senaryomun yukarı gapli açılış bölümü tamam.
kaldı gapi doldurup kalıcı düşüşe geçmesi bölümü. :)))
herkese günaydınlar...bol kazançlar...
Printable View
senaryomun yukarı gapli açılış bölümü tamam.
herkese günaydınlar...bol kazançlar...
gut mornik VOBORSA...
korkunçlar bunlar yine devam ayı kıyımına...bu seferde nikkei den güç aldılar herhalde...maşallah + 408 yapmış japonlar...sanırım alkolün etkisiyle şuursuz alımlar geldi orada :..:
Günaydın Bol Kazanclar
ucuyoruz
bu arada buraya grafını koyduğum FLAMA hedef bölgeye girdi...42.500/43.000 di...
Günaydın boL kazançlar dayanamadım bu günde oturdum ekran başına bakalım görelim seneryoyu kırpılmaktan yün kalmadı :)
bugün 42bin altında kapatırsa bu borsadan adam olmaz ama üstünde roket benim için
42500 e 1500 lot yazmslar..gostere gostere cızerler gıbı gelıo orayı
[QUOTE=abka;110083]2001 de olduğu gibi bu trentin jubilesi imf kredisinin açıklanmasıyla olacak...piyasa kapandıktan sonra açıklanır..imkb -100 ilk seans tavandır..2.seans tavan olur ..ama tavan bozulur...yani vob tavan olur(%15 oldugundan))[/QUOTE]
jubile için anlaşmayı bekliyor...
burasıydı,buraya kadardı,bu sondu,olay bitmiştir dedikçe alıyorlar...
kaç günüdür hep dillerde aynı şey en fazla [B]bir yukarı[/B] daha yapar...bu sözün üstüne kaç [B]bir yukarı[/B] daha geldi?
dibin dibi yok (var aslında SIFIR), ama üst limit diye bişey yok malesef...
biz alıcılar çok güçlü olduğundan değil, satan olmadığından yükselip duruyoruz.
bu 41.000'den beri böyle.
bence...
600 oldu bile..hale bak roket formasyonu bıtmıo bı turlu
xu30 da zirveden başlayan düşüşün 38,2 geri alım seviyesi tam 45.000 de belki orada insafa gelirler yeter derler...o da BELKİ tabii...
[quote=marakes;110142]42500 e 1500 lot yazmslar..gostere gostere cızerler gıbı gelıo orayı[/quote]
42500 ü ben çizdim.
[QUOTE=unlimitted;110135]senaryomun yukarı gapli açılış bölümü tamam.
herkese günaydınlar...bol kazançlar...[/QUOTE]
bu kaçıncı baharı bekleyeşimiz ağlamayan ebe kalmadı :D
günaydınlar herkese yarım kısadayım.
42.500 üstünde savaş var .
[quote=SEYYAH;110147]xu30 da zirveden başlayan düşüşün 38,2 geri alım seviyesi tam 45.000 de belki orada insafa gelirler yeter derler...o da BELKİ tabii...[/quote]
Tam rakam olarak 45242 oradan döndürürler galiba.:(Dermişimm.:)
Spot çok az artı açmalı ve eksi kapamalıyız.
günaydın arkadaşlar,kolay gele !
[quote=GOKHANFINDIK;110148]42500 ü ben çizdim.[/quote]
iyi yapmıssn sabah sabah 300 den kısa tera gorunce onlarda dayanamamıstır yukarı götrduler zaten
bu kazma dax hasta edr yıne roketler kıl oluyorm bunlara coni borsası bıle daha usturuplu
kanımca ; uzun zamandır devam eden bu trent ,vob un teorik fiyata ulaşmasıyla sonlanır..oda [B]beklentilerin max. olumlu oldugu imf kredi [/B]anıdır...teorik fiyat yaklaşık spotdan 800 puan fazladır..
işlem tamam hedefimden CORT L adım:))) 42700 coRT Allahım utandırmasın
Ya bunlar hic katık etmesini de bilmiyorlar .dng
43 yuh..
diyecek bir şey yok yazacak bir şey yok bu ne iştir yaa
stop oldum
Yok arkadaş memlekette kriz miiriz kalmamıştı inandım artık resmen ilan ediyorum hikaye bunlar..lelele.lelele
Eskiden bir söz vardı beş dakkada beşiktaş diye işte onu söyletiyorlar
[quote=fXci;110161]stop oldum[/quote]
Bulaşılmaz bunlara dur daha bekle.Benim 5 dklık değerse satacam gene.
:..:
yazık ya gül gibi longlarımı kaptırdım.ah kafam ah...sistemden çıktık cezayı kesti bize.ALLAH tan short falan yapmamışım.
akıllara ziyan işler oluyor...spotta kudurdu...45.000 e bişey kalmadı...28.000 nire 45.000 nire süre 1,5 ay...tarihin en sert rallilerinden birisini yapıyormuş İMKB....
İmkb 100 deki 35000 hedefine az kaldı, dikkatli olmakta fayda var...
hiçmi yokluk görmediniz yahu ?
ekranın sağ üst köşesinide delip geçecek fiyat galiba :)
gelde histemli işlem yapma :)
42900 kısa !
[quote=misafir;109966]bahsettiğim haziran vade tobo yeni tobo :) 52,000 gibi tamamlanır (bence) :)[/quote]
dün yazdığım tobo hedefine bişey kalmamış bugün yarın yakalar.lelele
[QUOTE=Larossıan;110162]Yok arkadaş memlekette kriz miiriz kalmamıştı inandım artık resmen ilan ediyorum hikaye bunlar..lelele.lelele[/QUOTE]
yok ya 1929 buhranından büyük rizmiş hikayeye bak.
resmen servet transferi oldu dünyada zeitgeisth belgeseline inanmaya başladım.
garan oha 3,76
3,34 ten verince tepeyi buldum sanmıştım.dng
yine topla dök formasyonu kırpraşmadan bekliyorum iki üç kere daha yaparlar bunu keser ellerinde yöntuyorlar yontunmamak lazım....
Çok artı açtık eğer eksi olursak buradan dönüş günü bugün.Eksi olmamız lazım.Sabah sabah manyak kar yazdırdılar.
[quote=marakes;110154]iyi yapmıssn sabah sabah 300 den kısa tera gorunce onlarda dayanamamıstır yukarı götrduler zaten[/quote]
Evet sonra aldım acısını.
Atatürk'ün o ünlü lafını unutmayınız.
geldikleri gibi giderler...:)))
[QUOTE=SEYYAH;110165]
akıllara ziyan işler oluyor...spotta kudurdu...45.000 e bişey kalmadı...28.000 nire 45.000 nire süre 1,5 ay...tarihin en sert rallilerinden birisini yapıyormuş İMKB....[/QUOTE]
Buraya "borsa burdan dönmezse ben bu işi bırakıyorum", "buradan döndü döndü, dönmedi ben de daha bişey bilmiyorum" laflarıyla geldik :)
Bi de eksi makas taiki ...