-
[QUOTE=catedral;33383]Bütçe dengesiyle ilgili bir veri vardı o iyi geldi herelde.. Biraz sonra FED den biri konuşacak sonrada akıllarına aslında bütçenin dengesiz olduğu falan gelir. Dow bu naapcağı belli olmaz:)
Dolardaki fincan kulp var ya allaaa:) Kulbunu biraz uzattı ama kopuşu muhteşem olacak.heyk[/QUOTE]
o fincan kulbu ilerde teknik analiz kitaplarında şöyle okuruz artık..... 2008-2009 krizinin belirtileri 1 yıl süren dolardaki fincan kulp dip formasyonundan belliydi diye :D :D .....
-
[QUOTE=mbm;33387]söyleye söyleye yapacakmısın ne ,şu tabanı......
yarın kısaları tekrar fulleyimde öyle yap bari......
direkt açılışla çakılmasın.. paimeiye söyle
:D:D:D[/QUOTE]
Direk açılışla çakılış isterükkk demi sayın selçuklu:)
-
[QUOTE=catedral;33391]Direk açılışla çakılış isterükkk demi sayın selçuklu:)[/QUOTE]
yok önce 500 yukarı gap sistemler al verecek... öğleden sonra taban daha keyifli olur .. .lelele .. 52125 te stop olursam ağlamamda.. vadeli taban olmazsa ağlarım valla üü üü üüü üüü
-
[QUOTE=catedral;33391]Direk açılışla çakılış isterükkk demi sayın selçuklu:)[/QUOTE]
yok bacım... vadeli uyumsuzluk çalışacak daha yukarı....
ben ne diyeyim size... msnde kaç kere dedik..
bu dowun saatliği uyumsuz olacak, teper diye.....
destek atsaydınızda uzun girseydik ya.......:D:D:D
gerçi o zamanda direkt 11000 altına çakılırdı dow...
uyumsuzlık muyumsuzluk kalmazdı ortada........:D
-
Sali - %2
Carsamba -%4
Persembe -%5
3 Gunde %11 Eksi
Artik Yarin Utanma Belasi %1 Tepki Versin...
-
[QUOTE=follow;33394]Sali - %2
Carsamba -%4
Persembe -%5
3 Gunde %11 Eksi
Artik Yarin Utanma Belasi %1 Tepki Versin...[/QUOTE]
utanmaz bunlar fallow dostum...adamlar arsız...
fırsatını bulsunlar yani dow müsade etsin
millet çok düştü deyip uzunladıkça verir bunlar.....milletim ümidi kesilene kadar
bir günde 3000 puan çaktılar ya amcamlar...vay be....
-
[QUOTE=mbm;33348]dow 5 dakikalıklardaki fincan kulpsa 11350-400 aralıgını görmesi lazım......
11250 yi kısa zamanda geçerse.....
kısa zamanda geçmezse iptal...
iptal olsun...uyumsuz diye bu kadar abartmasın... :)
o zaman uyumsuzlugu göre göre hemde yazıp ,
niye uzun girmedim diye üzülürüm valla[/QUOTE]
yuh olsun...
dowun açılışına bakıp bide vadelideki verişe bakıp sanırsınki dow bugün göçecek..:)
fincan kulptan vazgeçsekte dediğimiz 11350-400 aralıgına gelmiş bile amcamlar....
-
[QUOTE=mbm;33395]utanmaz bunlar fallow dostum...adamlar arsız...
fırsatını bulsunlar yani dow müsade etsin
millet çok düştü deyip uzunladıkça verir bunlar.....milletim ümidi kesilene kadar
bir günde 3000 puan çaktılar ya amcamlar...vay be....[/QUOTE]
mbm dostum arada bir cosku vermeleri lazim
zaten poz ayarladiktan sonra sert veriyolar
yani sert satis gelirken mal vermiyolar
-
Dji 11.380 geçememesi lazım velev ki geçerse, yeni bir alternatif sayıma bakmak durumundayım.Geçerse çizimi yapar paylaşırım.Geçemezse zaten forumun çoğunluğunun orta vadeli beklentileri doğrultusunda hareket devam edecektir.
Ee niye yazdım ki şimdi bunu.Kimseye yararı olmayacak bu saatte ama resme baktıkça resmin hergün yeniden yorumlanması heyecanıyla yazdım sanırım.
-
[QUOTE=mbm;33396]yuh olsun...
dowun açılışına bakıp bide vadelideki verişe bakıp sanırsınki dow bugün göçecek..:)
fincan kulptan vazgeçsekte dediğimiz 11350-400 aralıgına gelmiş bile amcamlar....[/QUOTE]
bende ayni hataya dustum
dow duser diye ongordum ama yanildik
yemin ediyorum bu is dunyada kumara dondu
yani gelisen piyasalarin tepkilerin hic bir dayanagi yok
mesela su an +%0,4
-%2 bile kapayabilir,tam yazi turalik.
-
5 dk stoplamaya başladı biraz sönra verirler.
-
Geldi Dji katil ayıları...Bu saatten sonra resim falan değiştirtmeyiz dercesine...