cümleten iyi pazarlar ...
Printable View
cümleten iyi pazarlar ...
Şunu da ilave etmek isterim;
benim burada yaptığım işin bir benzeri ,dünyada da yoktur,+.
güçlü bir sistemin canlı yayını,;)
herkes futures ta kendi derdine düşmüş çırpınıp duruyor...:o:(
onun için ;elimizdekinin kıymetini bilelim,:)))
bu konuda fazla bilgimiz yoksa da ,
anlayanlara danışalım...
Ali Baba'nın başlangıç sermayesi 10.000.- TL idi.
Finansal Hedef'imize göre ; her iki ayda bir %100 sermaye artışı istedik ve öngördük:
yılda oluşan 6 sözleşme vadesinde ,bu sermayede
2*2*2*2*2*2= 64
misli artış demektir.
1 Aralık 2011 de Ali Baba 'nın sermayesi bu sistemle
640.000.- TL olmalı....
Bu sistem ,bu hedefi çok rahat gerçekleştirecektir....brv
[quote=skender0909;320080]şu sisteminizden biz de nasıl temin edebilir de faydalanır ve sürekli zarar etmekten kurtuluruz. bu konuda bizim gibi konunun dışında olanlara da yardımcı osanız dualarımız sizinle olacak[/quote]
arkadaşum kimise sitemunu verimez ben amcuman oğlinden istedum o bile vermedu,kendune yap dedu benude eyu kötu yaputum bunu kafamuzdan çıkaralum.Saraylu veruy onu takup et eyu siisitem. Bizımkuler emeklu işi zaqrar etmuyekte karuda omasun gibin BIRRR SISITEM:(
belhal kardeşim ben de emekliyim. cok parada gozümüz yok .zararımızı cıkaralım bundan sonra ayakta kalalım
[quote=belhal;320087]arkadaşum kimise sitemunu verimez ben amcuman oğlinden istedum o bile vermedu,kendune yap dedu benude eyu kötu yaputum bunu kafamuzdan çıkaralum.Saraylu veruy onu takup et eyu siisitem. Bizımkuler emeklu işi zaqrar etmuyekte karuda omasun gibin BIRRR SISITEM:([/quote]
Katulayrum belhelal karudeşum...
saraylı patronun vereceği sistem dünya piyasalarında şu an 1 *** *** yankee mangırı eder. eder de!!! kendisi verir mi??? Esas mesele bu...
Adamun piru deyuki: pen altun aramayrum!! altun yimurtlayan taviğu arayrum.lelele
[quote=skender0909;320088]belhal kardeşim ben de emekliyim. cok parada gozümüz yok .zararımızı cıkaralım bundan sonra ayakta kalalım[/quote]
Baba sultan çok para da gözün olmayabilir amaaaaaaaaaaaaaaa...
sonuçta bu işte ve bu sistemlerde çok para var...
hadi buyur tercihini yap şimdi???.lelele.lelele.lelele
yanlış anlaşıldım..piyasada pazarlanan sistemlervar,ben de bu forumda yeniyim hepiniz sistemimiz diye konuşuyorsunuz tabi ben anlamıyorum,doğal olarak ya bu sistem kurul uyorsa ben de katılayım bedeli neyse diye düşündüm ya da ben de fx2000 kullanıcısıyım ucundan kıyısından yardımcı olunuyorsa burada ben de aranıza bu sistemin ana hatlarını oluşturarak katılayım eger saraylı hocam kabul ederse
saraylu ayıda 10000 point geturen sisitemu beleş veruy oni takup et benuce offfliden tavsuyedur nacuzane
ne oldiğunu bilemeduğin sisuteme 6000-9000 deruler
mesela formüllerde 16 6 2010 da saraylı hocamın yazısında vadeli 5lik grafikte yazdıgı periyotları oluşturdum..bu etr denilen sistem mi oluyor* bunu 5lık yanında saatlıkte ızlenır mı
saraylı hocam ema dediginiz periyotmu*
[quote=skender0909;320094]saraylı hocam ema dediginiz periyotmu*[/quote]
Bence siz önce Saraylı abinin ,başka bir forumda yazdığı DEVRİDAİM MAKİNASI topiğini baştan sona okuyun notlar alın.Ayrıca bu forumda FORMÜLLER topiğini bir okuyun.Çok faydasını göreceksiniz...
[quote=skender0909;320094]saraylı hocam ema dediginiz periyotmu*[/quote]
Aslında bu arkadaşımızın arayışı kafamı uzunca bir müddet meşgul eden bi konuya tekrar parmak bastı. Şöyle ki; Sermaye piyasalarında işleyen bir sistem ve çark var. Ve bu çarkların bir dişlisi de piyasa yapıcı muhteremler... Ve normal şartlar altında bu sistem tıkır tıkır kendiliğinden işliyor. Farzedelim ki saraylı patronun sistemlerine 20 kişi sahip, ve bu 20 kişi öyle cengaverce işlemler yapıyor ki, gel zaman git zaman aynı patronun dediği kıvama da geldi bu topu topu 20 kişi. Yine üstadın belirttiği üzere 10.000 Tl si oldu 4 yıl içinde 3.000.000 TL. ve bu muhteremlerde inat edercesine katlamalı işlem yaptığını düşünür isek, zaten topu topu bu 20 kişi piyasa yapıcının anasından emdiği sütü burnundan getirmez mi?:D Yani işleyen bi piyasa sistemine çomak sokmak gibi bişey veya arıkovanına çomak sokmak diyelim. Ayrıca bi konu daha var ki bu tam bi komplo teorisi:D Diyelim bu 20 kişi gün geldi artık 1000 kontrat yetmez oldu ve 3000 kontratla işlem yapıyo. Yahu kardeşim aynı sistemde aynı dakkada bu 20 kişiye aynı sinyal ürerse adam tahtada bu 50-60 bin kontratı almak içinveya basmak için en az 1000 puan marjda işlem yapacak ki, malını alabilsin veya satabilsin. Hadi buyur burdan yak!!!! Şimdi soru şu? Bu sistemleri birilerine dağıtalımda mı kendi ayağımıza kurşun sıkalım. Yoksa işleyen piyasa düzenine karşı gelmeyip,ayrıca bu adamları da ekmeğinden edip kaçırmadan bi kenarda uslu uslu oturmalı mı????.lelele