 bini aşağıya terk edersek dikkatli olmak lazım..
olumluluk orta vadeye sıçrasada kısa vadede 70 bin altı ataklar sert olabilir,dikkatli olmak lazım..
Printable View
tempo düşüyor gibi..
71 yakmalı pala acil şekilde..
70 bini aşağıya terk edersek dikkatli olmak lazım..
olumluluk orta vadeye sıçrasada kısa vadede 70 bin altı ataklar sert olabilir,dikkatli olmak lazım..
[quote=jerfin;247545]ya unlimit..
bizim hesaplar fxcm ye aktarıldı ya.. 10 gündür hergün hesaptan para kesintisi oluyor, eskiden olmazdı hiç kesinti.. bi bilgin var mı senin bu durum hakkında ?[/quote]
nasıl bi kesinti gıı
bende sadece balance adı altında 0,01 dolar alınıyo ya da veriliyo.
ama o kadar sadece...
yalnız pazartesi o FXCM'in bana attığı bi kazık var kiiii...
pozisyon açmak için tuşa bastım, o an işlem geçen rakamdan değil, tam 10 pip üstten longladı alet.
kapanmak için tuşa bastığımda da o anda işlem geçen noktadan değil tam 12 pip aşağıdan kapattı.
hızlı hareketler sırasında farketmedim sanıyolar ama yanılıyorlar. alemin bi zekisi kendileri sanıyorlar...
ilk fırsatta değiştireceğim kurumu. yazdım bir kenara bunu çünkü.
insanı aptal yerine koymak neymiş görürler...:mad:
[quote=unlimitted;247549]APSD'ye bakan da ağa pozisyon kapatıyo zanneder. :D[/quote]
son zamanlarda pek sık yapar oldu bunu..
yükseliş günlerinde apsd eksiliyor göze batacak miktarlarda..
ilizyonist kerata :..:
[B]A.Tiedje Dow'da 3.3 başlıyor demiş...[/B]:eek::eek:
[IMG]http://www.ressim.net/upload/dd2ca838.gif[/IMG]
[quote=jerfin;247554][B]A.Tiedje Dow'da 3.3 başlıyor demiş...[/B]:eek::eek:
[/quote]
yaw EW'den anlamayanlar için şunu türkçeleştirseniz diyorum aakidişlee
kaça gidecekmiş dow yani rakamı bana bi de hele :D:D
[QUOTE=unlimitted;247551]nasıl bi kesinti gıı
bende sadece balance adı altında 0,01 dolar alınıyo ya da veriliyo.
ama o kadar sadece...
yalnız pazartesi o FXCM'in bana attığı bi kazık var kiiii...
pozisyon açmak için tuşa bastım, o an işlem geçen rakamdan değil, tam 10 pip üstten longladı alet.
kapanmak için tuşa bastığımda da o anda işlem geçen noktadan değil tam 12 pip aşağıdan kapattı.
hızlı hareketler sırasında farketmedim sanıyolar ama yanılıyorlar. alemin bi zekisi kendileri sanıyorlar...
ilk fırsatta değiştireceğim kurumu. yazdım bir kenara bunu çünkü.
insanı aptal yerine koymak neymiş görürler...:mad:[/QUOTE]
ben de değiştireceğim.. eskisinden daha fazla donma oluyor meta-trader de..:mad:
bende balance adı altında yapılan kesinti daha fazla unlimit.. sadece bugün 28 usd kesmişler mesela..:confused:
[quote=jerfin;247554][B]A.Tiedje Dow'da 3.3 başlıyor demiş...[/B]:eek::eek:
[IMG]http://www.ressim.net/upload/dd2ca838.gif[/IMG][/quote]
aşağı 3 mü ?
şu 4500 leri hedef yapan ?
[quote=unlimitted;247555]yaw EW'den anlamayanlar için şunu türkçeleştirseniz diyorum aakidişlee
kaça gidecekmiş dow yani rakamı bana bi de hele :D:D[/quote]
graftan gördüğüm kadarıyla 8484 e gidebilir diyo,alt olarak ta 12000 diyo..
ikinci dediği ,kulağıma hoş geldi..:D
[quote=saraylı;247558]graftan gördüğüm kadarıyla 8484 e gidebilir diyo,alt olarak ta 12000 diyo..
ikinci dediği ,kulağıma hoş geldi..:D[/quote]
8.484'te yazan 3'ün 1'i. :D:D:D:D
[QUOTE=unlimitted;247555]yaw EW'den anlamayanlar için şunu türkçeleştirseniz diyorum aakidişlee
kaça gidecekmiş dow yani rakamı bana bi de hele :D:D[/QUOTE]
10.358 e vurup dönme ihtimali yüksek demiş.. o noktayı stop seviyesi olarak da vermiş..
yanılabilir de, akılımızın bir köşesinde bulunsun diye koydum grafı..
aşağıda ise, 3.3 hedefinin kaç olacağı hakkında birkaç rakam vermiş.. şurayı kırarsa şuraya gider, şurdan dönerse şu olabilir v.s. v.s. işte..:D:D
strategist'in almancası iyi, o yapsın tam çeviriyi..:o:o
kayahan nerelerde sahi :D
naptı etti günde 20 felaket senaryosu içeren grafik-rapor vs attı ve döndürdü piyasayı yine :::
arada hepimizin kısa vadeli indikatör olduğu zamanlar oluyordur ama bu kayahan tam bir trend indikatörü yahu,haftalık periyotlu maşallah :D
kayahan kızmıyorsundur inşallah takılıyorum diye..
[quote=jerfin;247556]ben de değiştireceğim.. eskisinden daha fazla donma oluyor meta-trader de..:mad:
bende balance adı altında yapılan kesinti daha fazla unlimit.. sadece bugün 28 usd kesmişler mesela..:confused:[/quote]
apla ne diyorsun mimkin değil.
bak şöyle yapıyorlar bazen. sen mesela bi pozisyon açtın kapattın. 6,98 dolar kar yazdın diyelim.
sync adı altında, hesabından bi 6,98 çıkarıyorlar, sonra 6,98 geri ekliyorlar.
niye yaptıklarını bilmiyorum ama...
ona bi daha bak.
28 dolar kesmeleri mimkin değil. benden öyle bir kesinti yapsa bugün değiştiririm kurumu.
açıp bi konuş bence.