-
[QUOTE=hexen;33434]evet mbm hata 48600...48400 long realiz sonra shorts ederim yanına gelrim 48400..600 alarlar ozman stop long[/QUOTE]
bir kaç sayfa önce seni tebrik ettim hexen dostum...
okumadıysan bir daha tebrik edeyim....
ben almadım o uyumsuzluk riskini...[B]çok acımasız verdiler bizimkiler.[/B]
altından bir şey çıkacaksa yarın yukarı yapsalarda dönüşüde aşagı sert olur diye.....
yok sistemleri özelliklede 15 dakikalıgı ala getirsinler bugun numara yaptılar diye düşünürüm...
2000 puan gap yapsınlar ne olacakki.. yarım kısayım 1000 puan eder..
sırf bugün almışız 3000 puanın üzerinde....
sevgiler........
-
[QUOTE=Ronaldinho;33438]Denize düşen futurese sarılırmış.Sabah 1000 gapı yiyince ne de olsa yarı shortsunuz fıstık gibi diğer yarısını da verirsiniz.500 gap yemiş olursun.500 525 puan düşersek oradan kardasınız.Demek ki geceye tam risk almamak faydalıymış.Ama 4te bir short olsanız zaten eksi açsak zarar etmez kar ederdiniz.Ama artı açacaz daha az zarar ederdiniz 1000 puan gap olsa 275 puan düşüşte 25 puan kara geçerdiniz.Ama yarı short ne yazık ki.Kendini avutmalar baş göstermiş.[/QUOTE]
hesabın kuvvetli...
yalnız o hesapları ben her pozisyondan önce bin defa yapıyorum...
sırf bugünkü karı geri almaları için 6500 puan yukarı gapla başlamaları ve bir [B]dahada aşagı inmemeleri [/B]l[B]azım..[/B]
kazara aşagı inerlerse ,her aşagı iniştede iki katı kar yazarım yalnız.. bunuda unutmasınlar.....
artık böyle konuşalım seninle........
-
bana musaade herkese hayirli geceler....
-
iyi akşamlar. aranıza yeni katıldım. çok güzel paylaşım var burada.
-
[QUOTE=mbm;33439]bir kaç sayfa önce seni tebrik ettim hexen dostum...
okumadıysan bir daha tebrik edeyim....
ben almadım o uyumsuzluk riskini...[B]çok acımasız verdiler bizimkiler.[/B]
altından bir şey çıkacaksa yarın yukarı yapsalarda dönüşüde aşagı sert olur diye.....
yok sistemleri özelliklede 15 dakikalıgı ala getirsinler bugun numara yaptılar diye düşünürüm...
2000 puan gap yapsınlar ne olacakki.. yarım kısayım 1000 puan eder..
sırf bugün almışız 3000 puanın üzerinde....
sevgiler........[/QUOTE]
saol kardesim tebrik icin doru yaptın sen amma systems short cunki normalde tutmak lazım shorts
-
[quote=follow;33441]bana musaade herkese hayirli geceler....[/quote]
Sana da.
-
[quote=xxxx;33442]iyi akşamlar. aranıza yeni katıldım. çok güzel paylaşım var burada.[/quote]
Çok güzel kavgalar da oluyor.:D:D:Düüüüüü:o:o.boks..boks.hoşgeldiniz efendim.Bol kazançlar.
-
Ortada net bir şey yok..
Dow tam yıkılmak üzereyken yine bir dolap çevrildi. Yarın haftalık kapanışlar olacak.
Satıldığı ile ilgili bir habere rastlamadım. Yalnız Goldman Lehma^n'ın batamayacak kadar büyük olduğu ile ilgili bir rapor yayınlamış.
Burdanda Lehman a da el koyulup kurtarılacağı varsayımıyla aldılar demekki. Neyi kurtarıyorsa devlet. :)
Söylenti yalnızca:)
-
[QUOTE=catedral;33446]Ortada net bir şey yok..
Dow tam yıkılmak üzereyken yine bir dolap çevrildi. Yarın haftalık kapanışlar olacak.
Satıldığı ile ilgili bir habere rastlamadım. Yalnız Goldman Lehma^n'ın batamayacak kadar büyük olduğu ile ilgili bir rapor yayınlamış.
Burdanda Lehman a da el koyulup kurtarılacağı varsayımıyla aldılar demekki. Neyi kurtarıyorsa devlet. :)
Söylenti yalnızca:)[/QUOTE]
Anladığım kadarıyla daha önceden lehman kendi naz yapıyordu çok, yarısını veya birimini satıyordu, şimdi ise piyasa baskısından hepsi için görüşüyor.
sevgiler.
-
-
[B]bugün bizim piyasa lehmana,dj a üzüldüğü içinmi böyle oldu o zaman çok duygusal.[/B]
yukardaki cümleyi diğer forumdan alıntı yaptım.......
başka söze gerek yok.....tebrikler o arkadaşa...... :)
kimse umutlanıp nara atmasın boş yere... 15 daklık sistem al verene kadar kısaları fullerim.....
yurtdışı sabah düşmeden yerinde dururken çaktılar 2000 puanı bizimkiler...
düşünün artık...
-
Yarın Spot 30 muhtemelen 600-900 puan arası yukardan açılabilir. Açıldığıylada kalır.
Tabii ki bu fdow un eksi olmaması koşuluna bağlı.. Yok bu kadar dahi tepki veremezse yarın piyasa artık ölümüne kısa demektir.. Bunun altından kesin bir iş çıkar.