moodys haberlerini çık..
he işte ordan sıfırla herşeyi..
öğle arası bitmiş gibi düşün..
pehhh
650 altında bi umut vardı ama olmadı...
hemen uyandım daha vermem palaya.
Printable View
moodys haberlerini çık..
he işte ordan sıfırla herşeyi..
öğle arası bitmiş gibi düşün..
pehhh
650 altında bi umut vardı ama olmadı...
hemen uyandım daha vermem palaya.
kedü..sevmedinni snow board önerimi
Vay arkadaş,
Bizde bu teknoloji yok henüz...:D:D
[B]iki köpeğin internet üzerinden konuşması[/B]
[URL]http://video.sozcu.com.tr/iki-kopegin-internet-uzerinden-konusmasi.html[/URL]
[quote=Astatin;429125]kedü..sevmedinni snow board önerimi[/quote]
Eğütmen lazım, simartfon deül...
"Ben ücretsiz öğretirim, simartfon da yanında bedava" diyorsan ayrı...:..:
pehhhhhhhhhhh bangalar gene 10 tl oldu
abiler
bu namıssızdan ilk yeşili görünce gaçacan yoksa alıyor anahtarı
birde gavırlar düşerken alıyorsa
belli.. sonu... bence
bugün 1 dklık sistem günüymüş hacı...asansör ortamı
[IMG]http://i50.tinypic.com/1655y8.png[/IMG]
bunlar alıyor namıssızlar kimse bunlar...
palatron bugün geniş marjlı oynadı... 1000(s)+2600(l)+2300(s)+1500(l) = 8400 puan toplamda cillop marjlar..yakalayana...
108.000 kısa olduk...hayırlı olsun stop yarına konacak...
%10 short 108 den eüzü
bu graş trend beklentisi gısmetimizi bağlıı haci...o marjları yiyeydik iyiydi..neyse yinede 1000 pian kar var düne göre..yarın anlayak artık 4 cümüyüz, müzakerecimiyiz..filan fishmekan
[quote=Astatin;429138]bugün 1 dklık sistem günüymüş hacı...asansör ortamı
[IMG]http://i50.tinypic.com/1655y8.png[/IMG][/quote]
abey bende 1 dk lık trade ediyim. günü iyi bitirdim. hıncımı aldım ayuouğlu ayudan. inşallah yarın avcu olmayız gene.hehehe
stop olsamda kar yüzünden komaz artık.hehehe.
allaha emanet olun abeylerim...
abi s&p var daha belki o arttırır ahahahha
buna beklentimi yok
skender bu
Başka bir yerden bakıyorum. Azıcık yükseldimi, hemen zırlamaya başlanıyor. Şaka gibi...
[quote=abicim;429146]108.000 kısa olduk...hayırlı olsun stop yarına konacak...[/quote]
[quote=seagate;429149]%10 short 108 den eüzü[/quote]
[quote=Astatin;429151]bu graş trend beklentisi gısmetimizi bağlıı haci...o marjları yiyeydik iyiydi..neyse yinede 1000 pian kar var düne göre..yarın anlayak artık 4 cümüyüz, müzakerecimiyiz..filan fishmekan[/quote]
biz 3 şortcu o sabah çocuklar gibi şendik...dimek istiyorum yarın zabah...
başka yok mu le şortcu..şş kedü, nikiseksi, aflopedro...?
abi fullesemiydik
benim gafa 1 milyon
ahaha
aralığa gısalarım duruyor yannız :D:D:D evladiyelik gısmetse
[QUOTE=seagate;428901][IMG]http://e1301.hizliresim.com/15/q/j6xm8.jpg[/IMG]
evladiyelik olur umarım yoksa pis bittik
109,800 ****[/QUOTE]
astatin abi bunu görmüşmüydün :D:D
teee aralığa :D:D 109800
üwww
80 olsa ne ediyir 3 gontratta :D:D:D
yada 120 olsa üwwwwwwwwwwwwwww
4520,5 hacim varmış abiler sölemiyonuz üww
bah haci memü..1 dakıkalıdkaki diagonal ne endmiş **..bize günlükte beyle bir graş lazım
[IMG]http://i45.tinypic.com/e5fqex.png[/IMG]
[IMG]http://a1301.hizliresim.com/15/q/j76nk.jpg[/IMG]
günlükde nogtayı goydu
ama eskidende nogda goymuş sonra öyle olmuş
bilemiyoruz yarın öbür gün öbür gün takip şart
[QUOTE=Astatin;429163]bah haci memü..1 dakıkalıdkaki diagonal ne endmiş **..bize günlükte beyle bir graş lazım
[/QUOTE]
owwwwwwwwwwwwwwww
abi insan işimi şu 1 dkgalığın muntazamlığına bakarmısın
moodysden haber gelmeyeymiş ne yapacakmış acaba sebebsiz mi inecekmiş
zerohedge @zerohedge
Bundesbank Concerned Weidmann Rumor Used to Manipulate Market. Apparently not concerned that market is so stupid it trades based on twitter
[quote=seagate;429166]owwwwwwwwwwwwwwww
abi insan işimi şu 1 dkgalığın muntazamlığına bakarmısın
moodysden haber gelmeyeymiş ne yapacakmış acaba sebebsiz mi inecekmiş[/quote]
şöyle; 107800 o ED NİN GERİ ALIŞ HEDEFİ OLURDU..YANİ NORMAL BİR REALİZLE ORALARA GELİRDİ DAHA STEADY...MOODYS OLUNCA VERMİŞ PANİĞİ VERMİŞ PANİĞİ...
[quote=Astatin;429157]biz 3 şortcu o sabah çocuklar gibi şendik...dimek istiyorum yarın zabah...
başka yok mu le şortcu..şş kedü, nikiseksi, aflopedro...?[/quote]
hacı ben günü az ekside kapadım gayri...-400 flan..zatı son atağıynan kapadım o zararı da..eheuehu
kısa mı?kısa da neimüş..:))
yaw o bişi deüilde 107000nin altında şortları kavırma yapsak iyiymiş...2000 puan..hemi de kısa sürede..peeehhh...bu arada graşarsa, tarihi zirvenin sadece 2 gademe altından şortladığım için çokonat ödülü isterim...
yannız ula war ya, bu iş bazen piyangoya döniiii.....her 1000 lik kademe görünce az yada çok realiz yapıyordu lebron..sırf 400-500 puan için olta attıydım...şrak diye mudis haberi geldi...500 puan için olta atan balıkçı 2300 puanı almadı...kağıt üzerinde kalan 1000 puanı da yarın alabilir mi meçhul...hehehehe..üw
abey... tom emmi [B][U]13.858[/U][/B] değmezse bizim kısalar iş yapar... (benim stop marjı epey yükseldi abey...bugün pela avans verdi epey.hehehe)
ya bugunki pastaya baktım bu
skender
gene alımda..
elde ne var... bagalım sakin gafayla..
1.dow ralli bekliyoruz
2.not arttı artacak artabilir mantıken
3.merkez kurun düşüşünü istemiyor faiz silahını çekti gavır dinlermi yığar milyar dolarları ama sonra nası çıkartacak soru işareti... gelen geldiğiyle galır gimse gıpraşamaz..
4.boj fed vs. tam gaz para arzına devam.
5.skender bunun ne gadarını satın aldı ne zaman realize edecek ?
6.bu bol para ne zaman bitecek veya bitecekmi ? bitmezse ne olur?
tek yön yugarı çıkıyor abiler üwwwwwwwwwwwww
esas tek şey var
BU BOL PARA BEDAVA PARA GÖKTEN YAĞAN PARA
AKIBETİ NE OLACAK
[B]SONSUZ PARA ARZI MÜMKÜNMÜ BUNUN SONU SADECE ÜLKELER BİRBİRLERİYLE TİCARETTE KURDAN DOLAYI KAVGAYA TUTUŞURSA GELİR YOKSA BUNUN DİBİNİ GÖREMİYORUM[/B]
sonuç olarak diyorsun ki memü; yiyorlardı şortları pilavdan pilavdan
[QUOTE=Astatin;429198]sonuç olarak diyorsun ki memü; yiyorlardı şortları pilavdan pilavdan[/QUOTE]
valla abi short galarak bu geçen ömrüme yazık olmuş... yazık valla bunu önceden göremiyom üwwwwwwwww dow graş bakıyodum graş işi yalan oldu ralli ye döndü üwwwwwwww löng parasal genişlemenin sonucu
Fed parayı çekeydi böyle olmazdı müdahele var
nikei en rallici oldu öldüydü dayıyolar genişlemeyi ralli üwwwwwwwwwwwwww
he sonuç finansal balon gerçeklerle örtüşüyo örtüşmüyo kısmı önemli değil aslolan PARA AKIYOR MERKEZLERDEN YENİ DÜZEN
adamların para kazanma şekli
1.shortlayanların paraları adamlara akıyor
2.gün içi hisselerde açığa satanlar yukarlardan geri alıyorlar
3.1 şubatta üst tik açığa satış kalkıyor. herkesler düşecek diye bakıyor açığa satanların hepsini alacak intikam amaçlı açığa satmaya koşanlar sayesinde tavan görebiliriz.. kartlar çok yükseldi açığa satalım aktiften yaparlarsa skender kademeleri boşaltıp çizmeye başladımı para adamlara akacak... TAVAN...
4.maldan çıkarken çıkmaya karar verdimi düşüşte tepki gelecek diye alanlara zaten yükleyecek...
sonuç skender düzeni yıkılamaz..
bunu önceden görenler poz aldı zaten iş işten geçti ne zaman verir vermez eline bakıyoruz...
başkasının eline bakmak kötüdür.. zordur acıdır..
biz yabancıyız onlar öz...
[IMG]https://pbs.twimg.com/media/BBFJTq0CMAAjZgw.png:large[/IMG]
twitterda gördüm bu grafiği abicim
yorum alabilirmiyik ben anlamiyimmm
bu grafiğe göre rallinin ömrü öyle 16 bin felan değil gibi üwwwwwwwwwww
[B]Sony Corporation (SNE)[/B]
-NYSE
13.35 [IMG]http://l.yimg.com/a/i/us/fi/03rd/up_g.gif[/IMG] 0.65(5.10%)
aaa...****...:oüüü:oüüüüüü
[quote=Astatin;429205][B]Sony Corporation (SNE)[/B]
-NYSE
13.35 [IMG]http://l.yimg.com/a/i/us/fi/03rd/up_g.gif[/IMG] 0.65(5.10%)
aaa...****...:oüüü:oüüüüüü[/quote]
Neydi o hisse seçimi yapan kedi? Gordon muydu? :..: Patron cidden güzel hisse seçtin, hemide global firma yaw...brv
[quote=flexy;429206]Neydi o hisse seçimi yapan kedi? Gordon muydu? :..: Patron cidden güzel hisse seçtin, hemide global firma yaw...brv[/quote]
hacı bu tam long dörm investmınt olayı..sölemesi ayıp almayı düşünüyorum birz da bi 10 dolara düşseydi iyiydi...gerekçelerini SAZAN topiğinde yazdım....flex şimdi kulaklarına inanamayacağın bir rakam diyim sana..SONYnin piyasa değeri kaç biliyormusun şu an: 13.4 milyar dolar...!!!!!!!!!!!!! hey maaann..somethingwrong:D
[QUOTE=Astatin;429209]hacı bu tam long dörm investmınt olayı..sölemesi ayıp almayı düşünüyorum birz da bi 10 dolara düşseydi iyiydi...gerekçelerini SAZAN topiğinde yazdım....flex şimdi kulaklarına inanamayacağın bir rakam diyim sana..SONYnin piyasa değeri kaç biliyormusun şu an: 13.4 milyar dolar...!!!!!!!!!!!!! hey maaann..somethingwrong:D[/QUOTE]
büyük zarardadır abi bilançoda o açıdandır
dow ranıyor bu arada :D
beyle haber varmış misal sony
31 Mart’da sona eren mali yıl için zarar beklentisini 2 kattan fazla arttıran Sony, 6.4 milyar dolar (520 milyar yen) zarar etmeyi bekliyor. Bu durumda, şirketin 4 yıllık toplam zararının 11.3 milyar doları aşması bekleniyor.
şu notlarıma bakıyorumda abi full shortken 1 tavanda herşey gidiyor... ürperdim bi anda üwwwwwwwwwww
skender ne korku salmış üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
trend sonumu nedir titriyoruk üwwwwwwwwwwwwwwwwww
[quote=seagate;429210]büyük zarardadır abi bilançoda o açıdandır
dow ranıyor bu arada :D
beyle haber varmış misal sony
31 Mart’da sona eren mali yıl için zarar beklentisini 2 kattan fazla arttıran Sony, 6.4 milyar dolar (520 milyar yen) zarar etmeyi bekliyor. Bu durumda, şirketin 4 yıllık toplam zararının 11.3 milyar doları aşması bekleniyor.[/quote]
haci bunlar bilinen hikayeler...apple ın dip yaptığı yılllarrr önce de beyle haberler geçirdi battı batacak deyu...bilineni boş vir geleceğe bak...
aha sana rakam; xperia z den beklenen muhafazakar tahminli ciro bile yaklaşık 10 milyar tolar:o neyse..bu kadar sony sponsorluğu yiter:cool:
son olarak, firma fiyatlaması yapılırken sadece current finansallara bakılmıyor..marka gücü, müşteri basei, sadakati v.s. çok şeye bakılıyor.. yani adam gibi bir ürün çıkarırsa anında sıçrama yapma potansiyeline bakılıyor filan fishmekan...bizde halka açık olmayan bir gsm operatörünün bilençoya bak..hatta gm leri diyorki 200 m tl op. karlılık var..ula koydukları para onun 10 katı..ama şirket değerlemesi yapılırken per customer a da bakılıyor..filan
astatin abey
13696.00 +46.30 (+0.34%)
dow beyle üwwwwww ön sayfadada bi grafik buldum üwww çok güzel çizmiş etiketlemiş kafamızı garıştıriiiii