Vallahi en son işlemlerim 600 den long 43000 flat.950 43000 shortt.Devam.Yağma yok öyle.Gökhana haracı verecekler öyle düşecez.
Printable View
Vallahi en son işlemlerim 600 den long 43000 flat.950 43000 shortt.Devam.Yağma yok öyle.Gökhana haracı verecekler öyle düşecez.
yanlız XU100 de sabah sabah hacim çok fazla...10 dakkada 300 trilyon dönmüş...
Sisteme sıkı sıkı sarılıp sat demeden shortlamam. Bunun öncü göstergeside 5 dklık olacaktır.
900/750 döndük bakalım bi tur..
bu piyasada 150 puana seviniyoruz,züğürt tesellisi :)
675 flat yeter.Para çok oldu artık dönemiyorum dışarı atıyorum şu anda.
[quote=unlimitted;110173]Atatürk'ün o ünlü lafını unutmayınız.
geldikleri gibi giderler...:)))[/quote]
"geldikleri gibi" lafının cuk oturması diye buna diyorlar işte...
en azından 15 dakikalık.
bakalım günlük ve haftalık olarak da böyle mi olacak...
her düşüşte alıyorlar günlük olarak dönüşü görmeden short basılmamalı bence..pozisyona giremeyenler için dönüşü görmeden flat kalmak en mantıklısı
asagılar cok dolu..
[URL="http://img25.imageshack.us/my.php?image=69703280.jpg]"][URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=69703280.jpg][/URL][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/5676/69703280.jpg[/IMG][/URL]
Günlük olarakta takip ediyoruz.
haydi Ali babacan !...imf ,kredi,anlaşma deyiver...her yeni bakan ,geldiğini belli etmek için birşeyler söyler..sanada bu yakışır...
bankalarla beraber traderlarda stres testinden geçiyor :)
sonuçları hiç açıklanmayacak ama bizim testin :)
[QUOTE=unlimitted;110180]"geldikleri gibi" lafının cuk oturması diye buna diyorlar işte...
en azından 15 dakikalık.
bakalım günlük ve haftalık olarak da böyle mi olacak...[/QUOTE]
kim nereye gitti ne oldu ?
[QUOTE=abka;110184]haydi Ali babacan !...imf ,kredi,anlaşma deyiver...her yeni bakan ,geldiğini belli etmek için birşeyler söyler..sanada bu yakışır...[/QUOTE]
demesede denmiş kadar oldu imf haberi gelsin 20dk sonrasında shortlarım
Vob hayatımda ilk defa dışarıda dışarıda boşta para tutuyorum mecburiyetten.
zati Cort açmak imf beklentisinden dolayı dert.. adamı HESTA edirler
Baskı var vobta.Dovu izledim dün gece aşağı dönecek.Bizi bilmem.
-1.400 makas çok fazla..beklentiler olumlulaşsın ,makas +800 olması için ,engel yok...yani 2.200 lük potansiyel bekler..ama ne zaman?.gecen seneler, (hele vade başlarında) eksi makas olmazdı..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110190]Baskı var vobta.[/QUOTE]
tum çıkışı bu baskıyla yaptılar. baskıla baskıla sonra cart yukarı :)
aksilik olmazsa yarın yükselişin son günü diye düşünüyorum sonra bir düzeltme gelebilir
[quote=GOKHANFINDIK;110190]Baskı var vobta.Dovu izledim dün gece aşağı dönecek.Bizi bilmem.[/quote]
baskı varsa 44 bin olur o zaman :)
[QUOTE=abka;110191]-1.400 makas çok fazla..beklentiler olumlulaşsın ,makas +800 olması için ,engel yok...yani 2.200 lük potansiyel bekler..ama ne zaman?.gecen seneler, hele vade başlarında eksi makas olmazdı..[/QUOTE]
imf haberini bekliyorlar onun için herhal
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110190]Baskı var vobta.Dovu izledim dün gece aşağı dönecek.Bizi bilmem.[/QUOTE]
yani :dü: mi :..:
Tamam güzel süper çıkıyoruz yükseliyoruz. Emma mena mor bo.unu cıkardılar :).
[quote=fXci;110197]Tamam güzel süper çıkıyoruz yükseliyoruz. Emma mena mor bo.unu cıkardılar :).[/quote]
aynen öyle oldu valla.
uyumsuzluklarda yalan oldu bu arada..
Full short zamanı artık.
Vob da hedefi 44000 çektim.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110199]Full short zamanı artık.[/QUOTE]
aceleci olma:)
[quote=fXci;110192]tum çıkışı bu baskıyla yaptılar. baskıla baskıla sonra cart yukarı :)[/quote]
[quote=YAVUZHAN;110194]baskı varsa 44 bin olur o zaman :)[/quote]
Onu bunu bilmem ben baskı olunca düşüyor vob.Düzeltmeye uğruyor yani.Gidip de hadi düşelim değil.
[quote=furkan;110193]aksilik olmazsa yarın yükselişin son günü diye düşünüyorum sonra bir düzeltme gelebilir[/quote]
Biz hep böyle düşününce adamlar cart diye yukarı ciziyo
artık coğumuzda kriz hikaye imiş diye düşünmeye başladık o halde dönüş cok yalındır diye düşünüyorum
[quote=furkan;110201]aceleci olma:)[/quote]
Hiç birşey olmaz abi borumuz fıratpen.:..:.lelele44 45 ler havada uçuşuyor.28000 ken uçuşmuyordu ne oldu bir anda.Full short ben.
[QUOTE=SEYYAH;110176]yanlız XU100 de sabah sabah hacim çok fazla...10 dakkada 300 trilyon dönmüş...[/QUOTE]
Bu arada vadelideki flama hedefi de vuruldu sanirim...
Tebrikler
Bu omuz başın başı epey sivri oldu.Biraz dikkafa olacak bu abisi.Sivri zeka.Düşecez 500 lere düşecek birazdan.
ANNA/line
[IMG]http://i39.tinypic.com/2n7gpab.png[/IMG]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110204]Hiç birşey olmaz abi borumuz fıratpen.:..:.lelele44 45 ler havada uçuşuyor.28000 ken uçuşmuyordu ne oldu bir anda.Full short ben.[/QUOTE]
mantık aramıcaksın demişlerdi aramıcaksın gözlerini kapatıp longa devam ediceksn :)
[quote=adalı54;110203]Biz hep böyle düşününce adamlar cart diye yukarı ciziyo
artık coğumuzda kriz hikaye imiş diye düşünmeye başladık o halde dönüş cok yalındır diye düşünüyorum[/quote]
Shortlasınlar diye masuscuktan diyoz.:..::..::..:Yoksa shortlayacakları yok.:)))
yok öle dönuş falan kasımda düşerken mıllet düşmücek diye nasıl longladı ise artık çıkmıçak diye shortluyoruz cıdden artık ufak tefek duzeltmelerden başka düşüş olmaz du kriz büyük bir para akışının yön değiştirmesinden başka bir şey değildi. ikiz kuleler senaryosunun ekonomık versiyonu. herkese kutlu olsun. bir iki ay sonra belgeselide yapılır beklemıyor değilim hani :)
Ben beklesem 1000 puan alacakmışım.Ama şimdi shortlardan kazanırsam bekleseydim daha az kazanmış olacaktım.Ama bekleyip short açsam duble olacaktı.Kısa devam.En fulunden.
arkadaşlar kriz bitmemiş olabilir ama artık şelale beklemek, hele hele borsada yeni dipler
20000 altı falan olma ihtimali %10 bile değil,
ayrıca düzeltme geldiğinde çoğu ayu bundan faydalanamayacak gibi çünkü böyle istikararlı bir çıkıştan sonra vadeli öyle şelale 5000-10000 puan birden çıktığı hızla düşmez, velhasılı düşüşte vobçular açısından çok sıkıntılı olacak, çıkış gibi seri ve temiz olmaz düşüş.
Akşam görecek herkes bugün dönüş günümü değilmi nasıl çakıyorlar izleyin.Bu borsa dönecek bugün.Eksi kapayacaz ve ağızları açık kalacak herkesin.Ben yıllardır aynı izliyorum bu hareketleri.İmkb eksi kapayacak ve 3.5 milyar ytl hacimle olacak bu ve satış baskısı ile bitecez.Yarın da dow düşecek geberecez mayısta.Açılışta olan gaplerden korkun.
[quote=fXci;110207]ANNA/line [/quote]
ANNA nıda al git :..: