-
[QUOTE=mbm;33395]
bir günde 3000 puan çaktılar ya amcamlar...vay be....[/QUOTE]
Aslında burada yapılan oyun çok basit, bu adamlar bunu yurt dışında da sürekli yapıyorlar.
Risksiz kazanç ayarlıyorlar,
Beklenti nedir şu an Kasım daki Amerikan seçimleri, o döneme kadar bir şekilde hareket etmeleri lazım.43.000 lere gelmiş endekste bu ekonomik konjektörde 53-60 lara götüremezler , kafalarına mal yerler , kimse mal almaz, bu nedenle yukarı riskli, O zaman ne yapacaksın, basacaksın basabildiğin kadar, şu veya bu sebeble, ve kendine Kasım'a kadar risksiz hareket marjı yaratacaksın, üstelik bunu yaparken o kadar acımasız ve sert yapacaksın ki, bütün moraller bozulsun, ky perişan olsun, parası bitsin,
Şimdi ne yaptı marjı risksiz yaratmış oldu,2 ay 43 e kadar marjı var,1000 yukarı-2000 aşağı, sonra yukarı kafasına göre takılacak, ve sonunda yine 43.00 geri getirecek, bu arada da alttan aldığı mallarla ortalamasını düşürecek.
Kasım'a kadar bu oyun sürecek.
Ky hayatında kazanmadığı parayı kazanınca sevincinden ben en büyüğüm ektsre yollarım bakın siz eşekmisiniz buradan alacak kadar diye nara atacak.
Veya tahmini tutan , yokmu bana öpücük:) (tebrik) diye dolanacak.
Birileri günde 7000 çeviriyorum ben kralım savulun diyecek...
Geçin bu işleri her şey global oyun.
Dow bow hikaye, kendi grafiğinize bakın, tekniğe bakın, o da şanslı iseniz kazanırsınız.
Yarın 5000 puan yukarıdan veya aşağıdan gapla açsalar, hesap soran varmı yokmu, siz ona bakın önce....
Sistem olsa ne yazar olmasa ne yazar bu hırsızlık düzeninde...
Sevgiler..
-
[QUOTE=mavi;33401]Geldi Dji katil ayıları...Bu saatten sonra resim falan değiştirtmeyiz dercesine...[/QUOTE]
bu uyumsuzluk tepkisi yeter dediler galiba.....:D
demezlerse oda var.. sen resmi hazırda beklet yinede sn mavi....:)))
azıcık eksi kapatsın yinede, vadelide az bi artı açsın..
ne şiş yansın ne kebap....:D
-
[quote=abilag;33368]bugün hepimiz az veya çok kazandık veya kaybettik
ancak günün asıl kazananı bence
sayın teo oldu
şimdiye kadar paylaşımlarında gösterdiği cömertliğe
bugün yapmış olduğu ince davranışla gönül zenginliğini eklemiş oldu
değil mi[/quote]
Onun cömertliğini ben iyi bilirim herkese yapar öyle edebiyatları.Zamanında birisi şaka olsun diye bu adama umut fakirin ekmeği dedi.Bu mütevazi gördüğünüz kendini beğenmiş görgüsüz,kendini bir halt zanneden zavallı adam ben fakir değilimki umut ekmeğim olsun dedi.Gönül zenginliği bu ise eğer siz zengin görmemişsiniz.Sonradan görme olunca insan böyle oluyor demekki.Ayrıca burada bayılıyorum size hayranım tarzı yazan adam msn de bizi silme gafletinde bulunuyor.Sen kimsin koç.Sen bir halt değilsin.Senin gibileri böcek gibi ezerler yavru kuş.Senin gibilere adam diye selam verilmez.Onun için fazla uzatmayalım bu alcakgönül muhabbetini.Burada bu zavallı adama bakıp da pozisyon alıp para kazanacağını düşünen bundan daha zavallıdır ve kaybetmeye mahkumdur.Hadi şimdi kolay gelsin size.
-
[QUOTE=Ronaldinho;33405]size hayranım tarzı yazan adam msn de bizi silme gafletinde bulunuyor..[/QUOTE]
hayırdır, log tutamıyacasın diye mi üzüldün...:).Bu kin dolu mesajının sebebi nedir, anlayamadım,
Çok yadırgadım bu yazılarını...Bu şekilde benim hakkında düşünmene bir şey demem,senin fikrindir.
Ama beni çok yakından tanıyor gibi yazmışsın şaşırdım doğrusu, tanışmışmıydık seninle...
-
[quote=teo;33406]hayırdır, log tutamıyacasın diye mi üzüldün...:)[/quote]
Gerçekleri bilsin millet teo niye saklıyorsun esas sahte yüzünü edebiyat dersi öğrendik biz çoktan.Sen o edebiyatı başka yerde anlat külahıma.
-
[QUOTE=Ronaldinho;33407]Gerçekleri bilsin millet teo niye saklıyorsun esas sahte yüzünü edebiyat dersi öğrendik biz çoktan.Sen o edebiyatı başka yerde anlat külahıma.[/QUOTE]
Sen bildiklerini anlat herkes öğrensin, kuyuya taş atan deli gibi davranma yaz bütün bildiklerini...Neymiş öğrensin herkes...
-
[quote=teo;33406]hayırdır, log tutamıyacasın diye mi üzüldün...:).Bu kin dolu mesajının sebebi nedir, anlayamadım,
Çok yadırgadım bu yazılarını...Bu şekilde benim hakkında düşünmene bir şey demem,senin fikrindir.
Ama beni çok yakından tanıyor gibi yazmışsın şaşırdım doğrusu, tanışmışmıydık seninle...[/quote]
Seninle çok iyi tanıştık ama bu zamana kadar birşey dememiştim.Bu milletin senin esas yüzünü bilmeyip alçakgönüllü mütevazi biri sanıyor.Sen yetim başı okşasan 2 ay elini dezenfekte eder sabunla yıkarsın.Öyle bir adamsın işte daha yazarız sonra.
-
[QUOTE=Ronaldinho;33409]Seninle çok iyi tanıştık ama bu zamana kadar birşey dememiştim.Bu milletin senin esas yüzünü bilmeyip alçakgönüllü mütevazi biri sanıyor.Sen yetim başı okşasan 2 ay elini dezenfekte eder sabunla yıkarsın.Öyle bir adamsın işte daha yazarız sonra.[/QUOTE]
nerde tanıştık ne zaman tanıdın yazsana yahu, kafandan çamur atıyorsun beni tanıyor gibi, bak yaz buraya tüm bildiklerini diyorum...
yetim başı okşarsan falan filan, ne diyorsun,aklın başında mı senin, bana niye çatmaya çalışıyorsun, önce sebebini anlıyayaım,
Yoksa sebebsiz yere mi nara atıyorsun...
-
aslinda en guzeli borsaya birkac ay ara vermek olabilir diye dusunuyorum.Cok yiprandim.Bu is artik kumar oldu,masadan kalkmak lazim .Ne zaman matematik,istatistik,makro ekonomik temeller piyasalara hakim olur o zaman geri doneriz.
-
[quote=teo;33410]nerde tanıştık ne zaman tanıdın yazsana yahu, kafandan çamur atıyorsun beni tanıyor gibi, bak yaz buraya tüm bildiklerini diyorum...
yetim başı okşarsan falan filan, ne diyorsun,aklın başında mı senin, bana niye çatmaya çalışıyorsun, önce sebebini anlıyayaım,
Yoksa sebebsiz yere mi nara atıyorsun...[/quote]
Fazla uzatma mr teo senle uğraşacak vaktim yok.Sana cevap yazacağıma gider iki kelime haber okurum.Sen işine bak okuyan okur yazıyı bana da ne olduğunu özelden sorana cevap yazarız.
-
-
aldığım duyum bu şekilde arkadaşlar gündüz defalarca uyarıda bulunmuştum