-
[quote=a.kaya;320051]hemen ilk önce buna baktım :D ve tam 7 kere peş peşe zararlı işlem yapmış ancak bunların toplamı -2250 puan peşinden gelen sinyal ise telafi etmiş tek sinyalde 3575 puan almış :cool: üfff yani ucuz yırtmış oldu sistem çöpe gitmekten .lelele26/8 den bugüne kadar toplam 53325 kom hariç puan yapmış 15 lik sistem de toplam işlem sayısı ise 99 işlem
he ben sisteme körü körüne uydum mu bu süre içinde :(:(:( belki bu rakamın yarısını ancak almışımdırüüüüüü[/quote]
a.kaya,
4 ayda 53000 puan getiren sistemin, yüzde getirisi %35-40 dan daha
fazla olmaz mı?Ben mi yanlış anladım:confused::confused:
-
[quote=DURU;320055]a.kaya,
fazla olmaz mı?Ben mi yanlış anladım:confused::confused:[/quote]
fazla olur hem de çok...
Benim şu anda elimde ,
4 ayda 53000 puan getiren sistemim yok,:::
ayda 13000 puan yani,:)))
itiraf edeyim,:D
-
[quote=DURU;320055]a.kaya,
fazla olmaz mı?Ben mi yanlış anladım:confused::confused:[/quote]
[quote=saraylı;320056]fazla olur hem de çok...
Benim şu anda elimde ,
4 ayda 53000 puan getiren sistemim yok,:::
ayda 13000 puan yani,:)))
itiraf edeyim,:D[/quote]
kaya 'dan bu konuda ,;)
bir basın toplantısı ile resmi açıklama bekliyoruz...::::::
15' lıkta ,ayda 13000 puan ort getiren sistem çok iyi....brv
-
[QUOTE=a.kaya;320051]hemen ilk önce buna baktım :D ve tam 7 kere peş peşe zararlı işlem yapmış ancak bunların toplamı -2250 puan peşinden gelen sinyal ise telafi etmiş tek sinyalde 3575 puan almış :cool: üfff yani ucuz yırtmış oldu sistem çöpe gitmekten .lelele26/8 den bugüne kadar toplam 53325 kom hariç puan yapmış 15 lik sistem de toplam işlem sayısı ise 99 işlem
he ben sisteme körü körüne uydum mu bu süre içinde :(:(:( belki bu rakamın yarısını ancak almışımdırüüüüüü[/QUOTE]
Sizin elinizde 26/8 den beri 53 325 puan getiren sistem var...
Siz 26/8 den beri 1 lotla 2 600.-TL 20 lotla 52 000.- TL ( Elliikibin TL ) TL aldınız...
a.kaya yazan bütün yazılar size ait... ????????????????????
-
Sn A.Kaya
Gözden kacmiş olabilir dilerseniz emin olmak icin bir kez daha bakin sistem testinin hangi donemi kapsadiğina bu yilin 8 ayindan mi basliyor yoksa 2009 un mu ?
Ayrica matriks icin varsayilan ayar sistem testerda 500 bar olmasina ragmen 5 dkliklardan olusan grafikler 5,10,20,30 dklıklarin son 4 aylik periyodu test edilebiliyor.
-
benum 20 luk 01.09.2010 beru 26350 poiint alumuş
3 zararllu işlemu 3250 point en boyuk zarar 1300 point
topulam 23100 point kaya benude tebruk ederum senu dostim o sistemu kaybetmo cozün gibun bak bakmuyacaksen buna yolle ben bakarum uşağum
-
tüm arkadaşlardan özür diliyorum :( şimdi burda saraylı hocamın NK sini kullanarak (tabi bu arada NK ile karlı sinyallerden 250-300 puandan olarak uygulanıyor ancak zaralı sinyalleri öyle bi eliyor ki rakam katlanıyor müthiş derecede) ve her 1000 puan karda 1 kont artırarak yaptığım sonuçları yazmışım 53300 rakamı o rakam :( sonradan uyandım akşam eve gelince ve herkesin şaşırmış olarak yazdıkları yazıları okuyunca aklıma geldi üüü
çok çok özür dilerim arkadaşlar :(:(:(
behlül üzülmene gerek yok kardeş senin sistemi kolay kolay geçemez kimse, Saraylı hocam ,Astiprof ve sazan hoca hariç:o
Not:bu arada çıplak olarak NK siz kom hariç puanı ise 26675 aynı dönemler arasında
tekrar tekrar özür,,,
-
olabilur uşağum takuma boyule sıstemu olanuda varudur emme buralaruda yazumaz
-
[quote=a.kaya;320062]tüm arkadaşlardan özür diliyorum :( şimdi burda saraylı hocamın NK sini kullanarak (tabi bu arada NK ile karlı sinyallerden 250-300 puandan olarak uygulanıyor ancak zaralı sinyalleri öyle bi eliyor ki rakam katlanıyor müthiş derecede) ve her 1000 puan karda 1 kont artırarak yaptığım sonuçları yazmışım 53300 rakamı o rakam :( sonradan uyandım akşam eve gelince ve herkesin şaşırmış olarak yazdıkları yazıları okuyunca aklıma geldi üüü
çok çok özür dilerim arkadaşlar :(:(:(
behlül üzülmene gerek yok kardeş senin sistemi kolay kolay geçemez kimse, Saraylı hocam ,Astiprof ve sazan hoca hariç:o
Not:bu arada çıplak olarak NK siz kom hariç puanı ise 26675 aynı dönemler arasında
tekrar tekrar özür,,,[/quote]
est svg. kaya,:)
26675 puan da iyi bir getiri bence....brv
NK da iyi bir uygulamadır,bu da onu ispat ediyor....brv
-
BRS son dönem tradeler::)
en son [B]81.800[/B] den alda,
izleyen stop ise [B]81.975[/B] e yükselmiş durumda,
dolayısıyla bu trade de karlı olacak..:p
[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/6792/63027606.png[/IMG]
-
Saraylı abi,
şöyle düşünüyorumda aslına bakarsak orta halli bir sistemin aylık ortalama getirisi aşağı yukarı herkesin aynı.(istisnalar hariç)bir noktadan sonra sistem getirileriyle uğraşmaktan ziyade ,sizin önemle üzerinde durduğunuz para yönetimi mevzusu çok fazla önem taşıyor.Bu konuda kendimizi geliştirebilirsek esas mevzuyu çözecez sanırım...:))):)))
-
[quote=DURU;320066]Saraylı abi,
şöyle düşünüyorumda aslına bakarsak orta halli bir sistemin aylık ortalama getirisi aşağı yukarı herkesin aynı.(istisnalar hariç)bir noktadan sonra sistem getirileriyle uğraşmaktan ziyade ,sizin önemle üzerinde durduğunuz para yönetimi mevzusu çok fazla önem taşıyor.Bu konuda kendimizi geliştirebilirsek esas mevzuyu çözecez sanırım...:))):)))[/quote]
aynen öyle duru,
bu işte sistemin çok iyi olmasına gerek yok,
ayda 5000-7000 puan getiren bir sistem,ki bunlardan var,yeterli...
şunlar önem kazanıyor bu işte:
-trend / yh analizi: ki bu sisteme NK uygulaması ile çözülebilir...NK nin tradeleri yap dediği yerde yaparsanız,yatayda kaybetmezsiniz....brv
-Para Yönetimi çok önemli,sermaye Ali Baba 'nın sermayesine uyguladığımız gibi 2 misline çıktıkça kontrat artırmak ve altına düşünce hemen ilk seviyeye dönmek,çoğu gereksiz PY yüzünden oluşan kaybı önler....bir de tabi çok kazanınca dışarı para çekmesini bilmek.....lelele
-bir de tabi Disiplin konusu var ki,hepsinden önemlisi bu...sisteminiz var ,ama disiplin yok,bu ,sisteminiz yok ,demektir....:(:( disiplin kavramı temelinde,uyguladığınız sisteme bağlılık yatar,bunun için de sisteminize güvenmelisiniz...demek ki Disiplin kavramının temelinde sisteme olan güven yatar,sisteminize güvenirseniz,sisteminize bağlı kalırsınız ve dolayısıyla sermayeniz istikrar içinde büyür...
Sistem bir ok koydu,eğer ona güveniniz yoksa,acaba bu işlemi yapsam mı yapmasam mı derken,sisteme bağlı kalamazsınız,Disiplin de olmaz....demek ki:
[B][COLOR=blue]Strateji = Sistem +Para Yönetimi + Risk Kontrolü +Disiplin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Disiplin= Sisteme Güven + Sisteme Bağlılık + İstikrar içinde Büyüme[/COLOR][/B]
İki önemli denklem olmaktadır.
Bu gönderi önemli oldu,dikkatli okursanız,çok problem çözülür....brv